Da li neko zna koje je najbolje mesto za mlade u Grckoj gde ima dosta nocnog provoda a da to nije Zakintos? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zakynthosDa li neko zna koje je najbolje mesto za mlade u Grckoj gde ima dosta nocnog provoda a da to nije Zakintos?![]()
zbog nepristupacnih engleskih ribica m xoxoidi na Zakintos,ja sam bio tamo i razocarao se![]()
Da li neko zna koje je najbolje mesto za mlade u Grckoj gde ima dosta nocnog provoda a da to nije Zakintos?![]()
Lefkada i Skijatos
Ios i Mykonos su opšte poznati po provodu,ali su malo skuplje varijante. Krf je ok.
Lefkada je predivna ali teško da je za provod.
Prosle godine je,cini mi se,Rapsody travel organizovao letovanje za mlade bas na Lefkadi...cerke od moje drugarice koje imaju po 20 god kazu da su se fenomenalno provele![]()
Jedino ako su im oni i organizovali žurke na plaži i sl. ali onda svako mesto to može postati. Kada odeš tamo u Lefkasu i Nidriju je prilično slab izbor klubova,sve se svodi na klasične kafiće i taverne. Nisam ja baš mlad,tako da nisam mnogo ni tražio niti mi je trebalo,ali noćni život opet deluje prilično skromno. Lefkada su prekrasne poludivlje plaže,i iskreno ne bih voleo da se to promeni...Treba i neka oaza za odmor da ostane.
aha.. evo bas mi je jedan prijatelj danas pomenuo zakintos,engleska najezda, nightlife i tako toneka iskustva konkretno povodom zakintosa,neki predlog,sugestija?