Лев Николаевич Толстой

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шешељ у Хагу брани

• - себе и своје партијске интересе

glasova: 10 43,5%
  • - Србију и сав српски народ на Балкану

glasova: 11 47,8%
  • - нешто треће

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok i nije.
Kako pricha.
Mesha"ч" i "ћ" ko i 90% Hrvata.
Njegova familija je hrvatskog porekla iz Hercegovine i oni su krajem proshlog veka preshli u Pravoslavlje i "postali"Srbi.
Sheshelj je prezime zastupljeno u Srbiji u p.m.

Хехехе... а ти као да си поп те херцеговачке парохије ! Како ти није пало на памет да су остали Шешељи прешли на католичанство а оВојини остали православци? :roll::roll::roll:

Ma svi vi "patriJote"ne shvatate da je Dr.Sheki hrvatski projekat isto kao shto je svojevremeno bio i Sloba.Sheshelj je tu samo da diskredituje srpski nacionalizam u celosti kao shovinizam i fashizam.80% stvari koje su istina u njegovom govoru diskredituje 20% fashistichkih stavova i agresivna retorika.Time on ja verujem namerno diskredituje istinu neistinom.Na taj nachin treba da proizadje da svako ko nije za lizanje dupeta Hrvatima i ostalima iz okruzenja je "Shesheljevac,nacionalista(shto je toboze samo za Srbe neshto jako jako loshe),chovek proshlosti.."bla,bla,bla..

Како ти није пало на памет да су остали Шешељи прешли на католичанство а о Војини остали православци?

...па то је цела поента приче... ти католици и муслимани знају да су Срби али тешко је то признати после свих ових дешавања...Велика Србија је концепт који је остварив у будућности дакле требаће мало више времена, само да Србија ојача економски и политички и они ће хтети да живе у Великој Србији не због тога што можда воле него биће нам много боље кад смо велика и јака економска држава. КАД МОЖЕ ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ... Е ПА МОЖЕ И ВЕЛИКА СРБИЈА

Шешељ је 100% у праву кад каже - да се супроставља настојањима ватикана да се Српски народ сведе само на Србе православне вере јер су Срби и православци, и католици, и муслимани. Огромна већина дањашних Хрвата су Срби католици ( то знам из личног искуства где у истом граду на приморју моје презиме помиње као хрватско и као српско) а српски језик се говорио у Србији, БиХ, Црној Гори деловима Републике Српске Крајине ... осим у Загребачкој, Крижевачкој и Вараждинској жупанији.

Ma svi vi "patriJote"ne shvatate da je Dr.Sheki hrvatski projekat isto kao shto je svojevremeno bio i Sloba.Sheshelj je tu samo da diskredituje srpski nacionalizam u celosti kao shovinizam i fashizam.80% stvari koje su istina u njegovom govoru diskredituje 20% fashistichkih stavova i agresivna retorika.Time on ja verujem namerno diskredituje istinu neistinom.Na taj nachin treba da proizadje da svako ko nije za lizanje dupeta Hrvatima i ostalima iz okruzenja je "Shesheljevac,nacionalista(shto je toboze samo za Srbe neshto jako jako loshe),chovek proshlosti.."bla,bla,bla..

Ја могу да се сложим да се евентуално временом испостави да је "Шешељ Хрватски пројекат" - то може да се деси у овој земљи чуда и масовне издаје, али не могу да се сложим да је Хрват, знам његову жену, а знам и њега.

To g*ovno ne zasluzuje da se njegovo ime pominje u Srbiji.Koliko vidim ovde je svaka treca tema posvecena njemu.Preporucio bih njegovim obozavaocima da odu na forum SRS i tamo pruze podrsku tom krmku a ne ovde da otvaraju debilne teme.

... Др. Војислав Шешељ брани Србију у Хагу а неке дневно политичке интересе, већина његових политичких противника управо то мисли није политика све у животу, шта сутра треба да моја деца плаћеју не дај боже ратну одштету хрватима за нанети страх СМЕШНО . СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА ЧУДА кад се један преседник може тим истим усташама ивињавати СРАМОТА БРЕ.

