Zanima me da li je neko leteo i da li ima bas mnogo turbulencija. Avion polece u 20:30h 19.12 ove god. Leteo sam nekoliko puta ali nikad zimi i nikad po noci pa zato postoji strah 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me da li je neko leteo i da li ima bas mnogo turbulencija. Avion polece u 20:30h 19.12 ove god. Leteo sam nekoliko puta ali nikad zimi i nikad po noci pa zato postoji strah![]()
I ja mislim da turbulencijama nema veze koje je vreme dana ili godine.
Zima ili leto ne igra ulogu s turbulencijom...bar tako mislim...ja sam doziveo dve jake turbulencije bio je maj i mislim juli ili avgust i bilo je po danu,a letio sam dosta i nocu,zimi, i kuc nikad nije bilo problema.Ma dobro za noc i znam nego msm zimi vecinom je lose vreme pa zbog toga
Ma dobro za noc i znam nego msm zimi vecinom je lose vreme pa zbog toga
Avioni lete na 10+k metara, iznad oblaka a tamo su temperature uvek oko -60 čak i iznad pustinje u sred leta po danu pa to ne utiče na let. Opasnost zimi može jedino biti pri poletanju ili sletanju ako se zadesi neka snežna oluja ali piloti i kontrole leta procene opasnost pa ako nema uslova neće ni poletati ili sletati na taj aerodrom. Turbulencije su nasumična stvar s tim što su u nekim oblastima daleko intezivnije nego u nekim drugim. Najgore turbulencije na mojim rutama su bile iznad Indije(u oba preleta) recimo gde je avion propadao često i dosta dok sam Atlantik preletao i to duž Grenlanda i preko cele Kanade u januaru i nisam osetio pošteno turbulenciju.