Летовање...

A ove godine - solo bez dece. Nema više, svako sa svojom ekipom, došlo je i to vreme.

Pa da bi neki božur dovatila... :mrgreen:

Ček ček, najbolje vreme tek dolazi.:zper:

Ja jos ove godine tamo gde dete zeli da pliva...a ja da molim muza da se preselimo i zivimo medj' smokvama kao ljudi.
Smokve, kamen, ono sto zvrci i cvrci u podne, zeleni borovi, med i sir.

Svake godine slikamo dete na istom trgu kako radi istu stvar - juri golubove.
Svake godine idemo u dva muzeja, jedan po mom i jedan te isti po detetovom ukusu.
Svake godine jedemo u istom restoranu, svake godine mi ista devojka napuni kesu bugacama i keksom a ja njoj dam teglicu Bakine tajne.

To je moj Solun.
Nadam se da ce ga dete upamtiti i jednog dana pricati svojoj deci "tamo sam isao svake godine kao mali".

Btw...ko je u prolazu par dana poput nas i ima malu decu, NOESIS je sjajan muzej za klince.

Ближи се, ближи...да ли ћете и куда ићи ове године, или куда бисте волели да одете?
Више сте тип за активни одмор или да залегнете испод сунцобрана, палме, заседнете у неки кафић и накривите капче?
И да ли волите гужву и велико друштво, или више волите да солирате са породицом?
E...više zarađujem no ikad, žena isto, jesi videla ti cene normalnih aranžmana na lepim destinacijama.
Straobal.

Ne, ne, da me šišaju baš toliko nema š.

Xaxa, sad sam se setio.
Imao sam kartice, a jeo mi se sladoled. Sviđa mi se King karamela onaj naš..I sad imam 100 din papir i pitam koleginicu da mi pozajmi 100, daj mi 100..kaže ona, ja da imam 100 din ja bih se udala lol

Back