- Poruka
- 1.081
Bitno da je Lepi Havijer namirisan, biće onda i nama bolje a tek kad uđemo u EU padaće evri kao kiša na sve strane...:-)moram da pitam prijatelja sudiju...da li su doshle namirisane na rochishte ???...mislim na one 2...plavushe...
Bitno da je Lepi Havijer namirisan, biće onda i nama bolje a tek kad uđemo u EU padaće evri kao kiša na sve strane...:-)moram da pitam prijatelja sudiju...da li su doshle namirisane na rochishte ???...mislim na one 2...plavushe...
Bitno da je Lepi Havijer namirisan, biće onda i nama bolje a tek kad uđemo u EU padaće evri kao kiša na sve strane...:-)
a shta ce kad "potroshe"" KosovoA shto ce od danas da bude Licemerja...slushacemo samo o Kosovu...
Mloha i Grobar rashirenih ruku trche u zagrljjaj...ali da ne bude kao "u onoj" reklami...
juche se neki klinac iz ulaza dere na svoje roditelje..."necu da idem u shkolu...dok se ne reshi pitanje Kosova"...
svako svoj problem vezuje za K....
SF...na kvadrat. U daljem pisanju koristiti sentencu "slusa BoTa..."misli BoTa kako da sprechi Mlohu da vodi srpski narod kao "Vodja" u provaliju...
Znao je?!:shock: A nije prijavio?!:shock: Kako se tretira saucesnistvo u izvrsenju krivicnog dela?znao je da ce biti ...Najke mi...PC-ja mi...Parfema ti...
Mozda su mislile da je Markova pa se setile prica o 5.10. ?lepo objashnjeno sa tvoje strane...
sada znam zashto je na Veche Molebana stradala Parfimerija...
pametan mali.... na koga li se ugledaoA shto ce od danas da bude Licemerja...slushacemo samo o Kosovu...
Mloha i Grobar rashirenih ruku trche u zagrljjaj...ali da ne bude kao "u onoj" reklami...
juche se neki klinac iz ulaza dere na svoje roditelje..."necu da idem u shkolu...dok se ne reshi pitanje Kosova"...
svako svoj problem vezuje za K....
verovatno, na onog silikonskog Vuchicapametan mali.... na koga li se ugledao![]()
S`o? Evocirao ti uspomene iz detinjstva?pametan mali.... na koga li se ugledao![]()
Po toj istoj logici, staneš u red ispred američke, nemačke ili italijanske ambasade (da čekaš vize)...Pa ''Kosovo'' je postala magična reč. Kao ''abrakadabra'' ili ''hokus pokus''. Laneš jednu patrijotsku u vezi Kosova i na tvojoj strani je bezmalo 50% pučanstva. U momentu amnezija na kriminal i tugu u zemlji.
Pa očigledno je da ovi koje ti pominješ stvarno pričaju priče o patriotizmu jer, zna se... učili su od Arkana, Belog, Giške, Dugog i svih onih "heroja" koji su "ratovali" sa belom tehnikom i automobilima...Vidish...a gde je u toj prichi Bata Kan-Kan?
Terzic
Dzaja
I Legija bi na "Kosovo"
sve poshten do poshtenijeg...
a 53% naroda hoce u EU ( od 03.02.2008.)...zbog boljeg, sigurnijeg i lepsheg zhivota...
a sa gore navedenim...i sa gomilom koju mogu da navedem...idemo u josh krvavije 90-te...
Pa jasno da je karikirao, kao što si i ti karikirao...Komentar si karikirao nekim Monzama, Parizima... Znači neozbiljan si. EU je mogućnost boljeg i lepšeg života, mirnijeg. A Kosovo, i ako ostane deo Srbije nekim čudom (a neće, stvar je jasna - tako je i SFRJ htela da republike ostanu u okviru iste), Srbija nema nikakvu vlast dole. Baš kao što nema ni u Meksiku.
Nego, koja je razlika u pravima i dužnostima bivših Republika SFRJ u odnosu na prava i dužnosti država u EU?
ma ne, nego se pitam gde je to mogao cuti u srbijiS`o? Evocirao ti uspomene iz detinjstva?![]()
SF...na kvadrat. U daljem pisanju koristiti sentencu "slusa BoTa..."
2. Znao je?!:shock: A nije prijavio?!:shock: Kako se tretira saucesnistvo u izvrsenju krivicnog dela?Clan 331. KZ
3. Mozda su mislile da je Markova pa se setile prica o 5.10. ?Ili je tada to bio "opravdan gnev naroda" ? Eh, licumuri..
![]()
Pa očigledno je da ovi koje ti pominješ stvarno pričaju priče o patriotizmu jer, zna se... učili su od Arkana, Belog, Giške, Dugog i svih onih "heroja" koji su "ratovali" sa belom tehnikom i automobilima...
Međutim, post se pretvorio (kao i obično) u preterivanje... jer ja ne videh da je Legija zbog svoga "patriotizma" izašao iz zatvora ili da su mu smanjili kaznu...[/QUOTE]
U sluchaju pobede na izborima SRS-DSS-NS-SPS...videcesh...ako ne prvi dan...onda drugi...
Jucherashnja izjava Bate Kan-Kana...
..."Mene ne brine ovo za chega me optuzhuju ( za nameshtanje utakmica, korupciju ), mene jedino brine jednostrano proglashenje nezavisnosti Kosova"...
Z. Terzic ce najverovatnije ( zbog svojih "chistih poslova" ) odrzhati sednicu FSS u Kosovskoj Mitrovici sledece nedelje...Ako je K. Mitrovica teritorija Srbije, da li ce biti uhapshen...?
Svoj mizeran trenutni rejting, Mloha i Luda takodje "leche" kroz pitanje Kosova...
Znachi...Da, svako, ko je u bilo kakvom problemu pred policijom, glasachima, sudom...u ovom trenutku, sebe "shtiti" od tih istih koji ih "proganjaju" sa rechima " nishta nije vazhno...vazhno je Kosovo"...
Dokle ce se u ovoj drzhavi i gubitnici i najveci kriminalci skrivati od REALNOSTI ( glasacha i policije ) koristeci slogan KOSOVO...