- Poruka
- 869
Ако не убију Вучића, убиће Папу кад дође. Нешто су смислили, и наравно чувају то љубоморно (свој план) од својих пијона.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti...febo je reko putin kaput jos krajem 2022
ja sve cekam ....a ono suprotno ?
WOKE форсира све те настраности. Србија и њен председник су се храбро успротивили томе!Woke ti nije poza u sexu.
Искрено, велики ме је страх да заиста не покушају да га убију. У последње време се веома замерио злим, глобалистичким, силама.Е, онда могуће да ће га стварно убити и изазвати грађански.
Ко каже да ће папа доћи?Ако не убију Вучића, убиће Папу кад дође. Нешто су смислили, и наравно чувају то љубоморно (свој план) од својих пијона.
Знаш како Руси зову Аљаску? Ајс Крим.Pa kako to? Pa zar nije već pala Kamčatka?
nemam pojma gde sam video ali samo ukucas i dobijes gomilu izvoraCitas? Hmmm..
Hajde ne budi stipsa i daj nam link gde to citas.
ooooooooOprosti...
Sta si pokusao da kazes?
U picu ili normalno?WOKE форсира све те настраности. Србија и њен председник су се храбро успротивили томе!
Tako je.WOKE форсира све те настраности. Србија и њен председник су се храбро успротивили томе!
Она није ту што је лезбејка, нити она икоме намеће своје сексуалне настраности.Tako je.
Nema lezbijki na čelu Supštine.
Kako nije, ima kupljenu diplomu, jedva govori, smradikališe se svaki dan.Она није ту што је лезбејка, нити она икоме намеће своје сексуалне настраности.
Ма она је небитна.Kako nije, ima kupljenu diplomu, jedva govori, smradikališe se svaki dan.
Obrati paznju na prvu recenicu --> "Citas? Hmm..."nemam pojma gde sam video ali samo ukucas i dobijes gomilu izvora
evo recimo ovaj
https://www.slobodnaevropa.org/a/prajd-info-centar-beograd-zatvaranje/33131146.html
Ma kako smeju da zapostavljaju Gretu? Organizivaće im revoluciju.Realno sve ide na rat. Pored LGBT zapostavljaju i ekologiju, klimatske promene i Gretu.
Питај Тарабиће, они чукају у дрво... (За сандук, ако Бог да)hoce li biti sledece godine parade?
Нека дође у Србију, земљу отворена срца, за министарку породице за избеглице...
Правда за Гретицу!!
Не нападај Честиту Србску Вилу, Министарку Милицу!Нека дође у Србију, земљу отворена срца, за министарку породице за избеглице...
Да Заветници врати комплекс који је залечила, пре премештаја на ново место директорке зоолошког врта...