Libido i polovi

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Kako oba pola gledaju na seks? Oduvek nas uce da je muskarcima primarna stvar na svetu seks i gledaju da dodju do seksa kako znaju i umeju, dok se zene femkaju i drze svoje cestitosti (generalizacija, ali ima ih raznih).
Da li postoji razliciti pogled na seks i zasto je to tako? Svi pricaju o tome kako svoj seksualni vrhunac muskarac dozivljava u 20-ima, dok zene taj vrhunac dozivljavaju oko 30-te i tada imaju isti libido.

Ili da li oba pola podjednako zele seks, imaju slicni (ili isti libido), samo sto za razliku od muskaraca zene se ne hvale time na sva vrata?

jel vidis koko su zaostale u najbitnijoj stvari..mi bas uzivamo u sexu radi sexa i uzitka..a njima su druge stvari na pameti tipa ljubav emocije kesh dal su dobre iebacice..i tu dolazi do nesporazuma kad se provali da je razmena dobara

Kako oba pola gledaju na seks? Oduvek nas uce da je muskarcima primarna stvar na svetu seks i gledaju da dodju do seksa kako znaju i umeju, dok se zene femkaju i drze svoje cestitosti (generalizacija, ali ima ih raznih).
Da li postoji razliciti pogled na seks i zasto je to tako? Svi pricaju o tome kako svoj seksualni vrhunac muskarac dozivljava u 20-ima, dok zene taj vrhunac dozivljavaju oko 30-te i tada imaju isti libido.

Ili da li oba pola podjednako zele seks, imaju slicni (ili isti libido), samo sto za razliku od muskaraca zene se ne hvale time na sva vrata?

Veliko je pitanje ko je tu seksualniji, onaj ko se femka, ili onaj ko je izfemkan :lol:

Postoji vrlo bitna razlika između vođenja ljubavi i sexa......ogromna......ne femkaju se žene uvek...samo traže da se sve kockice poklope i da to uživanje bude vođenje ljubavi, a ne samo sex....i u toj oblasti, postoje hiljadu nijansi u hiljadu boja.....kao što vrhunski slikar ume da složi boje i svetlost....a ne vrhunski jednostavno ne.....talenat za ljubav postoji....

Muškarcima je seks zadovoljstvo
a ženama zadovoljstvo, ali pre svega potreba.
Razmislite koliko žena znate koje (iz bilo kog razloga)
nemaju redovan sex (redovan je relativan pojam, nekom svaki dan, nekom nedeljno)
i razmislite koli ih je ostalo dobro u glavu.
Žene znaju: prvo iz zasvrbi, pa postane toplo, pa počne da gori.
Taj požar samo jedan šmrk može da ugasi.

Postoji vrlo bitna razlika između vođenja ljubavi i sexa......ogromna......ne femkaju se žene uvek...samo traže da se sve kockice poklope i da to uživanje bude vođenje ljubavi, a ne samo sex....i u toj oblasti, postoje hiljadu nijansi u hiljadu boja.....kao što vrhunski slikar ume da složi boje i svetlost....a ne vrhunski jednostavno ne.....talenat za ljubav postoji....
vecina devojaka ne ume voditi ljubav..uopste nema ili ne zeli taj osecaj danas..kao sanja o nekoj vanzemaljskoj filmskoj ljubavi a iebe se svaki dan s drugim..pa znas kad ce sklopiti kockice

To je žensko iskustvo.Ali muškarac koji ima manje boja ne može uvek da nahvata sve te boje.Što ženu može da ponekad dovede do nervoznog stanja, jer ono što je njoj toliko očigledno muškarcu izmiče.Jedan od lekova je pravilan odabir adekvatnog muškog primerka .

