Lezbejke bi da kastriraju usvojenog dečaka

Kod ovakve problematike uvek zamislim da je u pitanju neko meni drag , neko koga poznajem i zgrozim se od mogućnosti da dospe u ruke ovakvih poremećenih osoba , nebitno da l' su dva pedera ili dve lezbijke ...u slučaju moranja zbrinjavanja dece bez roditelja u ovakvim slučajevima sam uvek za dom za nezbrinutu decu kada su te dve solucije ponuđene.

Zgrožena sam što u našoj zemlji na čelu NVO protiv incesta u porodici , "sede" dve lezbijke, lezbijski par koji ništa bolje ne deluje od ovih na slici...strašno:neutral:

Derer desava se i u heterosexualnim brakovima da deca kasnije u zivotu promene pol.
Pazi, ja uopste ne sumnjam da je ovo propaganda, izazivanje od strane izuzetno jakog gay lobija ali sustina je u satanizaciji cele homosexualne zajednice od strane heterosexualne koja ne gleda na slucaj kao na jedan slucaj, odvojen u odnosu na homosexualce u celini vec tezi da ga iskoristi poput presedena i kaze - eto, jel vidite sta oni zele, hoce da nam uniste brak, porodicu, da nam izopace decu sto vec nikako ne stoji jer homosexualci ne zele da uniste decu vec da im daju pravo na izbor. Ovim zenama treba oduzeti dete bez ikakve sumnje i verujem da bi isto masa homosexualaca kazala.

Drugo, svi se brane time da je biti gay tako lako u zemlji Srbiji. Ok, pitam se onda ja gde su oni? Kako ih nema nigde na ulici, po kaficima, na fakultetima ako je tako lako, vazi, samo kazi kako ako je vec tako lako.

А одакле теби идеја да их нема? Мислим, шта очекујеш да видиш - да се мазе, љубе и ваћаре јавно?
Или очекујеш да на улици видиш мушкарце у женској одећи, с налакираним ноктима?

Хипотетички питам, одговор знам. Знамо да се ви који се залажете за "права ЛГБТ особа" управо за овакве ствари и залажете, да се болештина изнесе на видело.

Хомосексуалаца, верујем, има на улици, за разлику од (ЛГзиБиционисТа, којима ни не треба дати ни најмањи приступ јавности.

Inače, manjanje pola nije novost u ljudskoj populaciji i to sasvim je legitimno...

Ako dete hoće da bude žensko, neka bude....

:lol:

Е, свашта... :lol:

"Дете хоће" све, треба му дати све, е? Не само што, очигледно, немаш везе с родитељством, него остављаш утисак да ни сам ниси далеко одмакао од тог детета које "хоће" свашта нешто (и сви сад треба да се поломе да му то и дају)... :lol:

Naravno da ni na koji način ne želim da kažem da svi gej parovi kojima su data deca na usvojenje ili imaju svoju iz prethodnog hetero perioda, rade ovakve stvari.Ipak suviše je malo vremena prošlo od kada im je u pojedinim zemljama dozvoljeno da imaju decu da bi bilo ko napravio ozbiljniju studiju šta se stvarno dešava sa tom decom, njihovim sazrevanjem, odrastanjem i koliko su ugroženi u takvoj vrsti porodice. Čak i kad se naprave neke studije o npr. 20-godišnjacima odraslim u tim familijama , ipak će većina sveta imati rezerve poučena ovim dosadašnjim iskustvom da su mnoge stvari naručene od raznih lobija dobiljale status apsolutne istine.

Ne sporim ja feminističkom pokretu ogromne korake na emancipaciji žene u prošlosti, ali nisam spremna da ne vidim i devijantnost u koju se danas feministički pokret izrodio. To me upravo snažno podseća i na gej aktiviste. Dok je feminizam imao jasan cilj, dok nije uspeo da se izbori u savremenom svetu ( bez islamskih zemalja) za ono što je bitno- pravo na rad, glasačko pravo, pravo na školovanje...dotle je imao smisao. Ovo sada što radi su finese , savremena žena nije ničim ugrožena od strane muškarca. Ako ima nasilja u porodici, mobinga i sl. stvari to treba da rešavaju socijalne službe i to je pitanje celog društva , a ne samo žene. I uopšte mi smeta što se žena izdvaja .

