1208Letoo
Ističe se
- Poruka
- 2.685
U velikoj za dilemi .Planiramo da idemo u Tunis.Trenutno je to najpovoljnija destinicija.E sad kazu ima puno meduza.I sad neko kaze neko ima.Pa ako je neko isao.Da mi kaze kako je da li ima i kada meduza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, odakle se mi znamo?
da ne ispadne kao u vicu, ali nismo se vidjali jedno vreme...Izvini, odakle se mi znamo?![]()
Ne znam ko si a vidim da sam ja tebi poznatada ne ispadne kao u vicu, ali nismo se vidjali jedno vreme...![]()
![]()
Sve sam ja to citala na netu.Rusi najvise pisu .Mnogo je povoljno da bi bilo idealnonisam bila nikada ali pisu da je glavna sezona od sredine avgusta i da traje nekoliko nedelja...da nema odmaralista ili hotelske plaze koja moze da garantuje more bez meduza...ali neke imaju mrezu koje ih zaustavljaju da pridju blize...
uglavnom izgleda da Tunis zaista ima problema sa meduzama ali pitanje je srece kako ce ko da prodje...
Meduze u Tunisu: kada i gdje
Popularna odmarališta Tunisa od sjevera prema jugu: Tabarca, Bizerte, Hammamet, Sousse, Monastir, Mahdia, otok Đerba.
Prema statističkim podacima, u maju i oktobru meduze obično zauzimaju sjevernu obalu Tunisa. U junu ih možete naći u vodama ostrva Đerba. Julijske meduze poput Mahdije, a malo ih je, jer ih struje odnose. Meduze u augustu i septembru u Tunisu prava su katastrofa za odmornike u odmaralištima Monastir, Hammamet i Sousse. Na ovim prostorima, posebno puno meduze u kolovozu, ovo je najtopliji period. Opet, sudeći po recenzijama, nije potrebno jednom ili dva puta: na primjer, u kolovozu Hammamet doživljava invaziju meduza, a u susjednoj Sousse uopće nisu vidljive.
Glavna stvar koju treba zapamtiti: ako je voda hladna, meduza nema malo ili uopće nema. Na primjer, u Tabarci je voda uvijek hladnija, pa meduze gotovo da i nema. S druge strane, u ovom odmaralištu duboko more i ulazak u vodu nisu uvijek ugodni, tako da nema kupanja s djecom.
https://loveturist.ru/bs/jellyfish-...ia-when-and-where-to-meet-dangerous-beauties/
Bio sam (prvo bračno putovanje)nisam bila nikada ali pisu da je glavna sezona od sredine avgusta i da traje nekoliko nedelja...da nema odmaralista ili hotelske plaze koja moze da garantuje more bez meduza...ali neke imaju mrezu koje ih zaustavljaju da pridju blize...
uglavnom izgleda da Tunis zaista ima problema sa meduzama ali pitanje je srece kako ce ko da prodje...
Meduze u Tunisu: kada i gdje
Popularna odmarališta Tunisa od sjevera prema jugu: Tabarca, Bizerte, Hammamet, Sousse, Monastir, Mahdia, otok Đerba.
Prema statističkim podacima, u maju i oktobru meduze obično zauzimaju sjevernu obalu Tunisa. U junu ih možete naći u vodama ostrva Đerba. Julijske meduze poput Mahdije, a malo ih je, jer ih struje odnose. Meduze u augustu i septembru u Tunisu prava su katastrofa za odmornike u odmaralištima Monastir, Hammamet i Sousse. Na ovim prostorima, posebno puno meduze u kolovozu, ovo je najtopliji period. Opet, sudeći po recenzijama, nije potrebno jednom ili dva puta: na primjer, u kolovozu Hammamet doživljava invaziju meduza, a u susjednoj Sousse uopće nisu vidljive.
Glavna stvar koju treba zapamtiti: ako je voda hladna, meduza nema malo ili uopće nema. Na primjer, u Tabarci je voda uvijek hladnija, pa meduze gotovo da i nema. S druge strane, u ovom odmaralištu duboko more i ulazak u vodu nisu uvijek ugodni, tako da nema kupanja s djecom.
https://loveturist.ru/bs/jellyfish-...ia-when-and-where-to-meet-dangerous-beauties/
Bio sam (prvo bračno putovanje)
Meduza nigde ne beše (Hammamet)
Plaža, more and co..... skroz fino, pesak, klasika, dugačka plaža, može da se lepo pliva, nema nekih posebnih prizora ali skroz lepo i super za porodice sa decom (plićak itd....)
Najlepše za Tunis je miris jasmina, hrana, urednost (sve funkcioniše, uređena zemlja)
U velikoj za dilemi .Planiramo da idemo u Tunis.Trenutno je to najpovoljnija destinicija.E sad kazu ima puno meduza.I sad neko kaze neko ima.Pa ako je neko isao.Da mi kaze kako je da li ima i kada meduza. Pogledajte prilog 1160994
Nije tako vruce kao sto mislisNeka 'fala,...izumrla bih tamo k'o vrsta od vrućinčine!
Dolazi u obzir samo proleće ili kasna jesen za takve destinacije.
Neka,...meni je već i sada krenulo da nude nepodnošljivo!Nije tako vruce kao sto mislis