Лига Европе 2022/2023 - квалификације и све остало

1667485562286.png
1667485465043.png

Uzalud trud džaba im sve..
тужна је спознаја да ћете годинама играти ЛК за вас је групна фаза ЛЕ сан, према томе тешки су комплекси :per: ово је прва година да нисмо у 1/16 или 1/8 финала ЛЕ, радуј се 🐷:pivce:

тужна је спознаја да ћете годинама играти ЛК за вас је групна фаза ЛЕ сан, према томе тешки су комплекси :per: ово је прва година да нисмо у 1/16 или 1/8 финала ЛЕ, радуј се 🐷:pivce:
CZ igra LE i LŠ od pre 5 godina. Partizan je odavno igrao i LŠ i par puta Kup Uefa. Ne pratis fudbal od juce. Ovo ne kazem kao fan jednog ili drugog nego je činjenica.

CZ igra LE i LŠ od pre 5 godina. Partizan je odavno igrao i LŠ i par puta Kup Uefa. Ne pratis fudbal od juce. Ovo ne kazem kao fan jednog ili drugog nego je činjenica.
колико је бодова освојио у групама ЛШ и Купа УЕФА, њихово Пролеће у Европи нећу ни помињати, за то нису знали до пре 5 година исто...дакле чињеница је да су играли редовије, бодове скоро да нису освајали или по неки, неколико пута су у купу уефа завршили групу са 0 или 1 бодом и у ЛШ нећу ни помињати имали су 1,5 бодова у просеку за два учешћа, Звезда је играла 2х после није ни могла са хуманитарним бројем на дресу уместо спонзора или без ичега на дресу уместо спонзора и ово су све чињенице.

. ;) A mi smo godinama do ove sezone igrali grupnu fazu Lige Evrope. Ne znam o čemu pričaš.
Прво није тачно да сте играли групну фазу редовно, играли сте отприлике сваке друге сезоне и у 90% случајева завршили као четврти у групи, чак и са 0 и 1 бодом, дакле за пет сезона у лиги Европе освојили сте бодова 9 као ми за једну, а пролеће у лиги Европе сте изборили тек у сезону 2017/18, додуше имали још једно пролеће али то је било самим почетком 2000-их кад сте испали од брата из Москве (ЦСКА)
1667920921115.png
1667921017060.png
1667921117820.png
1667921186832.png
1667921445024.png

Poslednja izmena:
колико је бодова освојио у групама ЛШ и Купа УЕФА, њихово Пролеће у Европи нећу ни помињати, за то нису знали до пре 5 година исто...дакле чињеница је да су играли редовије, бодове скоро да нису освајали или по неки, неколико пута су у купу уефа завршили групу са 0 или 1 бодом и у ЛШ нећу ни помињати имали су 1,5 бодова у просеку за два учешћа, Звезда је играла 2х после није ни могла са хуманитарним бројем на дресу уместо спонзора или без ичега на дресу уместо спонзора и ово су све чињенице.

Са буџетом који смо ми тада имали ви не би сте ни у групе ушли. Плус је Лига Европе тада била јача.

Са буџетом који ви сада имате Партизан би одавно престигао и Динамо Загреб

И у време Тола сте имали већи буџет - сваке сезоне. Тако да те приче како сте тад били убога сиротиња можеш да причаш само некоме ко се родио после 2000-е.

Ни ми нисмо имали спонзора па нам је улетео ЕПС за неке мале паре и то тек кад смо ушли у Лигу шампиона, а ви сте добили спонзорство Газпрома. Нас су вадили трансфери, а вас држава - баш као и данас.

Што се тиче Лиге шампиона скор вам је 2-1-9 8:35
Партизан 0-3-9 5:21

Примили сте 35 голова у 12 утакмица друже мој. Не бих мењао победу против Реала за петарде и шестарде после....