Feministički pokret bi napravio pravu stvar kad bi se okrenuo stvarnom problemu savremenog sveta, a to je menjanje uloga muškarca i žene, lutanje u novonastalim okolnostima i sagledavanje svih posledica koje taj proces proizvodi. Nije srećna savremena žena ako je pretekla muškarca u svemu i ako je obesmišljena njegova vekovna uloga vođe, domaćina,pater familias-a.Ne pitamo se kao žene hoćemo li ostati potpuno napuštene od strane muškaraca koji se ili povlače u sebe ili prilaze gej populaciji nesposobni da se snađu i odbrane svoje vekovno mesto. I jedni i drugi se menjamo i ako se uzajmno ne pomognemo mi žene ćemo žaliti za pravim muškarcima, biće retka pojava i pravi zgoditak.Doduše i danas mnoge žene ne bi prepoznale pravog muškarca ni da se sapletu na njega. To su često jaki, svesni, pametni, otresiti muškarci koji nisu spremni da prepuste dizgine ženi , prava žena to oseća i pribija se uz takvog, a one druge to smatraju nepoštovanjem žene i svojevrsnom mržnjom muškarca prema ženi.I onda traže odgovor u feminizmu.

Feminizam je isfuran po meni i treba kao takav da ode u istoriju, a da preda palicu nečemu drugom, jer se ovako pretvorio u grotesknu sliku onog što je bila početna ideja i kao takav proizvodi odijum, podsmeh i gađenje.

Slična situacija je i sa gej paradama. Možda parada ima smisla kod nas, jer nema pravne regulative istopolnih zajednica i sl. , ali u zemljama koje su dale sva prava gej populaciji- od prava na brakove do prava na usvajanje dece , te parade su postale mesto najgorih skaradnosti i postavlja se pitanje zašto se uopšte održavaju ako su sva prava ostvarena? Onda naš narod opravdano sumnja u dobre namere gej populacije i protivljenje paradi nije bez smisla..

Слажем се од речи до речи, једино морам мало да одем у оф-топик јер морам да одреагујем на болдован део.
Питање је да ли је жена "права жена" ако допушта неспремност мушкарца да јој препусти дизгине. А такође је и питање да ли је мушкарац "прави мушкарац" ако превише инсистира на тим дизгинама у његовим рукама. ;)
По мом дубоком уверењу, брак (веза) није један коњ, да би један управљао њиме. Веза мушкарца и жене је - кочија, и дизгине треба да држе обоје, ако желе да се кочије не преврну.

Ето, само то хтедох да кажем. :)

А одакле теби идеја да их нема? Мислим, шта очекујеш да видиш - да се мазе, љубе и ваћаре јавно?
Или очекујеш да на улици видиш мушкарце у женској одећи, с налакираним ноктима?

Хипотетички питам, одговор знам. Знамо да се ви који се залажете за "права ЛГБТ особа" управо за овакве ствари и залажете, да се болештина изнесе на видело.

Хомосексуалаца, верујем, има на улици, за разлику од (ЛГзиБиционисТа, којима ни не треба дати ни најмањи приступ јавности.

Nema sta da pitas hipoteticki kada je odgovor empirijski jasan i glasi - nema ih!
Da, ocekujem da ih vidim zagrljene, kako se vodaju za ruke i poljube kad se nadju na dogovorenom mestu. Jel to nesto cudno?

Ma ne...ovo je van svake pameti, ovo je toliko strašno da sam potpuno sigurna da ovim pederima i lezbejkama ne treba dati nikakva prava, ali nikakva. Ni paradu za početak, a o braku i deci ne bi bilo govora.

Reg ne nasedaj na provolaciju sa obe strane. Recimo u Indiji se svake godine izvrsi vise hiljada operacija promene pola devojcica u korist decaka jer se smatra da je jedino musko dete blagoslov. Nikada neces videti temu koja glasi U Indiji muskarci kastriraju devojcice! ali zato je ovakva dusu dalo za pljuvanje po homoseksualcima u celini kao da su svi ****** sveta uzeli da kastriraju jednog klinca.

Naravno da ni na koji način ne želim da kažem da svi gej parovi kojima su data deca na usvojenje ili imaju svoju iz prethodnog hetero perioda, rade ovakve stvari.Ipak suviše je malo vremena prošlo od kada im je u pojedinim zemljama dozvoljeno da imaju decu da bi bilo ko napravio ozbiljniju studiju šta se stvarno dešava sa tom decom, njihovim sazrevanjem, odrastanjem i koliko su ugroženi u takvoj vrsti porodice. Čak i kad se naprave neke studije o npr. 20-godišnjacima odraslim u tim familijama , ipak će većina sveta imati rezerve poučena ovim dosadašnjim iskustvom da su mnoge stvari naručene od raznih lobija dobiljale status apsolutne istine.

