pilgrim_kg
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
Ljudi ovo je treci put da se postavlja ova tema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plava Bilja:Znaci, kako god okrenem, meni prisluskuju?
A da bih to izbegla, da povadim baterije?
Kad povadim baterije niko me ne moze cuti, ali ne mogu ni ja nikoga?
Kako god okrenes, na...bali smo ga svakako.
Kud svi Turci tu i mali Mujo, to mi jedino i preostaje![]()
Znaci kad momak devojci kaze da je sex BOMBA, odmah je ubacen na listu osumnjicenih :wink:AcaBg82:Ja mislim da posteni ljudi nemaju cega da se plase. Ni jedna drzava nema kapaciteta da prisluskuje toliko ljudi, zamisli koliko bi zaposlenih trebalo da radi da bi slusalo razgovore svakog od nas 24 sata svaki dan.
Kao prvo, ti sestemi imaju programe, koji se aktiviraju na odredjene reci. Kada ti razgovaras telefonom, i ako recimo pomenes rec BOMBA , sistem te automatski stavlja u drugi sistem za prisluskivanje, i tvoj razgovor se slusa ili snima. Kada se vidi da to recimo nije bilo u vezi sa terorizmom i da si bezopasna tvoj telefon se skida sa liste prisluskivanja.
Ovoga treba da se plase najvise kriminalci, korumpirani politicari i slican olos.
Dok to "uskoro" ne dodje, mi cemo biti taj izuzetak :shock:goxy:Што да не....Не треба параноисати......Ускоро ће у целом цивилизованом свету то бити правило а не изузетак.....