Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.026
Ko koga vredja ? Dali ti znash shta govorish ? Ko ima 7 godina ? Ovo nisam cuo nepamtim. Samo mi reci kakva je tvoja veza sa CG ? Imash li neku simpatiju tamo ili si poreklom-rodom iz CG ili neshto drugo ? Nije sigurno da imash lepa iskustva odozdo pa da ih tako branish i hvalish. Reci iskreno-razumecemo te. Za ove CG-ce koji se reklamiraju ovde na forumu mi je jasno. Ljudi hoce da izdaju krevet i sl i normalno hvalice sve svoje iako znaju da nije tako kako kazu da jeste ali ti.......Ivan nije nicim vredjao ni tebe ni ove poluhrishcane vec je samo realno iznosio pravo stanje stvari u CG. On ga tako dozivljava, kao i ja, kao i vecina ovde na forumu, kao shto i sama mozesh da vidish ako malo provrtish ovu temu tuirizam i putovanja. Moj savet ti je da iznosish na ovom forumu svoja dobra-losha iskustva vezana za turizam a ostavi nas da iznosimo svoja kakva god da su. Pozdrav !DjuraMornar:Jel` vam se to dusa hrani dok tako pljujete po drugima ili sta? Neverovatni ste majke mi....
....a znas sta me najvise cudi..? Ajde ok Ivan kontam ima 7 godina pa mu se zloca moze oprostiti (mada deca neretko ostaju kada odrastu onakva kakva su u detinjstvu bila).....ali vas dvoje ... Imate li decu ? Bojite li se Boga kada tako druge vredjate...? Sto bi moje komsije ovde rekle "Nicija ne gori do zore"....Smirite se malo....jer ipak ,na kraju u zivotu sve dodje na svoje ...i "neko to od gore vidi sve".....