LEUKEMIJA

Mislim da bi bilo dobro da nadjete knjigu Rudolfa Brojsa - Rak leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem - i da je procitate, a mozda i primenite u praksi. Sve najbolje!
 
Sam sam imala loših iskustva sa rakom - visoko maligni non hodgin limfom , tako da sam se 6 godila borila. Bolest se ponovila 6 puta i bila je i avtotransplatacija kostne srži u Zagrebu koja nije bila uspješna , bolest se opet ponavljala, bilo je oko 25 kemoterapija i imunski sitem mi je bio u podnu. Tako več dugo tražim nešto bi mi pomoglo ojačati se i boriti brez medicinskih sredtava koje su me samo uništavale. Prije godinu i pol naletjela sam na FHEs - mineralni prah koji oživljava vodu u našom tjelu , razstruplja organizam , pojača absorbciju hranilnih tvari i što je najvažnije jako je močan antioksidant - sto ja za raka vrlo važno. Jer dovodi više kisika do celice je i dobra preventiva pred rakom - znamo da se u kisikovi okolini maligne celice ne razvijaju.

POkazala sam clanke o FHES i mojim doktorimi i svi kazu da mogu i dalje uzimati jer mi koristi . Moji rezultati su se posle 3 mjeseci sasvim normalizirali i postala sam čudo za medicinu. Danas sam najzdravi čovek u mojoj okolini, i kad se razbolim jednostvano pojačam dozu FHES u i najviše 2 dana ja sam zdrava (prije je trajala po 3 tjedna da sa došla k sebi). A sada sam več 2 godine potpuno bez ikakvih znakova bolesti sto je i zame pravo čudo. Tako da je to zaista fenomen, odkriče 3 tisočletja i jako sam zahvalna da mi je to došlo na moj put. Htjela bi da svi znate da to postoji i da pomaže još ikome od vas.

Imam jedana članak na hrvatskom i puno na slovenskom i engleskom, pa vam mogu poslati ako mi pisete na moj mail:

renata@madware.si

Moze se naruciti iz Švedske , morate samo imati jednu međunarodnu kreditnu karticu. Najviše se isplati naručiti avtomatski paket 3 bočica, jer je jeftinije. Mogu vam pomagati kako se naruči i dođe direktno na vaš naslov. U Sloveniji je to več jako razšireno i imamo puno dobrih rezultata sa njime.

Jedino se ne preporučuje između kemoterapije jer može previše rasztrupiti tijelo pa kemoterapije ne može djelovat, tako da posle terapije je odličan kao preventiva protiv raka.

ovo je iz članka:

FHES je prehrambeni dodatak, a sve više kaže da ima ljekovite učinke. Zato ga doktori koji ga upotrebljavaju u svojoj praksi, priporučavaju pri liječenju određenih bolesti. U literaturi su spomenute slijedeće: AIDS, Alzheimerjeva bolest,angina, arteroskleroza, artritis, bolesti srca i žila, bolesti puteva za dihanje (emfizem,bronhitis, astma, tuberkoloza), degenerativna oboljenja,dehidracija, depresija, diabetes,fibromialgija, gljivična oboljenja, gripa, herpes, hiposija, infekcije (viralne, bakterijske, fugalne), istrošena hrskavica, kap, kronični umort, opasnosti sunčanja, osteoporoza, osteoartritis, oticanje nogu, rane, paradentoza, prehlada, rak, slaba koncentracija, slaba probava, staranje, stres, viroze, visok holesterol u krvi, visok krvni tlak, upale (desni), trovanja (sa aluminijem), ovisnost (pušenje, alkohol, kokain…)

Pozdrav

Renata
 
reni:
renata@madware.si

Moze se naruciti iz Švedske , morate samo imati jednu međunarodnu kreditnu karticu. Najviše se isplati naručiti avtomatski paket 3 bočica, jer je jeftinije. Mogu vam pomagati kako se naruči i dođe direktno na vaš naslov. U Sloveniji je to več jako razšireno i imamo puno dobrih rezultata sa njime.

Koliko kosta?
 
Da li neko zna kako mogu da utvrdim da li je u mojoj porodici leukemija nasledna?Deda mi je dobio leukemiju u 69 godini i za nepune dve godine umro.U kom procentu je leukemija nasledna a koliko stecena???????
 
Pacijent se uvek pita da li je u porodici bilo slucajeva maligniteta ali ...pozitivan odgovor ne znaci da ce svako kome je neki clan porodice bolovao od maligniteta dobiti isti, to se odnosi i na leukemije.
 
Pa ako je u 69toj godini dobio leukemiju, onda sigurno nije nasledna, kao sto vec rekoh leukemije nisu nasledne.
Pogledaj njegovu medicinsku dokumentaciju,ako ste je sacuvali.
 
Moja poznanica je saznala da boluje od leukemije pre 7 meseci. Strashno je to.Ima samo 18 godina.U Beogradu je, lechi se.Nekada dodje kuci za vikend.Ishla je na zrachenje.Moji drugovi daju chesto trombocite koji joj odgovaraju.Trudimo se koliko mozemo.Shta mislite, ima li shanse da ozdravi? I da li je poslednja vrsta terapije transplantacija koshtane srzi?
 
Naravno da ima sanse, sve zavisi od tipa leukemije, tezine stanja, njene snage imunog sistema itd. O njenoj dijagnozi i prognozi moze da sudi samo lekar koji do detalja poznaje njeno stanje. Danas se leukemije lece a sanse uvek postoje. Dajte joj podrsku i snage da prodje kroz napornu terapiju.
 
Dr, vidim da si na svim mestima gde se prica o zdravlju. Poseti malo wikipediu, i videces da leukemija moze da bude nasledna, a moze da bude i stecena. Zbog neznanja lekara mnogi se i ne izlece do kraja, nego vuku bolesti po 20 godina. Sam moram sebe da lecim, a nemam veze sa medicinom, nego citam i izvlacim po intuiciji ono sto je najkorisnije. Po Standardima Americke zdravstvene organizacije, ukoliko ste se lecili i prekinuto je lecenje i ziveli ste nakon toga 5 godina vi ste izleceni, makar i umrli sledeceg dana. Eto, kako nas medicina leci. Svima koji se lece od srca sto brzi ozdravljenje. Preporuka moja na osnovu tudjih iskustva je FHES, MAP, OZY....
 
Aman ljudi, svaki covek je posebna prica, nekome jedni lekovi pomognu, a drugome ne. NE POSTOJI univerzalni lek ni za jednu bolest. Nemojte da sirite dezinformacije za stvari u koje se ne razumete. Zasto se inace bolesnima od leukemije menjaju terapije (odnosno kombinacije lekova). Sigurno ne zato sto svima pomogne isto, nego bas iz razloga zato sto jednima odgovara, drugima ne odgovara.
 
I dan danas medju naucnicima postoje nesuglasice po tom pitanju, a to je da li je leukemija genetski nasledna, ili se jednostavno prenosi nacin zivota i ishrane sto kasnije utice na dobijanje ove bolesti!!!
 

Back
Top