Lhasa Apso trazi dom

moze vilus kako god,samo da jos neko vreme bude vidljiva zbog novca,ako neko zeli da pomogne.nije uspela da za par dana proda kola.pozajmila je 300 evra sad mora da vrati..:(

jogiju je zaista najhitnije bila potrebna operacija.
bukvalno su ga ceo dan radili.
kad ce bitina tv-u ne znamnisu pitali bili su u soku.

jako ga vole i cuvace ga kao do sada.samo je sada za ovo potreban novac i pomoc.
hvala

ne moze.kod novaka ne.
znam sve ja to i sama.izdrzava sebe i cerku 3 psa ,macku,prase i papagaja.
ne znam kako vi zivite i gde radite,znam kako je meni.,i znam da je mnogo tesko odvojiti pa cak i u ratam,a 300 evra.
da ne duzim,svi znate koliko kosta i hrana i racuni..
ko moze i ima pomocice,nadam se.ko ne moze pruzice moralnu podrsku.
hvala vam svima.

inace dobro je kolko tolko.oporavio s emalo,uspela operacija.samo tesko kaki,sve ga boli i svrbi.nosi kragnu

jelena novak ima visoke cene.ali je jedini koji sve detaljno uradio i kako treba.vrlo pedantno.sa celom ekipom.operacija je vrlo teska,trajala je pola dana danas.plus je dodato jos 50 eura za skidanje kamenca sa zuba.
nije mogao da jede.sada nema jos 6 zuba koji su bili truli.
ivadjena mu je kila koja je pritiskala besiku,kastriran je.i to debelo crevo mu je namesteno.ne razumem se sad ja strucno kako i sta.uglavnom puno stvari.

ovo nije mlad pas da se zezamo sa njim i da ga dajemo bilo gde.
otac novak,stariji covek je operisao ,sa sinom i jos nekoliko njih valjda.sve je uradjeno na visokom nivou zaista.samo smo naj naj naj najbolje hteli za njega.da s eto jednom uradi al kako treba pa makar bilo i 300 evra.a ne da ga vodamo na dopunjavanja

jako je star i sve ga boli.

naplatio je 250 evra operaciju
50 evra zube
3000 2 kontrole

eto tako.

ljudi koji su uvek pomagali su i sada izasli u susret,hvala im na uplatama.
hvala svima na interesovanju.

imam par hiljada koje cu dati.

inace jogija su kod novaka snimali sa tv-a..verovatno ce biti u emisiju onoj na drugom o ljubimcima.

Auuu, meni je Terzin za vadjenje jednog zuba Mazi, antibiotike i ciscenje kamenca uzeo samo 4 hiljade.

ja kod terzina ne idem vise nikad.pa nek bude proglasen za najboljeg veterinara u univerzumu,da mi da za dzabe i sl.
ne kaem da je los vet ali nije uradio nesto kako je trebalo.

skupljeno je 9000..a operacija sa tim skidanjem kamenca je 300 evra.
naravno i ova zena ce da da.ona ga je lecila i pre toga nekih sto evra pluz benzin svaki 3 dan ide na kontrole.antibiotici i sl

Dobro je postupila što je odabrala Novake, stvarno nema boljih od njih. Da su skupi, jesu ali koliko para-toliko i muzike, uvek bilo i uvek će biti. Nisam dosad ulazila na ovu temu, čudno mi je bilo što nije na Udomljavanju. Mina, kao i dosad, sutra očekuj nešto simbolično, pa za mesec dana opet... Ne mogu drugačije.

to sto budes poslal cu dati za onu mrsavu kucu..zaista ne mogu da cekam vise..bojim se da ce mi umreti onde.bar da je vet pogleda i kaze sta ja da joj dajem
lasa apso seta sa kucama ovde.super izgleda i mnogo je veseliji!moze da kaki!!jeee
i svrbi ga guza jako:)

Back