Iam nove zvucnike logitech z323 i levi zvucnik se cuje za nijansu slabije od desnog kada je pojacan do 1/4,kada se pojaca preko toga cuju se podjednako oba.i moj drug ima isti takav model i isto se ponasa.U cemu je problem?Jel to ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj mi neki mono zvuk?Kod Stereo reprodukcije nikada desni kanal nije iste jačine kao levi i TAKO TREBA( tako se razlikuju kanali u stereo FM reprodukciji )
Kada se ( snaga ) jačina zvuka poveće preko neke granice razlike nestaju jer uho to me može da razlikuje - može samo instrumenat![]()
Kod Mono reprodukcije oba kanala su UVEK ISTE JAČINE
Probaj da reprodukuješ neki mono signal...pa ako i tada ( pri srednjem položaju balansa ) imaš različite jačine po kanalima - onda je problem ili u pojačivaču ili u stereo-komutaciji ...potenciometru![]()
daj mi neki mono zvuk?
Iam nove zvucnike logitech z323 i levi zvucnik se cuje za nijansu slabije od desnog kada je pojacan do 1/4,kada se pojaca preko toga cuju se podjednako oba.i moj drug ima isti takav model i isto se ponasa.U cemu je problem?Jel to ok?
У подешавањима за звук ставиш на моно.a jel moze da se nadje neka pesma u mono sadrzaju?