Liberalno-demokratsko letovanje: Čedin sladak život

Čedomir Jovanovićsa suprugom Jelenom, manekenkom Tamarom Paunović i pevačicom Anom Stanić lumpovao na koncertu u mondenskom grčkom letovalištu

Lidera LDP-a Čedomira Jovanovića ekonomska kriza, po svemu sudeći, uopšte nije pogodila. Jovanović se sa porodicom i u pratnji dvojice državnih telohranitelja prošlog meseca odmarao na mondenskom grčkom ostrvu Mikonos. On je odseo u jednom od najskupljih hotela, a nije žalio pare ni na provod.

Kako saznajemo, sa suprugom Jelenom i društvom iz Srbije lider LDP-a je priredio pravu lumperajku na koncertu pevača Antonisa Remosa na Mikonosu 26. jula ove godine. Sa Jovanovićima u društvu bili su manekenka Tamara Paunović i pevačica Ana Stanić.

Čeda se peo na sto

- U delu lokala u kome je Remos držao koncert okupilo se društvo iz Srbije. Za jednim stolom bile su Čedina žena Jelena, manekenka Tamara Paunović i još nekoliko lepih devojaka. Tu je bila i Ana Stanić. Devojke su došle nešto ranije, a Čeda je malo zakasnio. Remos je digao atmosferu za čas. Devojke su se odmah opustile... Bilo je tu svega, alkohola, vrištanja, pa čak i penjanja po stolicama. Ipak, pravi šou je nastao kada je Čedu ritam potpuno poneo, pa se u jednom trenutku popeo na stolicu i krenuo da se penje na sto... - otkrio nam je jedan od učesnika od ove vesele lumperajke.

Čedomir Jovanović se juče nije odazivao na pozive Pressa, a manekenka Tamara Paunović potvrdila je naša saznanja Pressa:

- Jeste, letovala sam na Mikonosu sa mojom drugaricom Marijom Tarlać i odlično sam se provela. Na Remosovom koncertu sam bila sa Anom Stanić, Čedom Jovanovićem, njegovom ženom i još nekolicinom Beograđana. Koncert je bio divan i svi smo bili sjajno raspoloženi. Đuskali smo sve vreme, baš smo bili veseli... I mimo koncerta, preko dana samo se svi družili i sretali na ostrvu, iako se u Beogradu ne družimo... - ispričala nam je Tamara Paunović.

Ana Stanić takođe nam je potvrdila da je bila na Mikonosu i na koncertu Remosa, ali nije htela da govori o tome da li je bila u društvu Čede Jovanovića:

- Tu je bilo puno naših ljudi, zaista ne bih o tome gde i sa kim sa bila... - kazala nam je Ana Stanić.

Apartman 1.125 evra na dan

Inače, beogradski mediji su prošle nedelje objavili da je Čedomir Jovanović letovao u ultraluksuznom apartmanskom naselju „Mikonos blu vila", u kome noćenje sa doručkom košta od jedne do tri hiljade evra! Dnevnik „Pravda" objavio je da su Jovanovići zakupili vilu čija je cena 1.125 evra za dan.

Lider LDP-a ove navode nije demantovao, a ostalo je nejasno odakle mu pare za takvo letovanje jer prosta računica pokazuje da deset dana u takvom luksuzu sa prevozom, ishranom i vanpansionskom potrošnjom samo za Jovanovića i njegovu suprugu ne može da košta manje od 15.000 evra!

Pa šta, Čeda je pravi patriota, ljetuje u Grčkoj, a ne u neprijateljskoj Crnoj Gori :rotf::rotf::hahaha:

Dog carcass in alley this morning, tire tread on burst stomach.
This city is afraid of me. I have seen it's true face. The streets are extended gutters and the gutters are full of blood and when the drains finally scab over, all the vermin will drown . The accumulated filth of all their sex and murder will foam up about their waists and all the whores and politicians will look up and shout "Save us!"... and I'll look down and whisper "No."

Zaradio dok je sa Djindjicem bio na vlasti...tada se najzesce kralo

Није се тада највише крало, него за време коштуничиних влада ако се те скупине гмазова могу назвати владом

Чедомир Јовановић је најбоље огледало , "државничког формата", зорана ђинђића, јер само је ништарија бира ништарију за блиског сарадника

Није се тада највише крало, него за време коштуничиних влада ако се те скупине гмазова могу назвати владом

Чедомир Јовановић је најбоље огледало , "државничког формата", зорана ђинђића, јер само је ништарија бира ништарију за блиског сарадника

