Let za Kanadu

Beatle boy

Primećen član
Poruka
967
Pozdrav drustvo! Imam pitanje: letim za Vancouver u julu, e sad, kompanija mi je rezervisala kartu preko Beca,pa onda ide Toronto,pa iz Toronota za Vancouver. Moje pitanje je: da li vazi isto pravilo koje vazi za USA ,da : bez obzira koja ti je finalna destinacija u AMerici,ako presedas iz Evrope u Ameriku (primera radi, letimo za LA, ali stajemo u NY,pa iz NY u LA) obavezan si da prodjes imigraciono,pokupis svoj prtljag i opet se prijavis na neki od saltera, posto Amerikanci ne priznaju taj sistem presedanja. ZNaci moras zvanicno uci u USA,pa onda bauljati i naci domestic flight!

DA li se to odnosi i na Kanadu,ili ne!? Odnosno,da li prtljag automatski ide za Vancouver bez obzira sto ja stajem u TOrontu,i da li se u Torontu prolazi neka imigracija,jer iz Beca letim sa Austrian,a iz Toronta sa Air Canada!?

HVALA!

Mislim da da.
I meni sin, kad god ide za USA
uvek ide preko Beča.

Samo cena nije ista.
Bitno je jeftinija ako kupiš
par meseci ranije.
Znaš, avio kompanije (i više njih zajedno)
tako skupe putnike za vanredni čarter let.
Njima maksimalna zarada,
a Tebi jeftinije.
.
Za ulaz u USA je bitno kakvu vizu imaš
Mnogo su pooštrili kontrole u zadnje vreme
jer se džihadisti dosetili pa šalju samo bele
sa velikim krstovima oko vrata.
Sina su muštrali pola sata iako ima vizu na 10 godina
i nije mu prvi put da ulazi.

PS: Dako se dosete da im skidaju gače
i pogledaju

PPS: Dobro se raspitaj o dozvoljenoj
težini prtljaga, da Te ne oderu.
Unos hrane i pića najstrožije zabranjen
i pokušaj unosa se smatra za težak prekršaj.

Što se prtljaga tiče,
pomoli se Bogu da stigne gde i Ti,
Odvojeni veliki (van dozvoljene težine za unos) prvo ide u Frakfurt, pa za USA.

Poslednja izmena:
Mi smo leteli Beograd-Minhen-Toronto-Kalgrari, u Torontu smo prošli imigraciono i pokupili prtljag pa se ukrcali na let za Kalgari. Bez obzira gde ideš imigraciono prolaziš tamo gde si ušao u zemlju.

Mi smo leteli Beograd-Minhen-Toronto-Kalgrari, u Torontu smo prošli imigraciono i pokupili prtljag pa se ukrcali na let za Kalgari. Bez obzira gde ideš imigraciono prolaziš tamo gde si ušao u zemlju.

To znaci da ja kad sletim u Toronto i prodjem imigraciono,moram da idem do onog dela gde se skuplja prtljag,pokupim ga i onda tako sa tim, idem na neki od saltera Air Canada i onda secekiram za let za Vancouver? odnosno,kao da letim samo Toronto-Vancouver

Tako je. Toronto ima veliki aerodrom, puno je ljudi ali brzo sve ide. Mi smo na imigracionom čekali možda 15 minuta maksimum, pokupili kofere, čekirali se i sačekali sledeći let.

Back