leto 2013

mali mici

Aktivan član
Poruka
1.317
mislim da nikada ranije nisu krenule ponude za letovanje, juce onako bzv kliknuh na kontiki ono ponude, pogledam mail od astre ono ponude..... jao ja sam vec mislima na letovanju, gde cemo nadode na letovanje :)

jace su cene za sledecu godinu :(
ja uvek uplacujem 1 minut, tako da je 1 minut 2013 skuplji od 1 minut 2012, stoga je verovatno i sezonska veca, ali opet jeftinije nego bez 20-40% popusta

ne znam ja mislim da su to samo navlakuce..da se u maju za maj moze kupiti po istoj ceni kao sad..i to je uvek bilo 50e bus i po 5e dan plafon..ne vidim zasto sad ne bi bilo 75-85e 10 dana kad je uvek bila ta cena..na zakynthos sam isao za 100e 10 dana pocetkom juna..ne pricam sad o cenama u julu i avgustu samo uporedjujem cene aranzmana sad i za 2-3 meseca dal ima razlike..a nikad nisam uplacivao ranije ovoliko

meni se jednom dogodilo da nema mesta nigde, ali bas nigde, kada sam istripovala da idemi od tada uvek uplacujem ranije.... e sada ima agencija koje odmah izbace cene za sve moguce varijante uplata do 31.1 je lupam 100e do 31.3 125e do 30.6. 135 i posle 145, pa ko kako voli nek izvoli, a ima i prevarantskih tima argus, koji kada dodje datum do kada vazi ponuda samo je produze za jos mesec ili 15 dana.... ali opet pre ces mesto naci sada nego u junu julu, kada resis da trazis... obicno u vreme sajma uplacujem (februar)

da zaboravih da kazem isto tako kao pricaju da je ostalo malo mesta a tamo kad odemo 70% apartmana prazno..ok mozda nije cela kuca zakupljena od strane te agencije ali ni bus ne bude pun..uglavnom retko koja agencija je za pohvalu..ako nam ne uvedu opet vize ja bih to lepo po netu trazio i cenjkao se direktno s vlasnicima apartmana..ko ih j kad je takva kriza i kad se raspadaju

svi nesto kao mute pa direktno, meni to skuplje nego preko agencije :) 500e samo za apartman direktno(upoznali ljude na plazi), a mi platili 350 polupansin preko agencije
npr egipat jun prosle god smo uplatili u februaru, avion je bio pun do poslednjeg mesta, grcku smo uplatili u maju za septembar isli kolima hotel je bio pun :)

Back