Prvi put ove godine, nasla sam se u situaciji da sama idem na godisnji odmor. Molim postovane forumase da mi napisu prijedloge gdje bi bilo dobro ljetovati kada si sam, a zensko si, prebgoljevas raspad braka i ne treba ti previse buke, negdje gdje nece biti toliko uocljivo da nemas pratioca i nece te svi ispitivacki promatrati,... Stvaram sebi sliku u glavi kako me drugi vide tamo negdje, pa se obeshrabrim. Da li je neugodno kad krenes u trepezariju, sjedis sam, kad sam na plazi kako cu se kupati, gdje cu sa svojim stvarima, da li sam lak plijen za lopove, da li je u ovakvim situacijama bolje ostati kod kuce? Voljela bih cuti one koji su imali takva licna iskustva, da iz prve ruke saznam. Sto se tice mojih prohtijeva vezanih za destinaciju, voljela bih da je to more, vec dvije godine nisam isla nigdje bas zbog gore navedenih razloga, mogu potrositi 1.500E , jako volim plivanje, pjeskovite plaze , ono da ne moram sa modricama od stijena izlaziti iz vode, lezaljke mi i nisu bitne jer zaista uzivam u prirpdi, negdje da imam hranu (nisam ljubiteljh brze hrane jer sam zbog posla prinudjena u toku godine). Istrazivacki sam duh ali posto bih sama na put ne znam sta jos moze doci u obzir. U naprijed zahvaljujem.: