KitKatt
Početnik
- Poruka
- 36
jako si friendly..bit cu i ja takva prema tebiOva tema je samo za to, diskusije u vezi nekih drugih stvari su na drugim temama, pa možeš obići forum da vidiš da li te nešto drugo zanima )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jako si friendly..bit cu i ja takva prema tebiOva tema je samo za to, diskusije u vezi nekih drugih stvari su na drugim temama, pa možeš obići forum da vidiš da li te nešto drugo zanima )
Sramiš se i svog tijela?mene sramota umesto vas

daSramiš se i svog tijela?![]()

Pokušat ću imati razumijevanja za tebe u tom slučaju.

Pa šta? Imam i ja velike sise. Misliš da je meni lako?imam veliki nos
Video sam....Dobra figura,svaka cast
hotjesh da ti pokazhem moje sise?Pa šta? Imam i ja velike sise. Misliš da je meni lako?
Inzistiram da se Yioim stavi! Ili napuštam zborište!Video sam....Dobra figura,svaka cast
Kao sto kaze Meduza nije isto kada sliku postavivi zensko i musko.Velika je razlika,zensko telo je vise eroticno i lepse od muskog tu je Meduza u pravu
.
Ali ako zenski deo bude insistirao i za nas muskarce da se skinemo i mi imamo naseg predstavnika yioima,on se ne stidi vec je nekoliko puta pokazivao svoje grudi na zadovoljstvo svih zena ovde.![]()
Da, naravno. Veselim se sisama svih boja i oblika.hotjesh da ti pokazhem moje sise?
makroni..hotjesh da ti pokazhem moje siseVideo sam....Dobra figura,svaka cast
Kao sto kaze Meduza nije isto kada sliku postavivi zensko i musko.Velika je razlika,zensko telo je vise eroticno i lepse od muskog tu je Meduza u pravu
.
Ali ako zenski deo bude insistirao i za nas muskarce da se skinemo i mi imamo naseg predstavnika yioima,on se ne stidi vec je nekoliko puta pokazivao svoje grudi na zadovoljstvo svih zena ovde.![]()
oki dokiDa, naravno. Veselim se sisama svih boja i oblika.
Zasto meni od ovoliko zena ovdemakroni..hotjesh da ti pokazhem moje sise

tnx,pa daj da vidim tebeVideo sam....Dobra figura,svaka cast
.
Ja se ne stidim svog tela,ali mi neprijatno komentarisanja, nisam ja yioim.tnx,pa daj da vidim tebe
Ne mogu da citam sve ovo jel bilo doope ili
Ne smetaju mi dlake![]()
BiloNe mogu da citam sve ovo jel bilo doope ili
Konjlega, mislio sam da si okačio neku svoju eksplicitnu.Ne mogu da citam sve ovo jel bilo doope ili
Je, bilo je. Visilo je tu.Ne mogu da citam sve ovo jel bilo doope ili