ZamaloNik
Primećen član
- Poruka
- 640
Tu sam recenicu puno puta cuo i poucen time provodio vise vremena kod kuce.I ja sam cuo za tu knjigu, a da je jedno od mesta bilo:
Voleo bih da sam vise vremena provodio sa porodicom,a manje na poslu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam recenicu puno puta cuo i poucen time provodio vise vremena kod kuce.I ja sam cuo za tu knjigu, a da je jedno od mesta bilo:
Voleo bih da sam vise vremena provodio sa porodicom,a manje na poslu
Kada ti se namestilo da mozes da biras.Vecina nas nemoze mora da radi.Takvo mi je radno vreme poljubi ili ostavi.Mora narod da jede a mi da radimoTu sam recenicu puno puta cuo i poucen time provodio vise vremena kod kuce.
Jeste, upravo tako.Trenutni sistem bukvalno melje čoveka.Kada ti se namestilo da mozes da biras.Vecina nas nemoze mora da radi.Takvo mi je radno vreme poljubi ili ostavi.Mora narod da jede a mi da radimo
Drago mi je zbog tebeJeste, upravo tako.Trenutni sistem bukvalno melje čoveka.
Ja sam dosao u jednom momentu na raskrsnicu, da biram prilicno vise novca ili porodica.
Shvatio sam da svaki momenat kojj propustim sa porodicom , odlazi u nepovrat. Na kraju smo uspeli i da pristojno zivimo, a da se cesto gledamo.
Mnogi nisu u situaciji da sebi priusteOno nazalost se odnosi na putovanja???
A opet znam i mnoge koji su to u stanju ali im se ne da...neće ljudi iz fotelje a dosta su mladji od meneMnogi nisu u situaciji da sebi priuste
Celu godinu cekam i cuvam pare za taj odmor.Da imam para samo bih putovalaA opet znam i mnoge koji su to u stanju ali im se ne da...neće ljudi iz fotelje a dosta su mladji od mene
Drago mi je čuti da voliš putovanja.U ruralnim sredinama ljudi su uglavnom zauzeti planovima o proširenju imanja,povećanju grla stoke i sl. a opet u gradskim sredinama ima ljudi koji vole svoje dvorišta i tu ulažu pare,ili su u stanu pa ulažu u nameštaj,masažne fotelje(pa ih onda niko više ne može odvojiti od nje),ekskluzivna kupatila a onda na kraju...cvrc...nemaju skoro dosta ni za leba a kamoli za putovanja...primera koliko hoćeš,lično poznajem takve ljude i mogu ti reći da su srećni na njihov način,ulažu u gore navedene stvari a ne na putovanja.Tako da svi smo različiti.Celu godinu cekam i cuvam pare za taj odmor.Da imam para samo bih putovala
Ma ima ih koji leze na parama nisu videli mora.Nemamo dece.Imamo svoj krov nad glavom.Poceli smo pre 4 godine da putujemo.Volim more upoznajes nove kulture .I bolje sto smo svi razlicitiDrago mi je čuti da voliš putovanja.U ruralnim sredinama ljudi su uglavnom zauzeti planovima o proširenju imanja,povećanju grla stoke i sl. a opet u gradskim sredinama ima ljudi koji vole svoje dvorišta i tu ulažu pare,ili su u stanu pa ulažu u nameštaj,masažne fotelje(pa ih onda niko više ne može odvojiti od nje),ekskluzivna kupatila a onda na kraju...cvrc...nemaju skoro dosta ni za leba a kamoli za putovanja...primera koliko hoćeš,lično poznajem takve ljude i mogu ti reći da su srećni na njihov način,ulažu u gore navedene stvari a ne na putovanja.Tako da svi smo različiti.
Ja eto opet imam familije počevši od skoro svih republika bivše SFRJ a i po celom svetu, tako da ujedno posetim familiju i uštedim na plaćanju smeštaja,naravno i ja sam za njih uvek tu da ih dočekam.Samo polako i oprezno @1208Letoo jer putovanjima se brzo zaraziš a da je lepo,lepo je.Rodbina moje žene je sa Mora tako da je nama mora već pomalo dosta, desi se da odemo kod njenih i da ne umočim ni prst u more kao ni ona.Mi više volimo planine ali i one nisu daleko od mora.U stvari nama je lepo posetiti i mesta u Srbiji kojih ima mnoštvo i svako mesto ima svoju priču,pa i najmanje mesto.Ma ima ih koji leze na parama nisu videli mora.Nemamo dece.Imamo svoj krov nad glavom.Poceli smo pre 4 godine da putujemo.Volim more upoznajes nove kulture .I bolje sto smo svi razliciti
Blago tebi.Nisam ljubitelj planine.More je moreJa eto opet imam familije počevši od skoro svih republika bivše SFRJ a i po celom svetu, tako da ujedno posetim familiju i uštedim na plaćanju smeštaja,naravno i ja sam za njih uvek tu da ih dočekam.Samo polako i oprezno @1208Letoo jer putovanjima se brzo zaraziš a da je lepo,lepo je.Rodbina moje žene je sa Mora tako da je nama mora već pomalo dosta, desi se da odemo kod njenih i da ne umočim ni prst u more kao ni ona.Mi više volimo planine ali i one nisu daleko od mora.U stvari nama je lepo posetiti i mesta u Srbiji kojih ima mnoštvo i svako mesto ima svoju priču,pa i najmanje mesto.