Партизан Андерлехт - ДРЕС БЕЗ СПОНЗОРА

maxresdefault.jpg

Poslednja izmena:
Примили сте 35 голова у 12 утакмица друже мој. Не бих мењао победу против Реала за петарде и шестарде после....
7 Бодова и две победе у, педесетак бодова освојених у групама за ових 5 година ви сте као што ти показах за 5 сезона у тадашњој ЛЕ освојили 9, када сте били "моћни" јер је Звезда била пре гашењем. што се тиче петарди ви сте их примали половином деведесетих кад су исте биле права реткост, почеви од родног Загреба, преко Прага и Беча (Кроација, Славија, Рапид) ми нисмо имали спонзора уопште сем што је Пикси на лично име довео јапанску Тојоту кратко време после смо имали ништа и хуманитарни број, то су све чињенице

На крају крајева није срамота изгубити, није срамота немати.

Срамота је да вечно глумите народни клуб који нема леба да једе и који шатро преживљава, а паре вам упумпавали сви редом од комуниста, преко социјалиста до демократа и данас до напредњака. Тадић, Вучић.....мени некад буде жао тих наиваца попут њих - данас их хвалите сутра ћете да кажете да вам нису помогли.....а за време Тадића сте добили највеће спонзорство икада док ово данас нема потребе ни коментарисати.....

За те ваше паре које потрошисте у последњих 5 година Партизан би данас био највећа сила источне Европе.

Па најскупље продат играч вам је наше дете....шта даље да причамо о томе ко је ко

Poslednja izmena:
Прво није тачно да сте играли групну фазу редовно, играли сте отприлике сваке друге сезоне и у 90% случајева завршили као четврти у групи, чак и са 0 и 1 бодом, дакле за пет сезона у лиги Европе освојили сте бодова 9 као ми за једну, а пролеће у лиги Европе сте изборили тек у сезону 2017/18, додуше имали још једно пролеће али то је било самим почетком 2000-их кад сте испали од брата из Москве (ЦСКА)
Pogledajte prilog 1252472Pogledajte prilog 1252474Pogledajte prilog 1252476Pogledajte prilog 1252477Pogledajte prilog 1252482
2016 jedino nismo igrali Evropu u zadnjih 5,6 god. Ako već stavljaš učešće u kupu Uefa još tamo 2006 do 2012 stavi sve do dana današnjeg da se vidi ko je predstavljao srpski fudbal .

Poslednja izmena od moderatora:
Са буџетом који смо ми тада имали ви не би сте ни у групе ушли. Плус је Лига Европе тада била јача.

Са буџетом који ви сада имате Партизан би одавно престигао и Динамо Загреб

И у време Тола сте имали већи буџет - сваке сезоне. Тако да те приче како сте тад били убога сиротиња можеш да причаш само некоме ко се родио после 2000-е.

Ни ми нисмо имали спонзора па нам је улетео ЕПС за неке мале паре и то тек кад смо ушли у Лигу шампиона, а ви сте добили спонзорство Газпрома. Нас су вадили трансфери, а вас држава - баш као и данас.

Што се тиче Лиге шампиона скор вам је 2-1-9 8:35
Партизан 0-3-9 5:21

Партизан Андерлехт - ДРЕС БЕЗ СПОНЗОРА

maxresdefault.jpg
то није тачно тј била је само та утакмица у плеј офу јер сте већ тад знали да вам је спонозор ЕПС

2016 jedino nismo igrali Evropu u zadnjih 5,6 god. Ako već stavljaš učešće u kupu Uefa još tamo 2006 do 2012 stavi sve do dana današnjeg da se vidi ko je predstavljao srpski fudbal dok ste vi gajili pečurke dok vas glavni huligan nije dovoljno nakljukso parama. Odvratni gurbeti.
никад нисте били други! увек сте били задњи или предзадњи, ево ставио сам ти групе

Poslednja izmena od moderatora:
Jesu cinjenice i secam se da su grupu igrali turistički. Tada je to bila premija za naš fudbal. CZ u to vreme nije imala toplu vodu i struju.

