Leva noga

najbolje da budem neko vreme sama sa sobom,jer ako sam s ljudima onda se izdrkavam za sitnice,i lako sve izraste u svadju
uhvatim se neke solo aktivnosti i posle nekog vremena prodje
mada su mi retki ti dani
obicno se desi nesto zbog cega sam drki

a015.gif
joj...ja sam prilično izgubljen, tako da...ne zameri...

Imate li dana kad vam od samog jutra budite tuzne, neraspolozene, ljute...? Kad se osjecate najusamljenije na svijetu? Kad najvise prija samoca i tisina, svaka sitnica izludjuje?:roll:
Kako izadjete na kraj sa takvim danom, jutrom..? Cim popravljate takvo stanje? Kako se "prebacite na desnu nogu"? :)

Imate li dana kad vam od samog jutra budite tuzne, neraspolozene, ljute...? Kad se osjecate najusamljenije na svijetu? Kad najvise prija samoca i tisina, svaka sitnica izludjuje?:roll:
Kako izadjete na kraj sa takvim danom, jutrom..? Cim popravljate takvo stanje? Kako se "prebacite na desnu nogu"? :)

Има.
Не знам.
Тад мрзим цео свет, сви ме нервирају а сви нешто паламуде. Уф!:evil:

pa ja ustala jutros na desnu...kako je dan odmicao..sve mi se cini da nisam savladala sta je leva a sta desna noga...sa ove tacke kad razmisljam a mozda i nije bila desna:think:..u svakom slucaju ako se neko pojavi ko me posebno nervira...bice taman kao da je legao na volej..pa mozda dobijem i ban:D
mislim samo da s obzirom na stanje...i situaciju da je vikler skinut sa jezika i da se opamprcio u svoj svojoj duzini ..bice to vise od nekoliko dana bana..dakle:think: da vidim na kojoj temi ima mojih pacijenata:D;)

Ustajem na levu nogu kada sam bolesna, u svim ostalim (zdravim stanjima), ustajem na obe. Takva mi inkarnacija, valjda. No, ako se desi da mi "leva noga" zakorači u "žutu minutu", okolini jasno stavim do znanja da je bolje da me zaobiđu, da nisam raspoložena za komunikaciju. Jedino što sebi ne mogu da objasnim je zbog čega sam baš tada najefikasnija u radu.

Back