Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 251.955
molim preporuku za letnje gume hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kineske kada su dobre onda su skuplje od najskupljih a one jeftine ne vrede ni 5 para. To ti je kineska poslovna logika uvek bila i biće.ove kineske jel su ling long dobre
Nankang je vrhunska guma, imao sam letnje.molim preporuku za letnje gume hvala
tigar letnji mozeHankok ili kumho, ja vozim iste letnje kumho solus kao nove i posle 12-13 godina. Prešle oko 40kkm imam i zimski set tigar takođe kao nov 25kkm prešao. Čuvam konzervirano u garaži.
Danas bi uzo neke all season kada bih kupovao.
koja markaPo kisi kad vozis lepe za asfalt, nisam bolju gumu vozio u zivotu.
Nankang, oni proizvode i visokoperformantne gume.koja marka
Nzn za ling long nisam ih nikad kupovao Kinezi su se popravili u zadnjih 10g ali jos uvek imaju problem kod losih vremenski uslova i buke ..Landsail su dosta tihe ali ne taju puno a I cena im vise nije toliko niska ..Ja licno nebi išao ispod npr Khumo ,Nexen Fulda ..Malo su skuplje od tih ali su i bolje a I vise ce ti trajatiove kineske jel su ling long dobre
Ja imam Riken all season i dobre su, tihe su odlicno drze po kisi, nisam imao problema bas sam vozio po nekim pljuskovima.samo da znate u pitanju je pezo 206
profil 17 mislimZavisi I od profila i od auta koje vozis ..ako su neki baloni i ne vozis brzo onda nije toliko zahtevno .
Sta to vozis GTI?profil 17 mislim
pezo 206 iz 2004 g benzinacSta to vozis GTI?