savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.785
Разлика је у томе што просечан црнац није дошао у САД са породицом уз донације локалне протестантске цркве.Ово није бела привилегија. Ово је црначка култура виктимизације. Сиромашан црнац и мексиканац и те како могу да напредују у америчком друштву. То је увелико доказано у пракси. Тако да, деца која нису имала за телефон у средњој школи нису жртве белог човека него непромишљености њихових родитеља.
...
Ако могу ја, дефинитивно могу и црнци. Али неће. Лепше је пушити крек и позивати се на робовласништво.
.
Твоји сународници Американци су насилно довели милионе људи из Африке, нису им дозвољавали да очувају свој језик, обичаје и културу, генерацијама нису дозвољавали да се међу црнцима развијају породичне и родбинске везе, нису им дозвољавали да буду слободни људи све до пре 50-так година.
Потпуно је логично да се код такве групе јављају разни видови антисоцијалног понашања у много већем проценту него код других група.
Прво сте креирали црначку заједницу у складу са својим потребама, а сада вам смета што црнци пуше крек и напуштају своју децу и баве се криминалом?Шта сте очекивали?

Nekoliko puta ti rekoh ne znaš koliko je moje obrazovanje ni šta mi je bila polazna tačka. I vidiš kako izvrćeš. Nisam ni rekao da dijete nekoga iz srednje klase ne može uspjeti i obogatiti se. Rekao sam da nema istu polaznu tačku i šansu. I to je prosta činjenica.