letovanje

antoniiina

Početnik
Poruka
2
Ovako...Ja svake godine idem na more sa sestrom i ove godine bi negde sredinom avgusta trebalo da odemo negde na crnogorsko primorje.Mi vec zadnjih 5 godina letujemo u Baru i uvek bude nezaboravno iskustvo ali za promenu bi smo htele da odemo u neki drugi grad ove godine, ali evo vec dve nedelje ne mozemo da se smislimo I da se dogovorimo gde cemo.Prvo smo htele u Herceg Novi ali su rekli da je tamo mnogo pusto, da nema ljudi, da su lose plaze I da posle 22h nema nikakve muzike a sestra je rekla da joj je glupo gde nema nicega pogotovo ne muzike.Onda smo mislile da idemo u Dobre Vode jer nam se bas svidelo Kako izgleda al su rekli da je mesto malo, ruzno I prljavo.Volela bih ako je nek isao negde na crnogorsko primorje I da mi kaze kako je u tom gradu u kom je bio.Uspust da naglasim da ne trazimo "mirno" mesto nego da ima muzike I zabave u tom gradu:):)

Mislim da su te za Herceg Novi lose obavestili...
Pri cemu bih ja pre bio sa smestajem u nekom manjem mestu u neposrednoj blizini (Meljine, Djenovici, Zelenika i, narocito, Baosici koji su mi se bas svideli kad sam malo proslog leta prosetao kroz ta pomenuta nestasca). Grad Herceg Novi mi je previse uzbrdo - nizbrdo po onim stepenicama (a smestaj uz samo more je verovatno preskup).
Kad si u okolini prijatnije je za dnevne aktivnosti - kupanje, suncanje i sl. Cak me i cistoca morske vode u zalivu prijatno iznenadila posto sam se toga najvise plasio. A uvece si dovoljno blizu da moze da se ide u H. Novi - ima gradski prevoz a mislim da ni taxi nije preskup jer je to sve u krugu do 10-ak kilometara

Poslednja izmena:
Ovako...Ja svake godine idem na more sa sestrom i ove godine bi negde sredinom avgusta trebalo da odemo negde na crnogorsko primorje.Mi vec zadnjih 5 godina letujemo u Baru i uvek bude nezaboravno iskustvo ali za promenu bi smo htele da odemo u neki drugi grad ove godine, ali evo vec dve nedelje ne mozemo da se smislimo I da se dogovorimo gde cemo.Prvo smo htele u Herceg Novi ali su rekli da je tamo mnogo pusto, da nema ljudi, da su lose plaze I da posle 22h nema nikakve muzike a sestra je rekla da joj je glupo gde nema nicega pogotovo ne muzike.Onda smo mislile da idemo u Dobre Vode jer nam se bas svidelo Kako izgleda al su rekli da je mesto malo, ruzno I prljavo.Volela bih ako je nek isao negde na crnogorsko primorje I da mi kaze kako je u tom gradu u kom je bio.Uspust da naglasim da ne trazimo "mirno" mesto nego da ima muzike I zabave u tom gradu:):)

Herceg Novi je jedino mesto koje bih opet da posetim u CG...

Ne da ima nocni zivot vec je sam po sebi grad kao neki muzej

LJUDI carevi jer su sto kazu "novljani" drugaciji od Barana, Budvana, Kotorana ... meni licno prijatniji

Svakao lep provod zelim gde god da se usidrite

Herceg Novi je jedino mesto koje bih opet da posetim u CG...

Ne da ima nocni zivot vec je sam po sebi grad kao neki muzej

LJUDI carevi jer su sto kazu "novljani" drugaciji od Barana, Budvana, Kotorana ... meni licno prijatniji

Svakao lep provod zelim gde god da se usidrite
Jos pamtim kako sam pio pivo s Rambom i njegovim drugom Miroslavom, virtuozom gitare, i kako mi davao uputstva za muvanje belom majicom s porukama.;)
No, ona misli na mesta gde se narod penje na stolove, ta fora... :cool: ;) :lol:

Back