Letovanje za mlade u Grckoj predlozi :)))

halkidiki, skijatos ili olimpik beach nesto - ovo zadnje je dobro sto moze da se ode na razna mesta. mislim sta za mlade, svuda valjda postoji nekakav disko i izleti, znaci zavisi kolko para se ima
krf je malo veci pa ima raznih mesta. e sad kakvi su sa nocnim prevozom :I. neka ostrva u grckoj valjda nemaju shumu ako je to nekom bitno pa to pitaj... mislim da je tako :I

Prosle godine je,cini mi se,Rapsody travel organizovao letovanje za mlade bas na Lefkadi...cerke od moje drugarice koje imaju po 20 god kazu da su se fenomenalno provele :)

Jedino ako su im oni i organizovali žurke na plaži i sl. ali onda svako mesto to može postati. Kada odeš tamo u Lefkasu i Nidriju je prilično slab izbor klubova,sve se svodi na klasične kafiće i taverne. Nisam ja baš mlad,tako da nisam mnogo ni tražio niti mi je trebalo,ali noćni život opet deluje prilično skromno. Lefkada su prekrasne poludivlje plaže,i iskreno ne bih voleo da se to promeni...Treba i neka oaza za odmor da ostane.

Jedino ako su im oni i organizovali žurke na plaži i sl. ali onda svako mesto to može postati. Kada odeš tamo u Lefkasu i Nidriju je prilično slab izbor klubova,sve se svodi na klasične kafiće i taverne. Nisam ja baš mlad,tako da nisam mnogo ni tražio niti mi je trebalo,ali noćni život opet deluje prilično skromno. Lefkada su prekrasne poludivlje plaže,i iskreno ne bih voleo da se to promeni...Treba i neka oaza za odmor da ostane.

Apsolutno se slazem...u tome i jeste lepota Lefkade :aha:

E da se i ja pohvalim,prosle godine smo prijateljice i ja bile u Laganasu (Kalofonas).... Isle smo zadnju sedmicu juna,i bilo je fenomenalno vrijeme.Nocni provod, cista desetka.Ima za svakoga,da biras sta hoces.Dnevni provod,takode.... izbor je veliikiii Toplo preporucujem Banana beach .... bus je svakog jutra oko 10.... kartu ne placas,nego u povratku kao kartu prilozis racun da si nesto iskoristio u kaficu :) Neki su prikazali racun od korpice hleba 0.50 e :D Isli smo preko Argus Tours-a i odusevili se.Prvi put sa njima putujemo i sve je bilo onako kako su nam rekli,bez ikakvih dodatnih troskova.Kalofonas,odusevljeni i previse za te pare...pa da se razumijemo 130 e za 10 dana,smjestaj,osiguranje i prevoz.... :)

aha.. evo bas mi je jedan prijatelj danas pomenuo zakintos,engleska najezda, nightlife i tako to :) neka iskustva konkretno povodom zakintosa,neki predlog,sugestija?

Zakintos :super: -mjesto na kojem mozes provesti godisnji i potrositi 100 e :) Na sve strane marketi,sa cijenama kao i kod nas,karton vode za pice 1.60 e .U apartmanu imas kuhinju,frizider,reso... A giros oko 2 e .. negdje i manje.. Mi preko Argusa smo imali popust u restoranu Mrs Dallas ... Tople vode ima u svakom trenutku. Kokteli po 1 e :) naravno kad su promocije,a to je skoro svaku vece.Za 10 dana koliko smo tamo proveli,bilo je bar 3 srpske zurke (jest da pustaju Severinu) al nema veze,nasa je zurka...

Back