Lice ili telo - šta Vam je prioritet ?

Šta je ženama bitnije da bolje izgleda kod njih - lice ili telo i zašto ?

Isto pitanje i za muški rod...

---------

Na šta muškarci više obraćaju pažnju od ova dva, šta im je bitnije
kada gledaju i porede žene ?

Isto pitanje i za ženski rod kada posmatraju muškarce...
kakva god da je faca ne bih se okreno za njom ako je debela odma mi je bude nesto zao

sto se lica tice dobio si sta si dobio, i osim odrzavanja higijene i nege ne mozes mnogo da uradis, osim ako ne planiras da se operises sto meni nije na kraj pameti.
tako da odgovor ide za telo, jer sa telom imas vise mogucnosti da radis na njemu, popravljas u okviru nekih normalnih granica nedostatke itd...
stekla sam utisak da je muskarcima cesto bitnije lice nego telo, bar koliko sam zakljucila iz razgovora sa njima, a mozda se i vode istom logikom ko ja pa ih stra´da se bude kraj gabora svako jutro :sad2:

sto se lica tice dobio si sta si dobio, i osim odrzavanja higijene i nege ne mozes mnogo da uradis, osim ako ne planiras da se operises sto meni nije na kraj pameti.
tako da odgovor ide za telo, jer sa telom imas vise mogucnosti da radis na njemu, popravljas u okviru nekih normalnih granica nedostatke itd...
stekla sam utisak da je muskarcima cesto bitnije lice nego telo, bar koliko sam zakljucila iz razgovora sa njima, a mozda se i vode istom logikom ko ja pa ih stra´da se bude kraj gabora svako jutro :sad2:

I meni se tako čini.Mada stanje tela više odaje o osobi nego lepota lica.

Poslednja izmena:
Лице је једноставно битније. О каквој шминци и одећи причаш, биће да се нисмо разумели.

o nezi(negi) i ulepšavanju lica i tela isto kao i o samom prioritetu između da dva
kada to ulepšavanje nije potrebno

p.s.
da li je uvek potrebno ulepšati se bez obzira dal je ženska "bomba" u svakom pogledu ?

Back