то није тачно тј била је само та утакмица у плеј офу јер сте већ тад знали да вам је спонозор ЕПС

Након уласка у ЛШ - Епс је био спонзор Партизана за 800.000 евра једнократно у 12 рата по 66.000

Јула 2010-е (два месеца пре нашег уласка у ЛШ) Газпром спонзор Дзвезде 5.000.000 евра годишње на 5 година

На трансфермаркту можеш да видиш колико сте ви трошили за цело време те наше доминације у односу на нас.

Нема потребе било шта више да полемишем са тобом

Након уласка у ЛШ - Епс спонзор Партизана за 800.000 евра једнократно у 12 рата по 66.000

Јула 2010-е - Газпром спонзор Дзвезде 5.000.000 евра годишње на 5 година

Нема потребе било шта више да полемишем са тобом
Гаспром је руски, па наравно ми смо бренд, европски првак, редовно играмо европу итд цивре су лупетање ми нисмо имали никаквог спонзора кад сте били "сила" тачно нема потребе више... 9 бодова за 5 учешћа у ЛЕ, Звезда без спонзора пред гашењем ФК а КК угашен, 500 000 годишње је тек од ове године, летос нови уговор...

Гаспром је руски, па наравно ми смо бренд, европски првак, редовно играмо европу итд цивре су лупетање ми нисмо имали никаквог спонзора кад сте били "сила" тачно нема потребе више... 9 бодова за 5 учешћа у ЛЕ, Звезда без спонзора пред гашењем ФК а КК угашен, 500 000 годишње је тек од ове године, летос нови уговор...

Нама је 2010-е била трећа титула у низу......

Са 5 милиона годишње нисте нам могли ништа ни наредне 3 године иако су нас черупали разни менаџери и Ђура фризура, а ви давали веће плате играчима него ми...

Ваша тоталитарна монополистичка доминација српским фудбалом почиње са успоном СНС-а

То сви знате али мало ко има образа да призна

Poslednja izmena:
Tolika polemika CZ VS Partizan, a ni jedan klub ne igra Ligu Evrope ove sezone na čijoj temi pišete. 😂
Звезда је играла ово је прва сезона да није успела да буде прва или друга, и сад нико није играо, дакле Партизан није играо само, када је исти имао "успехе" самим играњем у групама са веома скромним резултатима за 5 сезона које сам приказао онда је било нешто епохално, 9 бодова за 5 учешћа у групама ЛЕ у тих 5 учешћа 5 пута последњи у групи, са 0, 1 или 2 бода

Звезда је играла ово је прва сезона да није успела да буде прва или друга, и сад нико није играо, дакле Партизан није играо само, када је исти имао "успехе" самим играњем у групама са веома скромним резултатима за 5 сезона које сам приказао онда је било нешто епохално, 9 бодова за 5 учешћа у групама ЛЕ у тих 5 учешћа 5 пута последњи у групи, са 0, 1 или 2 бода
Zvezda je 2 od 5 puta učestvovavanja prosla grupu i ispala od CSKA Moskva i Milana. Partizan je ranije igrao LE grupu i imao 6 ili 9 bodova.

kad je imao 9 bodova i a kad 6? jesi li video njova učešća koje sam postavio, 9 je možda imao 2018 kada je "silovan" i "uništen" prezimio u Evropi. Drugo nije tačno da je Zvezda učestovala 5 puta, nego 4 puta u LE dakle od 4 učešća 3 put je prošla grupu (jednom kao prva, dva put kao druga). Ustvari delimično si u pravu Partizan jeste imao 9 bodova u LE ali 5 sezona, učešča :D (pogledaj njihovih 5 učešća i saberi bodove) čitavih 1,8 bodova osvojenih u grupi po sezoni :D kad su bili "redovni" i "moćni"

@Belgradeboy

Prilozi

• ПФК.png
    ПФК.png
    50,3 KB · Pregleda: 2
  • ПФК2.png
    ПФК2.png
    9,5 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:

Back