LiBRE! časopis o slobodnom softveru

`_aleksandar_`

Početnik
Poruka
10
Nulti broj LiBRE! časopisa o slobodnom softveru je objavljen!

Sa ponosom vam predstavljamo nulti broj LiBRE! časopisa o slobodnom softveru. Svoj novi časopis o slobodnom softveru preuzmite besplatno već danas u sekciji za preuzimanje na našem sajtu:

https://libre.lugons.org/?wpdmact=process&did=MS5ob3RsaW5r - latinicno izdanje
https://libre.lugons.org/?wpdmact=process&did=Mi5ob3RsaW5r - cirilicno izdanje

Nulti broj LiBRE! časopisa je probni broj koji je poslužio LiBRE! projektnom timu da se organizuje i uhoda u ovaj volonterski posao, kao i da napravi internet infrastrukturu neophodnu za dalji prijatan rad u ovom projektu.

Pozivamo vas da nam iznesete sve komentare u vezi LiBRE! časopisa o slobodnom softveru, pozitivne a još poželjnije negativne, kako bi ovaj časopis ubuduće bio što bolji.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Браћо, Бог нека благослови ваше добро дело!

Само напред...

:super::super::super:

Marw-у први лајк за ''како се пише е-писмо''.

Одличан акценат на професионалну етику код дељења информације о и-мејл адресама...

Дакле, гласам за више текстова о професионализму и алаткама за професионализацију...

Нпр. било би добро писати о опен офису и направити паралелу са нпр. екселовим пивот табелама...
 
Poslednja izmena od moderatora:
Након што је нулти број ЛиБРЕ! часописа о слободном софтверу преузет у преко 2000 примерака, препознали смо жељу заједнице да чита и сазнаје новости из једног оваквог часописа и одржали смо реч да ћемо за месец дана објавити следећи, први број.

Преузмите бесплатно већ данас први број ЛиБРЕ! часописа о слободном софтверу са нашег сајта:

https://libre.lugons.org/?wpdmact=process&did=My5ob3RsaW5r - latinicno izdanje
https://libre.lugons.org/?wpdmact=process&did=NC5ob3RsaW5r - cirilicno izdanje
 
Poslednja izmena od moderatora:
Samo da se dogovorimo, ovako dalje ne ide... Ako zelis reklamu, onda se zna postupak... Nemam nista protiv da postoji tema o vasem casopisu... Nemam nista protiv da u njemu potenciras sve ono sto misis da je dobro i dobijes komentare ostalih clanova... Ali, da reklamiras sajt, da pozivas korisnike da vam se pridruze, da nas obavestavas sta radite, sta jedete i gde izlazite ne moze... Tema ima smisla ako i ostali clanovi ucestvuju u njoj, a ne ako ti sam divanis, a pre svega u cilju reklamiranja... Jedini link koji ce biti dozvoljen je direktan link za skidanje casopisa... :)

P.S. Ubacio sam linkove za skidanje casopisa i u latinicnoj i u cirilicnoj verziji...
 
Poslednja izmena:
ух бре Papa Smurf што си се толико наелектрисао?
Часопис је некомрцијалан и то придруживање је у циљу зајденичког стварања нечег што би било занимљиво свима онима који би желели да науче нешто ново, или пак да се упознају са слободним софтвером...

То што се не коментарише превише у овој теми не значи да је тема постављена само ради рекламирања, има нешто и до тога да се људима допада оно што прочитају... ;)
 
@drzare
sve je to lepo ali pravila su pravila
Strogo je zabranjen svaki vid promocije, uključujući posredno ili neposredno reklamiranje firmi, sajtova, štampanih izdanja, pojedinaca, proizvoda, usluga i sl. Ukoliko želite da se reklamirate, kliknite ovde.

Znaci ovde niko nije ostecen,vec samo moze da ima benefit. Svaki post po link sajta u kome je i forum stvarno nema smisla,ima naziv casopisa svako ko koristi internet zna za pretrazivac i nacice vise informacija ako ga interesuje,tako da to je dovoljno
Danas nekomercijalno sutra ko zna ...
Da nespamujemo coveku temu ,neka pise
 

Back
Top