Leto i šminka

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја користим оно нежно, између розе и боје кајсије.

Маскару искључиво у боји (зелена, тегет, љубичаста).

Пудер камени, исте боје као лице, само да прекрије неправилности на лицу, не да ме маскира.

Код мене иде овако:

- течни пудер - најсветлија нијанса
- руменило (розе, бресква, шта год)
- неутрални кармин (јер са црвеним и тамним изгледам као да сам испала из немог филма)
- сенка - сива или боје руменила
- маскара црна и то само на горње капке

Углавном, готова сам за пет минута.

Jel se šminkate po ovoj vrucini ili ne?Lično ne stavljam ništa osim kreme za lice
a kad izlazim u grad malo maskare,malo ruza i sjaja na usne i to je to...a vi?
Шминкам се без обзира које је годишње доба. Нека тонирана крема или блажи пудер, браон или црна оловка за очи и маскара. Већ пет шест година не користим сјенку за очи, врло ријетко руменило, волим оне бронзере са сјајем, па то ставим малко на образе.
Кармине врло ријетко. Неке тек примјетне. Обојених усана, нарочито када су црвене, себи изгледам вулгарно. Све на фаци ми је прекрупно, да би ми то стајало.

Vidim da ste pisale ô obrvama
Mene pré neku godinu ovde napali kako previse cupam a ja pocupam mozda 5 dlaka,ne rastu mi à htela bih obrve kao cara (lose sale exit) delevigne
Da li znate neki nacin da se povrate?ili je sve gotovo?tetoviranje ne dolazi u obzir.mazala sam ih ricinusovim uljem ali slaba korist

Mene pré neku godinu ovde napali kako previse cupam a ja pocupam mozda 5 dlaka,ne rastu mi à htela bih obrve kao cara (lose sale exit) delevigne
Da li znate neki nacin da se povrate?ili je sve gotovo?tetoviranje ne dolazi u obzir.mazala sam ih ricinusovim uljem ali slaba korist

tako jedan celavi profesor pitao ucenika koji je imao dugu kosu, "djubris ti to?" ovaj se uvati za kosu i rece "djubrim djubrim" :)))))

Mislim da tu nema pomoci. A tetovirane, ma kako uradjene bile ne izgledaju lepo.

Ja ne znam da cupam obrve. Pre sam sebi uvek pravila zareze :lol: To je bio uzas. Sada nekoliko god. idem na cupkanje koncem i prezadovoljna sam.

Back