Life coach

Oni i nisu tu da ti pruze resenje,vec da pronadjes snagu u sebi da problem reses,ili ako je nesto sto se promeniti ne moze kako da zivis sa tim bez gorcine.
I da shvatis da u zivotu nije sve cvece,a nije ni sve trnje i da pronadjes mir u dusi
Nekom je to nebitno,nekom je taj mir najvazniji

life cockroaches, I'd say..
Ne želim nikakvu snagu da pronalazim.

Želim čarobni štapić, magičnu pilulu, sad i odma.

A ti lajf koučevi, najveći broj njih žive kao podstanari sa rupom na čarapi, tako da..:roll:

life cockroaches, I'd say..
Ne želim nikakvu snagu da pronalazim.

Želim čarobni štapić, magičnu pilulu, sad i odma.

A ti lajf koučevi, najveći broj njih žive kao podstanari sa rupom na čarapi, tako da..:roll:

Ne znam sta hoces da kazes? Da treba da su bogati? Da to sto zive kao pola srbije znaci da ne mogu da pomognu?
Nikada nisam potrazila pomoc ni jednog,tako da ni ne poznajem nikoga.ali sam se upoznala sa tim konceptom preko knjiga i tekstova koji su mi dolazili pod ruku
Ne nude carobnu pilulu,a ti i znas koliko pilulica moze da traje...
Ja sam temu shvatila ne kao odlazak kod nekoga,davanje para...mada ako nekome pomaze,zasto da ne.sve sto nam pomaze da lezemo i da se budimo sretni je ok
Vise sam se usmerila na to koliko dobrog moze da iznedri ako smo citajuci,slusajuci,druzeci se sa ljudima ,proceprkali po sebi,koliko smo spremni da radimo na sebi da nam bude bolje

Ne znam sta hoces da kazes? Da treba da su bogati? Da to sto zive kao pola srbije znaci da ne mogu da pomognu?
Nikada nisam potrazila pomoc ni jednog,tako da ni ne poznajem nikoga.ali sam se upoznala sa tim konceptom preko knjiga i tekstova koji su mi dolazili pod ruku
Ne nude carobnu pilulu,a ti i znas koliko pilulica moze da traje...
Ja sam temu shvatila ne kao odlazak kod nekoga,davanje para...mada ako nekome pomaze,zasto da ne.sve sto nam pomaze da lezemo i da se budimo sretni je ok
Vise sam se usmerila na to koliko dobrog moze da iznedri ako smo citajuci,slusajuci,druzeci se sa ljudima ,proceprkali po sebi,koliko smo spremni da radimo na sebi da nam bude bolje

pola litra vinjaka, npr?

LC nisu psiholozi, ove koje vidim, čujem, i o kojima pročitam u medijima, su , po mom mišljenju, ljudi koji se nisu ostvarili nigde drugo, željni su pažnje, egocentrične ličnosti. Možda grešim, ali ja ih tako vidim.

Ima stvarno razlike među njima. Dragana Aleksić je family coach i to odličan. Ono bar sto sam njenih predavanja sa fb_a, koje drži zajedno sa Sanjom Rista Popić koja je pedagog, odgledala. Odlične su.
Jeste da mi nisu ponudile čaroban štapić, ali jesu mi dale smerice na koji način treba posmatrati stvari i odakle treba poći. Dalje je na meni i mojim skromnim kapacitetima.
Ima i lajf koučeva koji su u stanju da prenesu entuzijazam, da ti tačno predstave osećaj koji moraš imati da bi jurio neku svoju ambiciju. Kad si u elementu osećaj je tu, i ne razmišljaš o njemu. Kad nisi, dobro dođe spoljašnji stimulans, ako nikakav drugi onda i takav, da te emotivno pokrene... Ok je to meni.
Ako misliš da ćeš pretvaranjem, potiskivanjem zaobići stvarni problem i nekakvim prečicama doći do uspeha, onda šipak.

To je dobro zanimanje, LC ili NLP..kao odeš da te dileje isprogramiraju kako ti je najvažnija dooša.. zato si neuspešan u žifotu i radu :lol:

I još im platiš.

Kako je l pratim nekog, što da pratim, pratim Istorijski Arhiv, Beogradske priče..na primer..

- - - - - - - - - -

LC nisu psiholozi, ove koje vidim, čujem, i o kojima pročitam u medijima, su , po mom mišljenju, ljudi koji se nisu ostvarili nigde drugo, željni su pažnje, egocentrične ličnosti. Možda grešim, ali ja ih tako vidim.

'este, al dobijaju novac jer imaju neke sertifikate o nlp/u tj. oblasti toj.

Znaci zapnes sa ispitima,nemas motiv ni volje za dalje i onda te uhvati neizdrz da ucis?

ne, nego ne učiš uopšte.
Padneš godinu, ćale ti ne daje lovu za studije, nađeš se na ulici, vidiš kako je beu škole i onda kažeš sebi, more daj da zgužvam one knjižurine..

to je naravno jedna od varijanti, jer je normalna pretpostavka da učiš zato jer voliš, a ne zato jer moraš.
A pošto to uglavnom nije tako, onda..trt.

- - - - - - - - - -

priča meni jdna prijateljica o lajf kouču što otvara čakre.

Otišla na konsultacije i naravno.."zatvorena joj jedna čakra" (ona što se otvara seksom, ko bi reko..)

I ja je pitam, čekaj, reci mi prvo, jel te on iebo?

a ona će "ma okej, jeste, ali nije to poenta, poenta je da čovek stvarno zna znanje..bio u indiji bla bla bla..mnogima je pomogao..preporuka blablalba.."

msm..sej no mo

Back