Liga Evrope 2023/2024

četvrtfinalisti

1710456785592.png

ne pratim klupski fudbal u zadnjih par godina ali sinoć sam pogledao.. ne znam kako onakav igrač ne igra za neki bolji tim nego za Atalantu.. sam ih je pobedio..svaka mu čast.. Atalanta prvi trofej posle 60 godina

Доказ да није све у парама. Улажу они велике новце али и враћају......а са друге стране улажу и други па немају овај моменат који Аталанта има тако да новац није пресудан.
Пресудно је то што је здрав клуб на здравим основама, у здравој лиги, озбиљној држави, једна од најорганизованијих скаутинг служби у Европи, јака омладинска школа, дугорочно планирају, стрпљиво раде..... Имају систем по коме раде и не мењају га. Гасперини је 8 сезона тамо и није имао неке успехе пре тога, а вероватно неће ни после Аталанте ако оде негде али кад знаш шта радиш онда довођењем правог тренера за прави систем дугорочно будеш на добитку. Прави људи на правом месту, прави играчи на правој позицији, дугорочни план, стрпљиво извођење - то је укратко формула Аталанте.

Колико су за време боравка Гасперинија у Аталанти Партизан и Звезда променили тренера, тактика, система ? Звезда 7 тренера, Партизан 9....укупно 16.....еееј бре......балкански левати.

Back