Ne sporim ja feminističkom pokretu ogromne korake na emancipaciji žene u prošlosti, ali nisam spremna da ne vidim i devijantnost u koju se danas feministički pokret izrodio. To me upravo snažno podseća i na gej aktiviste. Dok je feminizam imao jasan cilj, dok nije uspeo da se izbori u savremenom svetu ( bez islamskih zemalja) za ono što je bitno- pravo na rad, glasačko pravo, pravo na školovanje...dotle je imao smisao. Ovo sada što radi su finese , savremena žena nije ničim ugrožena od strane muškarca. Ako ima nasilja u porodici, mobinga i sl. stvari to treba da rešavaju socijalne službe i to je pitanje celog društva , a ne samo žene. I uopšte mi smeta što se žena izdvaja .

Feministički pokret bi napravio pravu stvar kad bi se okrenuo stvarnom problemu savremenog sveta, a to je menjanje uloga muškarca i žene, lutanje u novonastalim okolnostima i sagledavanje svih posledica koje taj proces proizvodi. Nije srećna savremena žena ako je pretekla muškarca u svemu i ako je obesmišljena njegova vekovna uloga vođe, domaćina,pater familias-a.Ne pitamo se kao žene hoćemo li ostati potpuno napuštene od strane muškaraca koji se ili povlače u sebe ili prilaze gej populaciji nesposobni da se snađu i odbrane svoje vekovno mesto. I jedni i drugi se menjamo i ako se uzajmno ne pomognemo mi žene ćemo žaliti za pravim muškarcima, biće retka pojava i pravi zgoditak.Doduše i danas mnoge žene ne bi prepoznale pravog muškarca ni da se sapletu na njega. To su često jaki, svesni, pametni, otresiti muškarci koji nisu spremni da prepuste dizgine ženi , prava žena to oseća i pribija se uz takvog, a one druge to smatraju nepoštovanjem žene i svojevrsnom mržnjom muškarca prema ženi.I onda traže odgovor u feminizmu.

Feminizam je isfuran po meni i treba kao takav da ode u istoriju, a da preda palicu nečemu drugom, jer se ovako pretvorio u grotesknu sliku onog što je bila početna ideja i kao takav proizvodi odijum, podsmeh i gađenje.

Slična situacija je i sa gej paradama. Možda parada ima smisla kod nas, jer nema pravne regulative istopolnih zajednica i sl. , ali u zemljama koje su dale sva prava gej populaciji- od prava na brakove do prava na usvajanje dece , te parade su postale mesto najgorih skaradnosti i postavlja se pitanje zašto se uopšte održavaju ako su sva prava ostvarena? Onda naš narod opravdano sumnja u dobre namere gej populacije i protivljenje paradi nije bez smisla..

Vidis, ja sam malo vise upucena u pitanje nasilja nad decom i garantujem ti da cifre kojima raspolazem zvuce zapanjujuce po normalnog coveka koji ne resava probleme kaisem. Da li deca mogu biti ugrozena u heteroseksualnim brakovima? Dabome da mogu i te kako jesu u ne tako malom broju slucajeva. Polazis od toga da su ****** po pravilu losi roditelji i uopste ne uzimas u obzir karakterne osobine coveka vec stavljas pecat homoseksualcima kao homogenoj masi. Takva generalizacija je neprihvatljiva jer nema bazu, ne postoji argument koji mozes da iskoristis u prilog tvrdnje da su homoseksualci po logici stvari losi roditelji. Takodje ne odvajas pojedinca od grupe. Da je ovakav zahtev usvojila organizacija koja stiti prava homoseksualaca mozda bi tvoje tvrdnje imale cvrsce noge, medjutim, mi govorimo o dve zene, dve individue, dva jedinstvena slucaja u grupi koja broji milione!

Feminizam nije pozvan da resava problem ugrozene sujete muskaraca. Na muskarcima je da se istaknu kao bolji ako jesu bolji. Meni je krajnje svejedno da li pametnu stvar cujem od Nate ili Zike, ako Zika ima problem sa tim sto je Nata pametnija ne treba Nata sebi da uveze jezik kako ne bi povredila krhkog Ziku vec Zika mora da poradi kako bi bio bolji od Nate ako mu je vec stalo do toga, mada je to glupost.