БОРИСЕ ИЗВИНИ СЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ДЕБИЛУ МОРОНСКИ,... ПРОДАНА ПИЧКЕТИНО .... КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА СВИХ ОНИХ ПОБИЈЕНИХ ОД СТРАНЕ ТИХ КОЈИМА СИ СЕ ИЗВИЊАВАО.

У Хрватској је био грађански рат изазван сепаратистичком побуном, потпуна је бесмислица рећи да је постојала окупација од 08.10.1991. год. Хрватско руководство је тада нелегално прогласило независност, а Хрватска тада није била међународно призната, једина легална оружана сила је тада била ЈНА. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА НЕКО ОКУПИРА ТЕРИТОРИЈЕ НА КОЈИМА САМ ЖИВЕО ЈА И МОЈА ПОРОДИЦА И МОЈИ ПРАДЕДОВИ ПРЕ КОСОВСКЕ БИТКЕ. :!:

Шешељ је 100% у праву кад каже - да се супроставља настојањима ватикана да се Српски народ сведе само на Србе православне вере јер су Срби и православци, и католици, и муслимани. Огромна већина дањашних Хрвата су Срби католици ( то знам из личног искуства где у истом граду на приморју моје презиме помиње као хрватско и као српско) а српски језик се говорио у Србији, БиХ, Црној Гори деловима Републике Српске Крајине ... осим у Загребачкој, Крижевачкој и Вараждинској жупанији.

А концепт Велике србије се не може повезивати са прогомом хрватског и муслиманског становништва већ само супростављање ватиканском концепту јер ја нисам терао хрвате из Крајине већ сам бранио оно што је моје стотинама година.

Сви који желе да пишу и дају подршку Војиславу Шешељу у вези одбране у Хагу могу то учинити овде.:wink:

3) nešto treće

cirkusira....tako da dobije najslabiju kaznu a ta je doživotni smeštaj u nekoj holandskoj ludari...:mrgreen:

zna čovek da u ludari ima pravo i na šetnju svežim zrakom...i da ima veće "slobode" tamo nego u zatvoru8-)

... ОВО ЈЕ ТИПИЧАН ТЕКСТ ОНИХ КОЈИ СУ КАТОЛИЧКИ СРБИ И КОЈИ ЈОШ УВЕК НИСУ СВЕСНИ СВОЈЕ НЕСВЕСТИ...:lol:

... ОВО ЈЕ ТИПИЧАН ТЕКСТ ОНИХ КОЈИ СУ КАТОЛИЧКИ СРБИ И КОЈИ ЈОШ УВЕК НИСУ СВЕСНИ СВОЈЕ НЕСВЕСТИ...:lol:

pa zanimljivo je da je onda po Šekiju u nesvesti pola Europe:mrgreen:

nema šta pravo radikalno....

ja samo čekam dok Šeki odlepi do kraja i svojim ovcama kaže lupajte radikalno glavom o zid

pa da gledam i tu seansu kako će njegove ovce i to da urade:mrgreen::roll:

pa zanimljivo je da je onda po Šekiju u nesvesti pola Europe:mrgreen:

nema šta pravo radikalno....

ja samo čekam dok Šeki odlepi do kraja i svojim ovcama kaže lupajte radikalno glavom o zid

pa da gledam i tu seansu kako će njegove ovce i to da urade:mrgreen::roll:

Ma sta glavom o zid?Jeli bi oni i govna da im to njihov vojvoda kaze.Jeli bi i govorili kako je to slatko da slucajno ne uvrede svetog velikomucenika Vojislava.

Oni imali Tupsona mi Baju malog

Не пада ми на памет да било шта говорим у одбрану "лика и дела" поменутог Баје Малог, али ово је као да се каже, као, па шта што они имају лудака за председника, имамо их и ми у лудници. Баја је кафански певач ниже категорије, који је једино као појава интересантан и комичан чак и онима који уопште нису у том "фазону". Нарочито због постизања тако врхунског кича, да је оно просто за анале (и орале), типа "дуни ветре преко јетре" и шта већ.

Томпсон је ипак певач са високим тиражем, квалитетним спотовима и уметник који је у стању да напуни један Максимир. Дакле, тотални "мејнстрим", за разлику од Баје Малог коме су крајњи домет ТВ "Дуга" и којекаква Радија "Крајине", и наступи по сеоским дискотекама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back