Lider Lige Socijal-demokrata Vojvodine Nenad Čanak: Slovo "Z" je fašistička svastika za 21. vek

комшија

Stara legenda
Poruka
91.027
1646793976565.png



Čanak: Slovo "Z" je fašistička svastika za 21. vek


1646793902480.png

"LSV traži da se Šešelju zbog haške presude oduzme poslanički mandat", rekao je Čanak

05.03.2022.

- Z je fašistička svastika za 21. vek. Ostaće zapamćena kao simbol zla i razaranja, a Putin kao zločinac koji je uspeo da blistavu antifašističku istoriju Rusije i desetine miliona žrtava koje je SSSR podneo u borbi protiv fašizma gurne u krvavo blato od koga se generacijama neće izvući - rekao je Čanak novinarima.

Dodao je da Srbija mora hitno da preduzme akcije na "demontiranju Putinove agenturne mreže" u Srbiji, jer ako ne može da se suprostavi stranim agenturama i navijačkim grupama, "to znači da država više ne postoji, a na to nijedan patriota ne može pristati".

1646795423199.png


- Srbija to mora da učini, ukoliko ne želi da bude uvučena u rat koji Putin namerava da započne preko Milorada Dodika u Bosni i Hercegovini radi odvlačenja pažnje od Ukrajine -kazao je Čanak, prenosi "Novi magazin".

Dodao je da Zapad mora biti svestan da "povlačenje za nos" Srbije i BiH u vezi sa prijemom ovih država u EU sada može da skupo košta istu tu Evropsku uniju kada se takozvani ruski humanitarni centar u Nišu "pretvori u poligon za lansirne rampe Putinovih projektila okrenutih ka evropskim gradovima".

- Zato je odbrana Ukrajine, odbrana mira u Evropi. A neučestvovanje u toj odbrani je saučesništvo sa nuklearnim terorizmom oličenim u Vladimiru Putinu koji svoju KGB karijeru očigledno želi da završi uhapsivši čitav evropski kontinent - ocenio je Čanak.

link

Адолф Хитлер је под слоганом "заштите немачког света", без отпора од стране тада успаваног Запада, повратио Сар и Рур које је Немачка изгубила у Великом рату, окупирао Судетску област и Аустрију, и да није извршио инвазију на Пољску, његов Трећи рајх би победио јер се Запад пренуо тек по окупацији Пољске. Под слоганом "заштите руског света", Путин је сувереној држави Грузији одузео њене аутономне области Абхазију и Јужну Осетију и изменио границу Молдавије, а затим је 2014. године анектирао Крим, опет такорећи без отпора тада нејединственог Запада. Али, баш као што се Хитлер залетео извршивши инвазију на Пољску, исти грешку је починио и Путин својим варварском нападом на Украјину, чиме је једино постигао да се Запад пробуди и - уједини. Путин ће зато да сломије зубе на Украјини, џаба му и слово Z и подршка Црне интернационале.

 
Poslednja izmena:
Чанку није јасно шта је Русија.

Ненаде човече,
Русија је империја, ни не покушавај да схватиш како размишља неко
ко лежи на шест и по хиљада нуклерних бојевих глава.

Нас наши председници поштеђују
не причају како буду примљени кад оду у Москву.

Видиш ли да је и Макрона држао на дистанци 15 метара ?!
Наши владари чекају сатима пред канцеларијом пре но што буду примљени.

У прошлости је било и горе,
Карађорђе је чекао месецима аудијенцију код Романова ...

Не знам да ли га је и примио,
или неки гроф, заборавио сам.
 
Хвала Чанку на овоме. Као што својим безобразним и идиотским писањем окреће људе против војвођанског аутономаштва, као што антинационалним причама још више нас Србе окреће национализму, тако сада и још више популаризује браћу Русе. Јер нема бољег начина да нешто подржаваш још више него да га Чанак и сличне сподобе осуђују. Чанак је суво злато, свака његова реч је антикампања за оно што се залаже..
 

Back
Top