Letece veverice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozhda ti otvore anus i gurnu unutra neke alatke kojim tje ti operishu neki benigni tumor koji ti je zachepio debelo crevo pa skapavash od bolova....mozhda.....a sve shto meni preostaje je da se nadam da tje se dogoditi

Pa dobro ljudi sto vi je. Svi smo se mi odusevljavali kao klinci gledajuci letecu vevericu na TV-u. A sto?????? Pa upravo zato sto ih nema ovde gde mi zivimo (u Srbiji). Uvek se odusevis nekim egzpticnim stvarima. Ma daj bre...Za Srbe je leteca veverica cist SF. Za mesta naseljena letecim vevericama je ona najsmornija zivotina. Snizite malo standarde!!!!!!!!! Cime li se vi odusevljavate u zivotima. CCCC.

OPA rulez!!!! Mirkosoft :))))

Tako tako tako Da ne bi obicnih crva zemljanih, nebi ni Dine PA TI VIDI S KOJOM TEMATIKOM BI SE SMAR`O PO CEO `EBENI DAN. I to ne samo jedan dan. Caos

Ukljucite mod za mastu. Letece veverice u napaaad!

Ajde,ljudi,mislim,josh malo pa 4. strana,to je rekord kod ovakvih tema! Ili josh bolje-sad cu ja da otvorim temu "Mogucnosti za nastanak inteligentnih oblika zivota na planeti Zemlji- legenda ili stvarnost" mpa da pokushamo da oborimo rekord,a? Ili ce mozda bolje da prodju "Letece svinje u podnozju Kilimandzara"?

Little_white_witch:
Ajde,ljudi,mislim,josh malo pa 4. strana,to je rekord kod ovakvih tema! Ili josh bolje-sad cu ja da otvorim temu "Mogucnosti za nastanak inteligentnih oblika zivota na planeti Zemlji- legenda ili stvarnost" mpa da pokushamo da oborimo rekord,a? Ili ce mozda bolje da prodju "Letece svinje u podnozju Kilimandzara"?

Nemoj tako...tema je extra..ma vrh!!! :lol:

Little_white_witch:

a da umresh u agoniji?...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back