Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.170
ne nego mislio sam podrzavao je paroskovu stranku?
Crnogorska NS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nego mislio sam podrzavao je paroskovu stranku?
kako kad je bio partizan.Crnogorska NS.
kako kad je bio partizan.
pa duga je sad to prica. na sta konkretno ciljas.А како је ишао развојни пут Парошког, кад га већ помињеш?![]()
pa duga je sad to prica. na sta konkretno ciljas.
pa ne znam kako je to bio komunista, mislim clanstvo u skj nista ne znaci znam da su u mom selu odlikase u srednjoj upisivali u partiju automatski. mada sam cuo da je radio u nekom komitetu sk ali to ne znam potvrdjeno.Na to da je nekada bio komunista...a onda nije.
pa ne znam kako je to bio komunista, mislim clanstvo u skj nista ne znaci znam da su u mom selu odlikase u srednjoj upisivali u partiju automatski. mada sam cuo da je radio u nekom komitetu sk ali to ne znam potvrdjeno.
pa kod batrica ne primecujem velika ideoloska odstupanja, stari skj kadar koji se pretopio u tad novonastali sps, sto je u sustini bilo sa vecinom saveza komunista srbije...a paroski nije bio ideoloski komunista nikad, naravno gurao se kroz tu partijsku nomenklaturu ali ne pamtim da je pisao radove ili davao izjave pre rata koji bi mu pripisali da je promenio ideologiju.U pokrajinskom komitetu Saveza komunista Vojvodine, da.
No shvatas poentu. Uzmi Batrica Jovanovića ako ti je potreban radikalniji primer.
pa kod batrica ne primecujem velika ideoloska odstupanja, stari skj kadar koji se pretopio u tad novonastali sps, sto je u sustini bilo sa vecinom saveza komunista srbije...a paroski nije bio ideoloski komunista nikad, naravno gurao se kroz tu partijsku nomenklaturu ali ne pamtim da je pisao radove ili davao izjave pre rata koji bi mu pripisali da je promenio ideologiju.
pa odlutasmo sto ne spavas 1 ujutru znas da se uvece uvek zaluta ja se uvece stalno izdepresimiram.Batric se bas dosta izmenio, gotovo neprepoznatljivo.
U svakom slučaju, previše odlutasmo![]()
Нико није аутоматски уписиван у СКЈ, морао си да пишеш молбу да те приме.pa ne znam kako je to bio komunista, mislim clanstvo u skj nista ne znaci znam da su u mom selu odlikase u srednjoj upisivali u partiju automatski. mada sam cuo da je radio u nekom komitetu sk ali to ne znam potvrdjeno.
Нико није аутоматски уписиван у СКЈ, морао си да пишеш молбу да те приме.
Ne radi se odavno o genetici već o osećaju pripadnosti i stepenu civilizovanosti.
Kada bi sutra Đilas napravio vladu sastavljenu isključivo od ljudi iz Sarajeva, Bihaća, Kozarske dubice i sa Manjače rekao bih o njemu isto što i o aktuelnom režimu.
Đilas je proterivao Rome iz Beograda na jug Srbije. Đilas je nacista.
Ćirilicu ne gledam ali verujem da je Vučić adaptirao retoriku kapacitetu gledalaca te emisije. Možda ti zato deluje nenormalno.
Moram reći da me tvoja promena na forumu iznenađuje. Da je bila postepena i predstavljala evoluciju nekih stavova, hajde, ali ti si se toliko naglo pretvoro u velikog kritičara Vučića da ne znam da li shvataš koliko ostavljaš utisak da se ovde radi o nečem ličnom.
Ja apsolutno i dalje tvridm isto.Maleni podsetnik jedne od naših prepiski:
Prisilno Raseljavanje Romskih Naselja u Beogradu
Dragi gospodine Đilas,
Human Rights Watch Vam piše da bi izrazio svoju duboku zabrinutost zbog prisilnog raseljavanja romskih naselja i izmeštanja njihovih stanovnika koje sprovode vlasti Grada Beograda.
Koliko nam je poznato, raseljavanja se sprovode u okviru Akcionog plana za raseljavanje nehigijenskih naselja u Beogradu, usvojenog 28. maja 2009. godine. Prema našim saznanjima, romske zajednice na koje ovaj plan utiče nisu bile upoznate sa njegovim postojanjem, niti su konsultovane o njegovom sadržaju. Skoro godinu dana nakon njegovog usvajanja plan jos nije predočen javnosti, uprkos zahtevima nevladinih organizacija, a poslednji je uputio Praxis 23. aprila 2010. godine.
U aprilu 2009. godine, zajedno sa Evropskim centrom za romska prava, pisali smo Vama i Vladi Srbije da bismo izrazili svoju zabrinutost zbog raseljavanja romskih porodica iz jednog nehigijenskog naselja na Novom Beogradu. U tom pismu, zatražili smo od Vas „da se postarate da se ubuduće slične akcije preduzimaju tako što će se zaštititi stanarska prava prema međunarodnom pravu".
Boris Grušenko:
Ćirilicu ne gledam ali verujem da je Vučić adaptirao retoriku kapacitetu gledalaca te emisije. Možda ti zato deluje nenormalno.
Da delim jer su me oni koji su došli prvo tome naučili.Boris, mali fašista kao i Bibliotekar.
Glume velike Srbe, a razlikuju ih po poreklu.
Onda ne glumi velikog Srbina!Da delim jer su me oni koji su došli prvo tome naučili.
Ja sam bio niko, oni su bili sve. Moja su deca oterana a njihova će naslediti pare sa nameštenih tendera.
Nemam reči kojima bih opisao svoje gađanje i prezir i prema vama i prema onima koji 9 godina uzurpiraju naziv opozicija.