Лев Николаевич Толстой

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шешељ у Хагу брани

• - себе и своје партијске интересе

glasova: 10 43,5%
  • - Србију и сав српски народ на Балкану

glasova: 11 47,8%
  • - нешто треће

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reci mi šta je bilo sa "ustaškom tvorevinom" pre drugog svetskog rata?

.... па довољно ће бити рећи милионе побијених и ...

Hvala Nemačkoj, moja duša gori!
Hvala Nemačkoj, na dragom poklonu.
Hvala Nemačkoj, puno hvala,
sad više nismo sami,
i nada dolazi u našu porušenu domovinu.

Danke Deutschland, meine Seele brennt!
Danke Deutschland, für das liebe Geschenk.
Danke Deutschland, vielen Dank,}-
wir sind jetzt nicht allein,
und die Hoffnung kommt in das zerstörte Heim.

Ma pali diletantu jedan...
41-45 je posledica. Uzrok je malo ranije nastao...
Nadji u biblioteci grada... Nema na internetu i nema u stranačkim programima...

Мислим да ниси разумео... Хрвати су певали фашистичкој немачкој војсци која угњетава и убија по далмацији... а у Загребу се пева.... -

Hvala Nemačkoj, moja duša gori!
Hvala Nemačkoj, na dragom poklonu.
Hvala Nemačkoj, puno hvala,
sad više nismo sami,
i nada dolazi u našu porušenu domovinu.

Danke Deutschland, meine Seele brennt!
Danke Deutschland, für das liebe Geschenk.
Danke Deutschland, vielen Dank,}-
wir sind jetzt nicht allein,
und die Hoffnung kommt in das zerstörte Heim.

Vojo, svi PRAVI Srbi su uz tebe, razbucaces Hag !!!

... наравно да је цела Србија уз Војислава Шешеља јер очигледно је кога он тамо брани, ја нисам члан Радикалне странке али ћу увек подржавати некога ко брани Србију био то Шешељ, Коштуница, Путин, ....или неко трећи:wink:

... наравно да је цела Србија уз Војислава Шешеља јер очигледно је кога он тамо брани, ја нисам члан Радикалне странке али ћу увек подржавати некога ко брани Србију био то Шешељ, Коштуница, Путин, ....или неко трећи:wink:

misliš - neko četvrti?

Nemam pojma.
Prosvetli me.
Jel to ona fora o gnevu zbog ubistva Radica?
Imash to na Hr. Vikepediji ali osporeno je kao Ustashka propaganda.
Koliko je meni poznato nije bilo nichega slichnog onome od"bratje" za vreme rata 41.-45.chime bi to moglo da se "opravda".

...за твоју инфорнацију ово је слово Ч (као четник нп.):lol:
...ако немаш пара за нову тастатуру поклонићу ти моју стару мислим да раде све типке:lol::lol::lol:

...за твоју инфорнацију ово је слово Ч (као четник нп.):lol:
...ако немаш пара за нову тастатуру поклонићу ти моју стару мислим да раде све типке:lol::lol::lol:

E pa ti si mnogo pametan,znash i za Ch koje ja znam samo na latinici..vidish da pricham sa Gvozdenim.Zato odskakutji u malim koracima.

У Хрватској је био грађански рат изазван сепаратистичком побуном, потпуна је бесмислица рећи да је постојала окупација од 08.10.1991. год. Хрватско руководство је тада нелегално прогласило независност, а Хрватска тада није била међународно призната, једина легална оружана сила је тада била ЈНА. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА НЕКО ОКУПИРА ТЕРИТОРИЈЕ НА КОЈИМА САМ ЖИВЕО ЈА И МОЈА ПОРОДИЦА И МОЈИ ПРАДЕДОВИ ПРЕ КОСОВСКЕ БИТКЕ.

Шешељ је 100% у праву кад каже - да се супроставља настојањима ватикана да се Српски народ сведе само на Србе православне вере јер су Срби и православци, и католици, и муслимани. Огромна већина дањашних Хрвата су Срби католици ( то знам из личног искуства где у истом граду на приморју моје презиме помиње као хрватско и као српско) а српски језик се говорио у Србији, БиХ, Црној Гори деловима Републике Српске Крајине ... осим у Загребачкој, Крижевачкој и Вараждинској жупанији.

А концепт Велике србије се не може повезивати са прогомом хрватског и муслиманског становништва већ само супростављање ватиканском концепту јер ја нисам терао хрвате из Крајине већ сам бранио оно што је моје стотинама година.

Сви који желе да пишу и дају подршку Војиславу Шешељу у вези одбране у Хагу могу то учинити овде.

Ghostbusters2.jpg

ММС подршке од баба Вишњу!

У Хрватској је био грађански рат изазван сепаратистичком побуном, потпуна је бесмислица рећи да је постојала окупација од 08.10.1991. год. Хрватско руководство је тада нелегално прогласило независност, а Хрватска тада није била међународно призната, једина легална оружана сила је тада била ЈНА. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА НЕКО ОКУПИРА ТЕРИТОРИЈЕ НА КОЈИМА САМ ЖИВЕО ЈА И МОЈА ПОРОДИЦА И МОЈИ ПРАДЕДОВИ ПРЕ КОСОВСКЕ БИТКЕ.

Шешељ је 100% у праву кад каже - да се супроставља настојањима ватикана да се Српски народ сведе само на Србе православне вере јер су Срби и православци, и католици, и муслимани. Огромна већина дањашних Хрвата су Срби католици ( то знам из личног искуства где у истом граду на приморју моје презиме помиње као хрватско и као српско) а српски језик се говорио у Србији, БиХ, Црној Гори деловима Републике Српске Крајине ... осим у Загребачкој, Крижевачкој и Вараждинској жупанији.

А концепт Велике србије се не може повезивати са прогомом хрватског и муслиманског становништва већ само супростављање ватиканском концепту јер ја нисам терао хрвате из Крајине већ сам бранио оно што је моје стотинама година.

Сви који желе да пишу и дају подршку Војиславу Шешељу у вези одбране у Хагу могу то учинити овде.

..молио би администратора да санкционише оне који немају шта да кажу ...а убацују слике са великим форматима без икаквог смисла

..гласање постаје ....неизвесно они који мисле да Шешељ у Хагу брани себе и свој стомак, верујем да дубоко у себи знају да то није тачно, али ајде да се инатимо као сви прави Срби...:smile:

Prilozi

• seselj1.jpg
    seselj1.jpg
    2,8 KB · Pregleda: 16
Сви Срби у једној држави (Македонија, Црна Гора, Бих, Република Српска Крајина). Доста је импреријалистичког цепања наше земље. Тако је било '90-их, не случајно. То се знало да ће се десити још 1970. Ватикан хоће да уништи Србију, да је раскомада, да је сведе на ниво месне заједнице. Сметају јој СПЦ и православни народ. Живела Велика Србија и др Војислав Шешељ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back