E stvarno ste dosadni s tim prepucavanjem u kojoj se Vladi vise kralo,bolje se zapitajte postoji li Vlada u kojoj se nije kralo?
Sve olos do olosa namazan raznim partijskim bojama koji koristi naivnost biraca da smesti svoje debele,narkomanske ili kakve god vec guzice....:dash:
Ako Ceda zivi ovako ko lider jedne marginalne partije koja jedva i cenzus prodje,kakav li bi bio kao premijer :eek: zaebo bi svakog seika

Ako Ceda zivi ovako ko lider jedne marginalne partije koja jedva i cenzus prodje,kakav li bi bio kao premijer :eek: zaebo bi svakog seika

Немој тако он је "прогресиван" , прогресивно летовање, ако је тачно ово за цену пансиона, то значи да он за један дан потроши колико радник "заставе електро" или "нитекса", за 4-5" месеци, можда ментоли који гласају за њега мисле да ће као и он на Миконос, у Венецију или где све већ није потрошио десетине хиљада евра :lol::rotf:

Немој тако он је "прогресиван" , прогресивно летовање, ако је тачно ово за цену пансиона, то значи да он за један дан потроши колико радник "заставе електро" или "нитекса", за 4-5" месеци, можда ментоли који гласају за њега мисле да ће као и он на Миконос, у Венецију или где све већ није потрошио десетине хиљада евра :lol::rotf:

Mentoli koji glasaju za njega nisu u najugrozenijem sloju stanovnistva,naprotiv...on zna da iritira sirotinju svojom bahatoscu i rasipnistvom,on crpe snagu iz onog boljeg sloja koji je vecito gladan para i koji nece birati sredstva da dodje do njih,prodace i oca i majku,pljunuce na sve bez grize savesti,a onda ce govoriti o moralnim vrednosstima kulturne i civilizovane Evrope....OD NAS ZAVISI hoce li se jos tolerisati ovaj ldp boss :evil:

Čeda uživa, a MUP plaća obezbeđenje
I dok se Čedomir Jovanović sa porodicom odmarao u jednom od najluksuznijih hotela na Mikonosu, država Srbija i njeni građani snosili su troškove njegovog obezbeđenja, jer su sa liderom LDP sve vreme bila dva policajca za koje je MUP Srbije snosio troškove boravka. Kako saznajemo u MUP-u, troškovi boravka, dnevnica i puta službenih telohranitelja iznosili su više od 5.000 evra! Prema zakonu, MUP je dužan da službenim telohraniteljima plati prevoz, smeštaj, hranu i dnevnice i istovremeno da angažuje adekvatnu zamenu za njih u Beogradu.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=76194&sectionId=37

Ма не плаћа МУП обезбеђење већ грађани Србије.
Сваки грађанин Србије дужан је да пуни буџет Србије а празни га ко како стигне.

Ako ti mozes u Egipat, u hotel sa 5*, a Torrente u Spaniju, sto Ceda ne bi isao na Mikonos?
Ako mogu Tamara Paunovic i Ana Stanic, sto ne bi i on, pa zena mu je iz bogate porodice.

kako si se setila :bye:

tacno znam kad je Tihi rekao da ce da letuje u Egiptu u hotelu sa pet zvezdica!!
a ne znam za Torentea i Spaniju?! :think:

Onda je Ceda trebao da ide na Havaje a ne na tamo neki bedni Mikonos. :cool:

Mlad, uspesan... sto da se ne provodi....
Daj nek mi neko od okorelih forumasa-kriticara kaze da ne bi na njegovom mestu leto i pare potrosio na istu stvar?
Prica... ja da sam na vlasti(opoziciji... ista je plata) pola para bih davao u dobrotvorne svrhe, crncio bih po ceo dan u skupstini i zanemario svoj privatan zivot na dobrobit oh, te majcice Srbije koja mi je podarila sve.... odavno ne prolazi.....
Dakle, manje kritikujte Cedu, a vise gledajte sebe...

Baj d vej, svaka mu cast na Tamari Paunovic...
jedna od najboljih riba koje sam video uzivo :D

Mlad, uspesan... sto da se ne provodi....
Daj nek mi neko od okorelih forumasa-kriticara kaze da ne bi na njegovom mestu leto i pare potrosio na istu stvar?
Prica... ja da sam na vlasti(opoziciji... ista je plata) pola para bih davao u dobrotvorne svrhe, crncio bih po ceo dan u skupstini i zanemario svoj privatan zivot na dobrobit oh, te majcice Srbije koja mi je podarila sve.... odavno ne prolazi.....
Dakle, manje kritikujte Cedu, a vise gledajte sebe...

Baj d vej, svaka mu cast na Tamari Paunovic...
jedna od najboljih riba koje sam video uzivo :D

cedica je narodni poslanik a da je okoreo,jeste,,

Back