Lete godine

nisam vise "neustrasiva" kao sto sam bila kao mladja...izgleda su mnoga negativna iskustva delovala podsvesno...
volela bih kada bih imala ponovo tu dozu nade, optimizma, energije...da se sve moze, da je sve ok, da za sve ima vremena, itd... :)

teskoce kroz koje sam tada "lagano" prolazila sada retroaktivno mi se cine mnogo tezim i ne znam da li bih sa ovom svescu sada mogla sve to ponovo da prezivim bez posledica na svoju psihu...hocu reci...svesna sam da sam sada iskusnija i zrelija ali tada je bila ta energija...koja nadlece sve probleme i cini i nemoguce mogucim...nedostaje..:aha:

Koje promene ste primetlli kod sebe.Recimo ja sam se ugojila.Smeta mi jer sam bila mrsavica uvek.Sve manje prijatelja.Dok sam bila mladja terala sam mak na konac da isteram svoje.Kad sam bila u pravu i kad nisam.Sada pustim da bih bila mirnija.Manje placem

I ja sam bila mrsavica i ugojila sam se
I sliku okacim na frižider i džaba :))))

Manje se nerviram i postala sam dosta mirnija, orilo gorilo najprije kafa da se popije pa da vidim kako i šta

Jedino na šta sam i dalje alergicna je laz i neiskrenost

Koje promene ste primetlli kod sebe.
Mirniji sam. Ranije glavom kroz zid iako znam da nisam u pravu.
Sad ipak zastanem, razmislim, premerim 2,3 ili više puta.

Manje sam agresivniji u vožnji, vozim kao penzioner, puštam svakoga, ne nerviram se oko bahatosti drugih.

Više mi prijaju mirnije atmosfere što po kafićima, restoranima, tako mi i na odmoru, gledam mesta gde nema klubova i diskoteka jer mi baš treba odmor u pravom smislu te reči.

Sve manje slatkog jedem. Nekad sam mogao na tonu slatkiša da pojedem i hrane, sad sam već dosta smanjio i smanjujem i dalje.

Ja jos uvek mislim da sam 28.Istina da me pogled u ogledalo malo razocara.Mlada dusa zatvorena u staro telo ...:)
I meni.Jos kad mi kazu da mi nesto oko neta pogleda neko mladji skroz me pokopaju :besna:

Mirniji sam. Ranije glavom kroz zid iako znam da nisam u pravu.
Sad ipak zastanem, razmislim, premerim 2,3 ili više puta.

Manje sam agresivniji u vožnji, vozim kao penzioner, puštam svakoga, ne nerviram se oko bahatosti drugih.

Više mi prijaju mirnije atmosfere što po kafićima, restoranima, tako mi i na odmoru, gledam mesta gde nema klubova i diskoteka jer mi baš treba odmor u pravom smislu te reči.

Sve manje slatkog jedem. Nekad sam mogao na tonu slatkiša da pojedem i hrane, sad sam već dosta smanjio i smanjujem i dalje.
Odrekla sam se hleba ali slatkog nikako .Kako ti to uspeva

Blago tebi.Smotak cokoladu od 300 gr ko nista

Nije zdravo :)

Jedna radna koleginica je prije tri godine ustala i imala je žive rane u dlanovima obišla je mnogo doktora razne struke nisu znali šta je uzrok tih rana

Ona je u medjuvremenu sama počela da istražuje preko neta i kaže da je to od šećera

Izbacila je najprije slatkiše i osetila je poboljsanje zatim je krenula da analizira sve sto kupuje i shvatila da je gotova hrana, sosovi, supe , salame mesni naresci pa i sirevi, peciva , hleb kao i mnogi dodaci puni šećera

Sve je to izbacila, sprema svoju hranu, kupi hleb u low carb pekari i jedinu tu može da se počasti sa nečim slatkom (skupo kao djavo)

Smršala je 35 kila i resila problem dlanova

Kad ode u restoran bira pažljivo ništa sa prelivem, ne tjesteninu a rizu samo ako je bez dodatka, salatu naruči i naglasi samo ulje i limun jer na dresing reaguje odmah je krenu srbeti prste i odustaje

Jedino med joj nesmeta i njega koristi kao zaslađivač u malim količinama

U principu tu prehrambenu industriju treba tužiti i voljela bi da na slatkiše udare poseban porez i da cijene dignu troduplo

Nije zdravo :)

Jedna radna koleginica je prije tri godine ustala i imala ke žive rane u dlanovima obišla je mnogo doktora razne struke nisu znali šta je uzrok tih rana

Ona je u medjuvremenu sama počela da istražuje preko neta i kaže da ke to od šećera

Izbacila je najprije slatkiše i osetila je poboljsanje zatim je krenula da analizira sve sto kupuje i shvatila da je gotova hrana, sosovi, supe , salame mesni naresci pa i sirevi, peciva , hleb kao i mnogi dodaci puni šećera

Sve je to izbacila, sprema svoju hranu, kupi hleb u low carb pekari i jedinu tu može da se počasti sa nečim slatkom (skupo kao djavo)

Smršala je 35 kila i resila problem dlanova

Kad ode u restoran bira pažljivo ništa sa prelivem, ne tjesteninu a rizu samo ako je bez dodatka, salatu naruči i naglasi samo ulje i limun jer na dresing reaguje odmah je krenu srbeti prste i odustaje

Jedino med joj nesmeta i njega koristi kao zaslađivač u malim količinama

U principu tu prehrambenu industriju treba tužiti i voljela bi da na slatkiše udare poseban porez i da cijene dignu troduplo
Ne mozda kad bih propusila.Onda mi se nebi trazilo slatko.

Prilozi

• 274904152_23850144647360130_3352744817344695090_n.jpg
    274904152_23850144647360130_3352744817344695090_n.jpg
    96,5 KB · Pregleda: 5

Back