lice

• Začetnik teme Začetnik teme evi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Radujem se kao malo dete kad se poklope necija misljenja vezano za kozmetiku, medicinu.... obicno svako ima svoju pricu i svoje misljenje i svi skacu do iznemoglosti "taj sto ti je to rekao nema pojima"....

Kod mene vise nego ok...
Do duse, sad sam u pms-u pa sam praktikovala "rucni rad" po licu, bez preke potrebe, ali eto, pa sada imam 2 crvene tackice na licu.. inace, sve je sjajno!!!!
Jedina zamerka, mnogo mi se izmasti lice od ovih proizvoda, pa ja ako idem negde popodne, toliko mogu da izdrzim da se bas ne usijam, umijem se vodom, i onda mi je lice super, i mnogo se sporije masti.

Zvala sam danas za kontrolu, i marijeta je na odmoru.
Rekli su mi da dolazi 5., to je ujedno i jedini dan kada bih ja mogla da odem na kontrolu, ili ce biti bye bye kotoderma.
Mnogo mi se izmasti lice od ovih proizvoda, i to ne samo t zona, nego celo,ne znam sta da radim... Pore se nisu smanjile, uopste, iscistile su se doduse, mada mi je na bradi jos uvek javljaju one potkozne, koje se ne vide ovako, nisu crvene, vise je kao neko zpusenje lojnih kanala?!, ali meni smetaju. Bubuljica, nema...kao i obicno kada prestanem sa "rucnim radom" .
U principu, moj problem je kozmetoloski, a ne dermatoloski, i mislim da bih mozda trebalo da prestanem da koristim kotoderma stvari.
Ja samo zelim mi se koza manje masti, i da samim ti, izgleda zdravije, a to nisam dobila...
Sta radite ako idete negde na suncanje/plivanje? Preskacete terpiju ili...?

CaLiMeRo:
Za kapilare mi je rekla još i ovo - nemoj slučajno da te lože na kreme sa C vitaminom (on inače ojačava zidove krvnih sudova), jer molekul or whatever ionako ne može da prođe kroz njih.
Samo dosta hrane koja sadrži C vitamin.

P.S. Ja se u ovo ništa ne razumem, samo prenosim šta mi je rečeno.

e, da! :P Tačno je - sve su to mamipare, a ono što ti treba unećeš iznutra a ne spolja.
btw. jeste primetili kult hrane? :) Hranom se čak i LEČI danas! idem da otv. temu...

Bila sam proslog utorka na kontroli (kod Anete). Ona je prezadovoljna a i ja sam. Izbacila mi je dva neka gela i losion a ubacila mi je neki nov gel, sve u svemu smanjila mi je terapiju sa 8 stvari na 5. Idem kod nje pre mora (kraj jula), tako smo se dogovorile, a ako se budem suncala dala mi je novu kremicu i objasnila shta i kako.
@apache idi na kontrolu kod Anete.

zdravo ljudi,

da li moze neko od vas da mi kaze da li je KotoDerma na istoj adresi, kod Zvezdinog stadijona, i da li jos uvek imaju isti broj telefona, 0112653345. probam da ih zovem vec par dana, niko mi se ne javlja.

inace javim se iz Pristine.
hvala vam puno unapred.
*t

*the_goddess:
zdravo ljudi,

da li moze neko od vas da mi kaze da li je KotoDerma na istoj adresi, kod Zvezdinog stadijona, i da li jos uvek imaju isti broj telefona, 0112653345. probam da ih zovem vec par dana, niko mi se ne javlja.

inace javim se iz Pristine.
hvala vam puno unapred.
*t

Preselili su se, sada su u Brace Nedica 12
Tel: 3830-669; 3830-668

uf..ja sam ih batalila...nema rezultata kod njih..mozda je i bilo pomaka na pocetku...posle vise nista..
otisla sam kod jedniog starof doktora...uf..ne mogu sad da se setim kako se preziva ..nesto na L....dao mi da pijem amracin, umivam se bebi sapunom koji nasapunjam u frotirsku rukavicu, klindamicim i uvece mazem benzol peroksid...lice je extra glatko, imam samo crvenilo,koje je rekao da pocinje da se povlaci za oko 2 meseca, kad treba da odem opet kod njega....ako je neko zainteresovan, pitacu mamu kako se zove...pregled je bio 1300din

Avene diacneal, nocu i samo na problematicne delove, t zonu i deo obraza pored nosa gde su mi prosirene pore. Preko dana avene hydrance optimale spf 15 kremu, i ujutru i uvece avene cleanance gel za umivanje.
Malo sam se perutala jedno vreme, ali to je samo dok ne namazem kremu.
Pore su mi znatno manje, i ten je nekako ujednacen. Nemam problema sa bubuljicama, mada sam cula i da njih deluje, a meni kad izadje neka u pms-u, stavim na nju i za 1-2 dana nestane.

interesuje me da li je neko od vas koristio Biobody Paris kreme za lice.Ja sam cula pohvale za njihovu Nocurak kremu, nocnu kremu sa zeelenim cajem i bademovim uljem..tonik..ali nisam probala..
inace imam mesovitu kozu, koristila sam u poslednjih godinu dana Lush kozmetiku a zatim i neku rusku na bazi kozijeg mleka ili psenicnih klica i zaista je dobra..no, ipak bih napravila promenu, a imam odbojnost na kreme tipa nivea,..
Ova kozmetika je prirodna,sa minimalnom koncentracijom konzervansa, mi je proizvodimo po ali po francuskoj tehnologiji.

Slične teme

Back