- Poruka
- 1.081
moram da pitam prijatelja sudiju...da li su doshle namirisane na rochishte ???...mislim na one 2...plavushe...
Bitno da je Lepi Havijer namirisan, biće onda i nama bolje a tek kad uđemo u EU padaće evri kao kiša na sve strane...:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram da pitam prijatelja sudiju...da li su doshle namirisane na rochishte ???...mislim na one 2...plavushe...
Bitno da je Lepi Havijer namirisan, biće onda i nama bolje a tek kad uđemo u EU padaće evri kao kiša na sve strane...:-)
A shto ce od danas da bude Licemerja...slushacemo samo o Kosovu...
Mloha i Grobar rashirenih ruku trche u zagrljjaj...ali da ne bude kao "u onoj" reklami...
juche se neki klinac iz ulaza dere na svoje roditelje..."necu da idem u shkolu...dok se ne reshi pitanje Kosova"...
svako svoj problem vezuje za K....
SF...na kvadrat. U daljem pisanju koristiti sentencu "slusa BoTa..."misli BoTa kako da sprechi Mlohu da vodi srpski narod kao "Vodja" u provaliju...
Znao je?!:shock: A nije prijavio?!:shock: Kako se tretira saucesnistvo u izvrsenju krivicnog dela?znao je da ce biti ...Najke mi...PC-ja mi...Parfema ti...
Mozda su mislile da je Markova pa se setile prica o 5.10. ?lepo objashnjeno sa tvoje strane...
sada znam zashto je na Veche Molebana stradala Parfimerija...
A shto ce od danas da bude Licemerja...slushacemo samo o Kosovu...
Mloha i Grobar rashirenih ruku trche u zagrljjaj...ali da ne bude kao "u onoj" reklami...
juche se neki klinac iz ulaza dere na svoje roditelje..."necu da idem u shkolu...dok se ne reshi pitanje Kosova"...
svako svoj problem vezuje za K....
pametan mali.... na koga li se ugledao![]()
pametan mali.... na koga li se ugledao![]()
Pa ''Kosovo'' je postala magična reč. Kao ''abrakadabra'' ili ''hokus pokus''. Laneš jednu patrijotsku u vezi Kosova i na tvojoj strani je bezmalo 50% pučanstva. U momentu amnezija na kriminal i tugu u zemlji.
Vidish...a gde je u toj prichi Bata Kan-Kan?
Terzic
Dzaja
I Legija bi na "Kosovo"
sve poshten do poshtenijeg...
a 53% naroda hoce u EU ( od 03.02.2008.)...zbog boljeg, sigurnijeg i lepsheg zhivota...
a sa gore navedenim...i sa gomilom koju mogu da navedem...idemo u josh krvavije 90-te...
Komentar si karikirao nekim Monzama, Parizima... Znači neozbiljan si. EU je mogućnost boljeg i lepšeg života, mirnijeg. A Kosovo, i ako ostane deo Srbije nekim čudom (a neće, stvar je jasna - tako je i SFRJ htela da republike ostanu u okviru iste), Srbija nema nikakvu vlast dole. Baš kao što nema ni u Meksiku.
Nego, koja je razlika u pravima i dužnostima bivših Republika SFRJ u odnosu na prava i dužnosti država u EU?
S`o? Evocirao ti uspomene iz detinjstva?![]()
SF...na kvadrat. U daljem pisanju koristiti sentencu "slusa BoTa..."
2. Znao je?!:shock: A nije prijavio?!:shock: Kako se tretira saucesnistvo u izvrsenju krivicnog dela?Clan 331. KZ
3. Mozda su mislile da je Markova pa se setile prica o 5.10. ?Ili je tada to bio "opravdan gnev naroda" ? Eh, licumuri..
![]()
Pa očigledno je da ovi koje ti pominješ stvarno pričaju priče o patriotizmu jer, zna se... učili su od Arkana, Belog, Giške, Dugog i svih onih "heroja" koji su "ratovali" sa belom tehnikom i automobilima...
Međutim, post se pretvorio (kao i obično) u preterivanje... jer ja ne videh da je Legija zbog svoga "patriotizma" izašao iz zatvora ili da su mu smanjili kaznu...[/QUOTE]
U sluchaju pobede na izborima SRS-DSS-NS-SPS...videcesh...ako ne prvi dan...onda drugi...
Jucherashnja izjava Bate Kan-Kana...
..."Mene ne brine ovo za chega me optuzhuju ( za nameshtanje utakmica, korupciju ), mene jedino brine jednostrano proglashenje nezavisnosti Kosova"...
Z. Terzic ce najverovatnije ( zbog svojih "chistih poslova" ) odrzhati sednicu FSS u Kosovskoj Mitrovici sledece nedelje...Ako je K. Mitrovica teritorija Srbije, da li ce biti uhapshen...?
Svoj mizeran trenutni rejting, Mloha i Luda takodje "leche" kroz pitanje Kosova...
Znachi...Da, svako, ko je u bilo kakvom problemu pred policijom, glasachima, sudom...u ovom trenutku, sebe "shtiti" od tih istih koji ih "proganjaju" sa rechima " nishta nije vazhno...vazhno je Kosovo"...
Dokle ce se u ovoj drzhavi i gubitnici i najveci kriminalci skrivati od REALNOSTI ( glasacha i policije ) koristeci slogan KOSOVO...