Drugo, sta znace izrazi "savremena zena" i "pravi muskarac"? Obe spadamo u savremene zene a razlika medju nama je velika, to su termini koji ne znace nista na generalnom nivou vec iskljucivo dobiju boju koju im pojedinac da. Isuvise licno posmatras stvari, prave muskarce krojis prema svom ukusu kao i savremenu zenu. Jaka, samosvesna, pametna, visprena, opustena osoba bilo kog pola nikada nece traziti precice i zahtevati povlastice, laskanje, titranje zbog pripadnosti odredjenom polu. Muskarac koji od mene trazi da se obuzdam nikada ne moze dobiti prefiks pravi. Ne moze svako da se nosi sa jakom zenom, jos veci je zez ako je pametna, spretna i lepa, takvoj treba parirati a za to nije sposoban svako, posebno ne onaj koji zeli divljenje zbog posedovanja penisa. Hvala bogu, ima puno muskaraca koji postujuju zene koje imaju svoje ja, koje se ne priklanjaju i ne traze zaklon pater familijasa. Napisano nema veze sa mnom, govorim uopsteno a sto se mene tice ne treba mi tata - oca imam, ne treba mi stariji brat - i njega imam, kada biram muskarca za sebe ne procenjujem sposobnost potencijalne zastite vec se jednostavno zaljubim i udjem u vezu. Gde je jaci potegne, gde sam jaca potegnem i to jedini odnos na koji mogu pristati.

Paulina Moreno i Debra Lobel , dve lezbejke koje su u "braku" u američkoj državi Kaliforniji , podnele su zahtev da se njihov 11.godišnji usvojeni sin kastrira i prođe kroz operaciju promene pola . Dečak , koji je navodno izrazio želju da bude devojčica , već prolazi kroz hormonsku terapiju koja mu onemogućava da prođe pubertet kao dečak , započetu kad je imao 8 godina . Sada su njih dve podnele zahtev da se izvrši uklanjanje muških polnih organa , da bi on postao "ona" (tj transvestit ) ....

---------------------------

The little boy who started a sex change aged eight because he (and his lesbian parents) knew he always wanted to be a girl

The lesbian parents of an 11-year-old boy who is undergoing the process of becoming a girl last night defended the decision, claiming it was better for a child to have a sex change when young.

Thomas Lobel, who now calls himself Tammy, is undergoing controversial hormone blocking treatment in Berkeley, California to stop him going through puberty as a boy.

But Pauline Moreno and Debra Lobel warn that children with gender identity disorder forced to postpone transitioning could face a higher risk of suicide.

The mothers say that one of the first things Thomas told them when he learned sign language aged three - because of a speech impediment - was, 'I am a girl'.

At age seven, after threatening genital mutilation on himself, psychiatrists diagnosed Thomas with gender identity disorder. By the age of eight, he began transitioning.

This summer, he started taking hormone-blocking drugs, which will stop him from experiencing puberty.

....................

Nastavak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043345/The-California-boy-11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html

Pa one su mu već odsekle polni organ.. i već ima problem sa identitetom...
zloupotrebile su dečije odrastanje kada sa 3 godine sva deca namerno negiraju sve pojmove da bi skrenuli pažnju okoline...

Ovo su bolesne kučke... A ovaj dečkić će obaviti samoubistvo kad postane seksualno svestan svoje propasti... Možda i ubije pre toga ove kučke...

Interesantno je poštovanje ljudskih prava maloletnika u toj Americi...
Ovo je bila potreba punoletnih bolesnih kučki...

Vidis, ja sam malo vise upucena u pitanje nasilja nad decom i garantujem ti da cifre kojima raspolazem zvuce zapanjujuce po normalnog coveka koji ne resava probleme kaisem. Da li deca mogu biti ugrozena u heteroseksualnim brakovima? Dabome da mogu i te kako jesu u ne tako malom broju slucajeva. Polazis od toga da su ****** po pravilu losi roditelji i uopste ne uzimas u obzir karakterne osobine coveka vec stavljas pecat homoseksualcima kao homogenoj masi. Takva generalizacija je neprihvatljiva jer nema bazu, ne postoji argument koji mozes da iskoristis u prilog tvrdnje da su homoseksualci po logici stvari losi roditelji. Takodje ne odvajas pojedinca od grupe. Da je ovakav zahtev usvojila organizacija koja stiti prava homoseksualaca mozda bi tvoje tvrdnje imale cvrsce noge, medjutim, mi govorimo o dve zene, dve individue, dva jedinstvena slucaja u grupi koja broji milione!

Feminizam nije pozvan da resava problem ugrozene sujete muskaraca. Na muskarcima je da se istaknu kao bolji ako jesu bolji. Meni je krajnje svejedno da li pametnu stvar cujem od Nate ili Zike, ako Zika ima problem sa tim sto je Nata pametnija ne treba Nata sebi da uveze jezik kako ne bi povredila krhkog Ziku vec Zika mora da poradi kako bi bio bolji od Nate ako mu je vec stalo do toga, mada je to glupost.

