Beatle boy
Primećen član
- Poruka
- 967
Pozdrav drustvo! Imam pitanje: letim za Vancouver u julu, e sad, kompanija mi je rezervisala kartu preko Beca,pa onda ide Toronto,pa iz Toronota za Vancouver. Moje pitanje je: da li vazi isto pravilo koje vazi za USA ,da : bez obzira koja ti je finalna destinacija u AMerici,ako presedas iz Evrope u Ameriku (primera radi, letimo za LA, ali stajemo u NY,pa iz NY u LA) obavezan si da prodjes imigraciono,pokupis svoj prtljag i opet se prijavis na neki od saltera, posto Amerikanci ne priznaju taj sistem presedanja. ZNaci moras zvanicno uci u USA,pa onda bauljati i naci domestic flight!
DA li se to odnosi i na Kanadu,ili ne!? Odnosno,da li prtljag automatski ide za Vancouver bez obzira sto ja stajem u TOrontu,i da li se u Torontu prolazi neka imigracija,jer iz Beca letim sa Austrian,a iz Toronta sa Air Canada!?
HVALA!
DA li se to odnosi i na Kanadu,ili ne!? Odnosno,da li prtljag automatski ide za Vancouver bez obzira sto ja stajem u TOrontu,i da li se u Torontu prolazi neka imigracija,jer iz Beca letim sa Austrian,a iz Toronta sa Air Canada!?
HVALA!