Jedan petak ovog leta...napolju je bio pravi pakao ... istusirala sam se i sela na krevet..posto mi je idalje bilo jako vruce odlucila sam da ostanam jos uvek gola na krevetu...koza mi je bila meka, vlazna...pocela sam da se dodirujem, polako pomerajuci prste svojom macom..osetila sam jos vecu toplinu..otvorila sam fioku i izvadila moj pink vibrator...jednom rukom sam trljala svoje grudi, stisklaa bradavice...osecala sam da moja maca gori ...odjednom sam cula nesto...okrenula sam se...bio je to moj dragi ...koji je iz onog sto sam mogla videti tu staja vec neko vreme...nasmejala sam se..reko mi je da nastavim..u meni se javila jos veca zelja..spustila sam vibrator i pozvala ga...priso je do ivice kreveta..njegov...q..je vec odavno bio cvrst...povukla sma mu sorc...i izasao je..cvrst, beo...uzela sam ga u ruku i prizblizila ustima...lizala sam ga, grickala..uzimala prvo jedno a potom i oba jaja u usta...spustio je ruku na moju macu..bila je toliko vlazna da su njegovi prsti lako klizali...lego je na krevet i ubrzo se je moja maca nasla na njegim ustima...dok je njegov q klizio mojim ustima...lizao je, grickao, i osetila sam vulkan zadovoljstva koji je zavrsio u njegovim ustima..zauzela sam polozaj da mi ga nabije od pozadi..uhvatio me je za sisu i odjednom je uso ceo...nabijao me je sve brze na njega i odjednom ga izvadio ...liznuo moju guzu i nabio ga toliko da sam vrisnula....nabadao me je i stiskao mi grudi...jednu ruku sam spustila na macu i mazila klitoris i osetila da cu ubrzo svrsiti ...pustio mi je sisu i uhvatio me za guzu i nabio tako da sam u trenutku dozivela...pocela je njegova topla sperma da tece mojom guzom..nogom..krenula sam se na ledja ...stao je iznad mene ..uhvatila sam njegov q...i mazila glavic pocela da ga lizem, gutajuci ga celog...nakon nekoliko minuta , lizanja, grickanja, drkanja ..osetila sam njegovu sprermu i progutala mali deo i brzo ga izvukla i poprskala svoje grudi i stomak...
P.S.I sada kad vam ovo pisem i secam se tog trenutka moja maca se ovlazi a moje bradavice postanu cvrste...
P.S.I sada kad vam ovo pisem i secam se tog trenutka moja maca se ovlazi a moje bradavice postanu cvrste...