ShadowRider
Aktivan član
- Poruka
- 1.914
Oximoron:ok...da se razumemo
Tako neshto teshko mozhe biti nazvano sf-om jer takva zhivotinja postoji.Zato mislim da je tema idiotska...
Naravno,da nece da bude ozbiljna,samo gorila bi poverovala u to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Oximoron:ok...da se razumemo
Tako neshto teshko mozhe biti nazvano sf-om jer takva zhivotinja postoji.Zato mislim da je tema idiotska...
msch81:Tako tako tako Da ne bi obicnih crva zemljanih, nebi ni Dine PA TI VIDI S KOJOM TEMATIKOM BI SE SMAR`O PO CEO `EBENI DAN. I to ne samo jedan dan. Caos
Ukljucite mod za mastu. Letece veverice u napaaad!
Little_white_witch:Ajde,ljudi,mislim,josh malo pa 4. strana,to je rekord kod ovakvih tema! Ili josh bolje-sad cu ja da otvorim temu "Mogucnosti za nastanak inteligentnih oblika zivota na planeti Zemlji- legenda ili stvarnost" mpa da pokushamo da oborimo rekord,a? Ili ce mozda bolje da prodju "Letece svinje u podnozju Kilimandzara"?
Little_white_witch:Ajde,ljudi,mislim,josh malo pa 4. strana,to je rekord kod ovakvih tema! Ili josh bolje-sad cu ja da otvorim temu "Mogucnosti za nastanak inteligentnih oblika zivota na planeti Zemlji- legenda ili stvarnost" mpa da pokushamo da oborimo rekord,a? Ili ce mozda bolje da prodju "Letece svinje u podnozju Kilimandzara"?
Jao,chemu takav odgovor... Mora da ove izjave na rachun letecih veverica shvatash mnogo lichno... Jeste li u srodstvu?AntunTun:a da umresh u agoniji?...