To je žensko iskustvo.Ali muškarac koji ima manje boja ne može uvek da nahvata sve te boje.Što ženu može da ponekad dovede do nervoznog stanja, jer ono što je njoj toliko očigledno muškarcu izmiče.Jedan od lekova je pravilan odabir adekvatnog muškog primerka .
E da bi joj se desio adekvatan primerak...mora da promeni njih hiljadu....ne mora imati predrasuda da je laka ženska...ali to na kraju smori...
Meni nisu jasne ženske recimo, pa i muškarci koji imaju pouzdano, znam redovne odnose...a večito besni, ne zadovoljni...nervozni i šta sve ne....možda skrećem temu, ali me živo zanima..

vecina devojaka ne ume voditi ljubav..uopste nema ili ne zeli taj osecaj danas..kao sanja o nekoj vanzemaljskoj filmskoj ljubavi a iebe se svaki dan s drugim..pa znas kad ce sklopiti kockice

Ja sam i rekla moje viđenje, da za to bi trebalo imati talenta....i jedna i druga strana...zato su neki muškarci veliki zavodnici i uspešni, a neke žene su velike zavodnice....to je bilo odvajkada...majka priroda ti da lepotu...harizmu...umeće zavođenja.....prosto neki ljudi isijavaju seksipil iz sebe.....a neki su skobalji koje i ne možeš da zamisliš u nekoj seksi lepoj pozi.....e a kada oni krenu da se hvale, dođe ti da povrać....

E da bi joj se desio adekvatan primerak...mora da promeni njih hiljadu....ne mora imati predrasuda da je laka ženska...ali to na kraju smori...
Meni nisu jasne ženske recimo, pa i muškarci koji imaju pouzdano, znam redovne odnose...a večito besni, ne zadovoljni...nervozni i šta sve ne....možda skrećem temu, ali me živo zanima..

Ne mora baš hiljadu.Ne mora nijednog.Besna žena ima po pravilu pored sebe muškarca koje je slab po shvatanju nekih stvari koje muškarac treba da shvata.Ženski bes je đene- đene, nekad je pravi, a nekad je u cilju bojenja i nijansiranja.Muški bes dolazi iz nemogućnosti da se shvati šta se valja ispod žita.A uglavnom mu neće biti otkriveno.

Još nešto vođenje ljubavi...kada je instiktivno i strasno...ide ekstra samo po sebi...to ne bi trebalo da se uči.....možda kasnije da se nešto iznijansira i pridoda....a da je sex precenjen malo jeste...

Zato sto je ljubav nja nja njanja a ne sex koji je nja nja najnja. Zato sto treba voditi ljubav a ne sex nja nja. Zato sto je to tako poeticno i vezano za emocije nja nja nja nja. Zato sto je to kao jedna arija, jedna kompozicija najunosnijeg komopza iz 19 veka pod apsintom nja naj naj. Zato sto je ljubav emocije, a sex je pusto praznjenje nja nja naj anja nja.Zato sto se u vodjenju ljubavi kockice sklope hihihihihi nja naj naja nja.

Muškarcima je seks zadovoljstvo
a ženama zadovoljstvo, ali pre svega potreba.

Razmislite koliko žena znate koje (iz bilo kog razloga)
nemaju redovan sex (redovan je relativan pojam, nekom svaki dan, nekom nedeljno)
i razmislite koli ih je ostalo dobro u glavu.
Žene znaju: prvo iz zasvrbi, pa postane toplo, pa počne da gori.
Taj požar samo jedan šmrk može da ugasi.

Zenama potreba, a muskarcima samo zadovoljstvo? Ma daj molim te.... Zene su sputanije (okolinom, odrastanjem, normama tralalalal) pa ta sputanost radja bijes (ako to mogu tako nazvati). Kad bi imale slobodu zeliti sex tako otvoreno kao muskarci, mislim da ne bi tako pisao. Muskarac odrasta sa spoznajom da je pohvalno sto ima potebu za sexom i to ne samo sa zenom s kojom je u vezi. A zena odrasta sa spoznajom da ce biti manje zena ako ima tu istu potrebu kao i muskarac. Pa se njoj zelja za sexom ogranici na zelju za sexom sa muskarcem kojeg voli. A onda zena odraste i shvati da treba malo vise udovoljiti sebi, a malo manje drustvu, pa joj sex postane cisto zadovoljstvo, vise nego potreba.

ne bih pravila podelu po polovima. zavisi od same licnosti bilo muske ili zenske.
drugo je razlika u formi i sta zene iznose i na koji nacin kad je ta tema u pitanju a sta muskarci.
sustinski nema razlike samo su pakovanja drugacija i iskazivanje te zudnje

to zasto je tako je vec druga tema. drustvo vaspitanje ...bla bla...

Back