Plant
Iskusan
- Poruka
- 6.204
Mislim da je to cena za buket od 10 ruža,..Ove gore na slicicama su sada u ponudi. Mislim da su orhideje i ruze skupe. Sem ovog videla sam i gomilu kalanhoje.
Mozda ta hortenzija....prilicno je velika...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da je to cena za buket od 10 ruža,..Ove gore na slicicama su sada u ponudi. Mislim da su orhideje i ruze skupe. Sem ovog videla sam i gomilu kalanhoje.
Mozda ta hortenzija....prilicno je velika...
nisam mislila na te, nego ima je ruza u saksiji za oko 1200 din...preskupo...Mislim da je to cena za buket od 10 ruža,..
snabeli su se..zbog 8.marta najverovatnije
Kupila sam ih odmahOd 09.03. biće hortenzija za 590 din, verujem u cvatu.
Uglavnom i ja idem zbog tih stvari...Odem zbog cveca a onda kupim i druge stvariKupila sam ih odmah
Meni su omiljene , pored jorgovana.
Pre 2 dana i cena je oko 500 din.
Inače u Lidlu ništa ne volim da kupujem ,idem samo zbog cveća
Bukete lala redovno kupujem kad ima.
I alat im je povoljan, a ja sam luda i za alatom .![]()
Ako idem u Lidl slikacu, mada i kod nas poslednjih mesec dana nije bilo nesto cveca.Da li bi neko slikao i postavio lidlove cvecare?
Mislim da nema u svakom gradu iste biljke.
U manjim gradovima je manji izbor.
Ako je neko voljan da slika i postavi,ili posalje meni privatno u poruci.
Volim neobicne biljke kao sto su Nolina.
Ima od sutra neke biljke,jeftine a lepo izgledaju,samo je pitanje da li ce ih biti.Ako idem u Lidl slikacu, mada i kod nas poslednjih mesec dana nije bilo nesto cveca.
Znam sve biljke - kako se zovu.Ima od sutra neke biljke,jeftine a lepo izgledaju,samo je pitanje da li ce ih biti.
A i ne svidja mi se sto ne pise kako se zovu.
Zanimaju me sve.Znam sve biljke - kako se zovu.
Koja te zanima ?
Gore desno je Nolina (Slonova noga) ,
levo gore i dole su Sanseverie (svekrvin jezik, indijansko pero, sabljarka,.. )
Gore - sredina : Ficus microcarpa 'Ginseng' i (Bonsai fikus )
Prihranjuje se uvek ujutru - da bi tu hranu, biljka absorbovala i preradila fotosintezom - na svetlosti - da može da je preradi do mraka.Kako je najbolje prihranjivati?
Koja je biljka u pitanju. Ako hoćeš uslikaj je i postavi sliku u Plant - ordinaciju: https://forum.krstarica.com/threads/plant-ordinacija-pomoc-za-biljke.967504/page-8Imam jedno od pre par nedelja kupljeno,ali listovi su malo pozuteli.