Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Moj bivsi decko je jednom mom poznaniku rekao da sam licemerna. Sta to znaci licemerna? Sta je licemerje? Cudno, posto sam ga podrzavala kada mu je bilo tesko.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj bivsi decko je jednom mom poznaniku rekao da sam licemerna. Sta to znaci licemerna? Sta je licemerje? Cudno, posto sam ga podrzavala kada mu je bilo tesko.![]()
Foliranje, ne-stajanje iza svojih reči. Kritikovanje drugih i prezir prema njima za ono što čovek sam radi.
Cudno? Ali bas je on bio takav. I to od reci do reci.![]()
Bolje je da mjerimo pice nego lice .To znaci da moze da ti se izmeri lice.
licemerje je svaki tvoj dolazak na forum
Budi malo precizniji, molim te.![]()
da se ja udajem,
ne poslednjem mestu bi mi bilo sta je neki bivsi rekao...
Mozda je nasa Cica sa Dva lica,a nekada su se na vasarima prodavala srca liciderska.![]()
Ja nisam sa dva lica. Uvek kazem sta mislim ovde na forumu. Istina, retko na tudjim temama, jer me tudi problemi ne interesuju.![]()
Cico taman si nas razgalila sa pričama o svadbi.....Sada opet tema o nekom bivšem
Koga je briga šta bilo čiji (tvoj,njen,moj...) bivši kaže? Zato je bivši![]()
Izgleda da je on nju sutnuo pa joj je krivo![]()
Izgleda da je on nju sutnuo pa joj je krivo![]()
Nije me sutnuo, ali je bio bespotrebno ljubomoran. Ja sam psole njega bila u vezi sa nekim drugim deckom. Iskreno, to je bilo davno i ja nisam imala pojma u prvom trenutku ko je on. Ipak, moj poznanik, a njegov prijatelj mi je to rekao, pa me je on i podsetio na njega.
@Pink: Naravno. Svaka veza mi je obelezila zivot i nesto sam iz nje naucila. Iz ove sa ovim sam naucila da ne treba da imam posla sa budalama.![]()
Nisi Cico ti si mmmmm![]()
Ne misle svi tako.![]()
nemoj me moliti
pa to ti je ono kad ti neko nešto priča a ubeđen je da mu slepo veruješ.
e tako i mi doživljavamo tvoje teme, ti si ubeđena da imaš obožavaoce a u stvari si licemerna.
shvataš?
Ne shvatam. Ja pisem teme da bi mi ljudi dali neki savet i podelili svoje iskustvo sa mnom. Ako ti tako prilazi mojim temama, kako si opisao, to je tvoj problem. Ja nemam nikakve skrivene namere.![]()
A sto bi neko tebi uopste delio savete ovde na forumu?NIje to nego da vidis kako javnost reagira na tvoje "price",![]()
Mozda je to tvoj motiv. Ne mozes da druge ljude meris prema sebi.![]()