LETOVANJE 2012

...ima,ima :)
jedne godine smo letovali u junu...bio je neki crkveni praznik koji se kod njih slavi 3 dana...kod Filomonas manastira,na putu za Agios Nikitas je bio pravi vasar,sa sve tezgama na kojima se prodavalo sve i svasta...od krpa i krpica,preko posteljine,serpi, zemljanih lonaca,do bastenskog namestaja i kucnih ljubimaca...tri dana praznik-tri dana vasar...posle toga ko da nista nije bilo :)

...ima,ima :)
jedne godine smo letovali u junu...bio je neki crkveni praznik koji se kod njih slavi 3 dana...kod Filomonas manastira,na putu za Agios Nikitas je bio pravi vasar,sa sve tezgama na kojima se prodavalo sve i svasta...od krpa i krpica,preko posteljine,serpi, zemljanih lonaca,do bastenskog namestaja i kucnih ljubimaca...tri dana praznik-tri dana vasar...posle toga ko da nista nije bilo :)

Ja sam tako nešto doživela u Nei Poriju, isto praznik, ali u drugoj polovini jula. Opštenarodno veselje sa sve kukumavkama i zavijanjem, posteljinom i svim što si nabrojala - igralo se kolce, pilo, jelo. Nisam mogla da dođem sebi. Pravi vašar.

dolce ides li jos negde na more, ja uplatila polihrono al mare kontiki klub,...znam pljuvala sam grcku, ali imam samo nedelju dana odmora, bzv mi da idem dalje jer avion i takse su isti koliko god da ostajes :D

]dolce ides li jos negde na more[/B], ja uplatila polihrono al mare kontiki klub,...znam pljuvala sam grcku, ali imam samo nedelju dana odmora, bzv mi da idem dalje jer avion i takse su isti koliko god da ostajes :D

Nažalost, ne idem zbog bolesti u porodici. Trebalo je da okrenem još jedan đir, ali eto. Hanioti sam već zaboravila i baš bi mi prijalo još jedno more, ali ne Grčka.
Bila sam u Polihronu, simpatično mestašce puno cveća. Ima jedan bar sa muzikom uživo, pa se smenjuje džez, latino i grčka muzika. Na kraju mesta je i simpatičan beach bar koji služi koktele sa povoljnom cenom u određenim terminima. I to je sve. Ah, da... Ima i prodavnica kože La Pel (ili tako nešto).

Poslednja izmena:
Nažalost, ne idem zbog bolesti u porodici. Trebalo je da okrenem još jedan đir, ali eto. Hanioti sam već zaboravila i baš bi mi prijalo još jedno more, ali ne Grčka.
Bila sam u Polihronu, simpatično mestašce puno cveća. Ima jedan bar sa muzikom uživo, pa se smenjuje džez, latino i grčka muzika. Na kraju mesta je i simpatičan beach bar koji služi koktele sa povoljnom cenom u određenim terminima. I to je sve. Ah, da... Ima i prodavnica kože La Pel (ili tako nešto).

e ***....
nisam i ja neki fun grcke, ali okolnosti... eh da imam odmora koliko mi treba.....

Pozdrav svim ljubiteljima Grcke i Lefkade!!!Ove godine idem sa devojkom prvi put u Nidri,Lefkada,pa me zanimaju neke stvari vezane za isto. Koliko kosta iznajmljivanje automobila i skutera,cene osnovnih namirnica i pica,kao i to da li neko zna kakva su mesta{apartmani) GEORGE,MARGARITA,PHILLIPOS??? Hvala unapred svima koji budu odgovorili!!!!!

Back