Lester City

Ludače jel si čito današnje rezultate na Livescore?

Jel sam juče kenjafte tamo na Politici da će Mančester City da igra nerešeno a da može da se desi i da Stoke pobedi?
i bi ovo još grdje

popucaše tiketi...

- - - - - - - - - -

a svako ko je juče stavio 1000 evra da će Dinamo Moskva da povede u prvom pa da izgubi u drugom poluvremenu
od nekog tamo Tagestana može da broji 95.000 evra
Vlasnici Dinama broje šušku...

Nemoj se čudiš ako sutra Fiorentina pukne ko zvečka 3:0

Poslednja izmena:
Ja uopste nisam obracao paznju na taj tim. Kad danas bacim pogled na tabelu vidim Lester drugi? Aj da ih otpratim na flashscore pa da vidim dal je ovo neka sala. Oni istresose Svonsi iz gaca u sred Velsa i sad su prvi... Moracu da obratim paznju na njih na kladionici.

Mahrez i Vardy su odlični.
Посебно данас. Варди чудо од играча. Желим Лестеру да освоји титулу! Дакле није све у новцу. Арсенал. Манчестер.... Сви су говорили неће они дуго издржати. Тотенхем их прати данашњом победом над Манчестером.. а следеће коло Лестер игра код куће против одличног Вест Хема. ЛЕСТЕР срећно Вам до краја.:pivce:

Au konacno kraj, sumnjao sam do malopre moram priznati. Nevidjeno cudo, mogu misliti kakva je ludnica u Lesteru. Vala popicu i ja koju pivu u cast lestera pratio sam ih ove godine vise nego zvezdu i milan zajedno. Kapa dole :worth:

Zasluzili su titulu vise nego iko.:worth:

ChetBnLWIAAwF-_.jpg:large

Mi smo se smejali Lesteru pre vise od desetak godina kad smo ih izgazili kao bube, sad ce oni da igraju LS. Zvezda ko zna kad ce.

:worth: Za Lester i Ranijerija. Nije imao nikakav uspeh tokom karijere, ali je podstare uzeo titulu u PL prvi i jedinu titulu.

да специфична сезона, а мало и намештају она утакмица је Вила - Ливерпул 6-1, јел толико провидно договорена да је то смешно...

Back