Drugo, sta znace izrazi "savremena zena" i "pravi muskarac"? Obe spadamo u savremene zene a razlika medju nama je velika, to su termini koji ne znace nista na generalnom nivou vec iskljucivo dobiju boju koju im pojedinac da. Isuvise licno posmatras stvari, prave muskarce krojis prema svom ukusu kao i savremenu zenu. Jaka, samosvesna, pametna, visprena, opustena osoba bilo kog pola nikada nece traziti precice i zahtevati povlastice, laskanje, titranje zbog pripadnosti odredjenom polu. Muskarac koji od mene trazi da se obuzdam nikada ne moze dobiti prefiks pravi. Ne moze svako da se nosi sa jakom zenom, jos veci je zez ako je pametna, spretna i lepa, takvoj treba parirati a za to nije sposoban svako, posebno ne onaj koji zeli divljenje zbog posedovanja penisa. Hvala bogu, ima puno muskaraca koji postujuju zene koje imaju svoje ja, koje se ne priklanjaju i ne traze zaklon pater familijasa. Napisano nema veze sa mnom, govorim uopsteno a sto se mene tice ne treba mi tata - oca imam, ne treba mi stariji brat - i njega imam, kada biram muskarca za sebe ne procenjujem sposobnost potencijalne zastite vec se jednostavno zaljubim i udjem u vezu. Gde je jaci potegne, gde sam jaca potegnem i to jedini odnos na koji mogu pristati.

Ja sam čuo da su Spartanci sve defektno bacali nizbrdo...
Namerno skrećeš sa teme. Muška deca se sakate i najčešće to čine seksualno opterećene majke. Bolesne kulture i manijaci.

A što se ubistava dečaka tiče po Srbiji imali smo 8 feljtona u novinama - sve "majke"

A voleo bih da ovakve daju odgovor kako bi okarakterisale roditelje koji seksualno menjaju telo devojčice...
Od bušenja himena pa nadalje... recimo sprečavanje rasta grudi, tz. Virdžine...

Da li si ti svesna šta su ove umno bolesne osobe uradile?
Rodila si se u heteroseksualnom braku, a kako su ti brakovi nastali možda jeste razlog za nezadovoljstvo članova porodice.
Sigurno nisi nastala u homoseksualnom braku... Usvajaće se deca onih majki koje su samo širile noge kao kuje bezrepe a onda bacale decu po kontojenerima.

Da se ja pitam ja bih takve streljao...

Posle ovakve vesti ti fantaziraš o ženskim globalnim sujetama?
Zamisli sebe na operacionom stolu sa degenericima spremnim da im služiš kao zamorče...

Ovo će se završiti samoubistvom, a gej brakovi služe da uz devijantne popusti još neki procenat te da nikad ne ostvari porod.
Nek idu u Ameriku pa nek se tamo trpaju u guzicu...

Šta ima Holandska i Nemačka ambasada da se brinu?
Alo???

3144261-the-young-man-with-a-pistol-at-a-head-isolated.jpg

i šta kažu iz holandske ambasade?
punoletni da rade šta hoće, kome hoće i koliko hoće...
nisu te zvali za Holandiju?

Nema sta da pitas hipoteticki kada je odgovor empirijski jasan i glasi - nema ih!
Da, ocekujem da ih vidim zagrljene, kako se vodaju za ruke i poljube kad se nadju na dogovorenom mestu. Jel to nesto cudno?

Хипотетички сам питала (иако сам одговор знала, што си и ти сама потврдила овим постом) шта очекујеш да видиш на улицама.
А на питање да ли их има или их нема на улицама, и ја сам дала свој одговор.

Pa one su mu već odsekle polni organ.. i već ima problem sa identitetom...
zloupotrebile su dečije odrastanje kada sa 3 godine sva deca namerno negiraju sve pojmove da bi skrenuli pažnju okoline...

Ovo su bolesne kučke... A ovaj dečkić će obaviti samoubistvo kad postane seksualno svestan svoje propasti... Možda i ubije pre toga ove kučke...

Interesantno je poštovanje ljudskih prava maloletnika u toj Americi...
Ovo je bila potreba punoletnih bolesnih kučki...

Јесу. И то много болесне. И ајд' што оне нису свесне своје болести, него што има тушта и тма еХперата који им дају подршку у тој болештини.

Back