- Poruka
- 82.517
Rekla si da ces da me zoves.Je, bilo je. Visilo je tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla si da ces da me zoves.Je, bilo je. Visilo je tu.
Ne mogu da citam sve ovo jel bilo doope ili
Ima ko nijeE propustio sam i ja.
Nemam pojma koja Red, ali ostani.Red je rekla da ce da me zove...

Ayd cekam..Nemam pojma koja Red, ali ostani.![]()
Kad, gdje? Ljubavi, srećoRekla si da ces da me zoves.
Aj da te vidim. Sviđaš mi se.Ayd cekam..
Neam sliku al napisao sam ti pesmu..Aj da te vidim. Sviđaš mi se.
Neam sliku al napisao sam ti pesmu..
Ti si mi nesto poznata... Da se ne znamo mi od ranije?
Moguće. Bi li me prepoznao na natjecanju prepoznavanja sisa zatvorenih očiju?Ti si mi nesto poznata... Da se ne znamo mi od ranije?
O, pa gdje si?E propustio sam i ja.
Ah.. ja zene prepoznajem iskljucivo po dobrom ukusu i duhovnim kvalitetima.. osim ako nije slika doopeta.Moguće. Bi li me prepoznao na natjecanju prepoznavanja sisa zatvorenih očiju?
https://ibb.co/G0k4dn2
Znači po sisama ništa?Ah.. ja zene prepoznajem iskljucivo po dobrom ukusu i duhovnim kvalitetima.. osim ako nije slika doopeta.
Tu sam, mada se plašim da dolazim na temu, ispašću najveći manijak.O, pa gdje si?
pa i nije imalo sta da se vidi posebno.. jefitina čipka.. malo veća korpa.. i tako..Sve sto je moglo da se propusti... Propustio sam ..
Veći od mene, nećeš. Ne brini. Moja titula najvećeg manijaka je najstarija.Tu sam, mada se plašim da dolazim na temu, ispašću najveći manijak.![]()

Zvučiš kao žena u klimaksu. Jesi dobro?pa i nije imalo sta da se vidi posebno.. jefitina čipka.. malo veća korpa.. i tako..