pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pa zec je brz i nije veliki zagadjivac. Za prevoz.Čemu će to da služi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zec je brz i nije veliki zagadjivac. Za prevoz.Čemu će to da služi?
verovatno...vidis...ja nisam ni mislila na sitnice koje se tu pominju...pilotska dozvola...i tako...te nebitne cinjeniceZanimljiva stvar, ali verovatno će biti teško dostupno srednjoj klasi. Kad uopšte i uđe u komercijalizaciju.
Ima tu raznih caka.. A baš bih voleo da vidim kako će to u Srbiji da izgleda, ovde se ni sa kolima ljudi ne snalaze, još samo fali da lete..verovatno...vidis...ja nisam ni mislila na sitnice koje se tu pominju...pilotska dozvola...i tako...te nebitne cinjenice![]()
Ono što mi odmah pada na pamet da bi vrlo brzo došlo do sudara sa putničkim i vojnim avionima u zoni aerodroma.Samo da vas podsetim - ovo svakako ne može bez pilotske dozvole, a i svaki let mora biti odobren od uprave letenja i mora se dešavati po tačno utvrđenoj najavljenoj trasi kako ne bi došlo do sudara sa drugim letelicama. Prema tome priča o slobodi kretanja je smešna jer je ona ovde zapravo manja nego kad putujete automobilom i vozite se gde i kad hoćete. Jedina je prednost brzina.
Hvala, nisam videlaBila je ista tema pre neki dan
no...bolje ovako...nego onako...a mozda i neIma tu raznih caka.. A baš bih voleo da vidim kako će to u Srbiji da izgleda, ovde se ni sa kolima ljudi ne snalaze, još samo fali da lete..![]()
Uskoro ćemo leteti, putovati nadajmo se letećim automobilom
tako nestoAko ja to dobro razumem, napravili su Cesnu sa 4 točka?
tako nesto![]()
a nemoj tako....akcenat je na lego modelu...transformesimaKakva glupostNajgore je što se to predstavlja kao neki projekat, ono prebacili propeler nazad i ubacili još točak
![]()
a nemoj tako....akcenat je na lego modelu...transformesima![]()
ja bih pre rekla...da je svet postao igraliste za bogatehahaha. Nekako mi deluje da se svet pretvorio u takvu prodaju magle da to nije normalno. Kao i ono, pametni satovi, možeš sve preko njih, bez mobilnog telefona i uzimanja istog. Aaaaaaali, neće da radi ako ti telefon nije tu i upaljen... Onda shvatiš da cela ta tehnologija radi na sistemu da zapravo opet imaš telefon na metar, nego samo glumiš da si moćni rendžer i pričaš na sat.Kretenski projekti
![]()
ja bih pre rekla...da je svet postao igraliste za bogate
Vise se ne prave izumi za ljude vec za pojedince...a mase se degradiraju kicem, sundom, bez kulture, bez pravih vrednosti, stvarajuci masu depresivnih, nezadovoljnih pojedinaca koji prezivljavaju.
Jeste ali ranije su izumi bili i u korist ljudi, globalno...Ne znam ni za jednu veliku inovaciju u poslednjih...50tak godina? sem interneta...Nekako verujem da nije čak ni za pojedince, mislim da se za njih pravi nešto što mi ne znamo možda ni da postoji... Nekako i ne mislim da je sad nešto mnogo gore nego što je bilo i ranije, svega ovoga je bilo, nismo sad izmislili ponašanja i ostalo, već živimo u svetu u kom se lakše sazna sve. Ali je presipanje iz šupljeg u prazno. Evo, na ovaj projekat su potrošili tipa godinu dana, koliko treba da se izlete svi letovi i da se dobije sertifikat za let, a ono glupost katastrofa koja neće nikad ići ulicama gradova.
Jeste ali ranije su izumi bili i u korist ljudi, globalno...Ne znam ni za jednu veliku inovaciju u poslednjih...50tak godina? sem interneta...
istina...ali ne diraj mi u ves masinu i jos par sitnicaPa, vidi, nisu ni tad bili u korist ljudi, samo smo ih mi tako doživljavali. Kao što sada robotizujemo sve, ljudi su na to gledali kao na manje posla i lakši posao, a onda dok smo shvatili da to manje posla znači da nema posla za ljude, e tada je bilo kasno, a dok se to razvijalo mislili smo da je korisno.
Kola nisu smišljena da bi tebi bilo lakše, nego da te ubrzaju, mobilni isto tako, portali, vesti, sve živo je da se ubrza. Ti danas u danu uradiš više stvari nego što si ranije za tri dana, ali to i ne primetiš.
A, sve ove društvene kao norme i sistemi, nije ih bilo ni ranije, nego bilo manje šanse da izađu na videlo. Pa, nisu se ljudi pokvarili preko noći.
istina...ali ne diraj mi u ves masinu i jos par sitnica![]()
da...u sustini ni jedna stvar nas sama po sebi ne cini sretnima...moze max da nam omoguci da budemo...ali usput zaboravimo na to usput sto zivot cini....Ok, veš mašina, mašina za suđe i ostale blagodeti bez kojih bih se usmrtio, ali sve je to opet samo melji vremenom i trči.Jesi primetila da što više trčiš sve ti deluje da si manje stigla?