Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.614
Pa to sto mi znamo mozemo i na lutkama da demonstriramo ne trebate nam vi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sto mi znamo mozemo i na lutkama da demonstriramo ne trebate nam vi![]()
pa sto nas koj kuwac jebbete![]()
pa sto nas koj kuwac jebbete![]()
pardoniram, sto koj kuwac vodite ljubav sas nama![]()
pardoniram, sto koj kuwac vodite ljubav sas nama![]()
ne stavljaš razmak gde treba, a stavljaš ga tamo gde ne trebaMislis?A toplota,vlaznost,dah ,dodir a?![]()
ič ja tebe ne razumemnego sav lebdi i jedva dodiruje i kao razbio te od kurrca![]()
Ili da dokazu sebi da su dobri jebbaci![]()
mi vas ebemo da doazemo sebi da smo dobri ebaci?opet mi je drago sto znate sta hocete i sto se nesto pitate..e svasta
![]()
Sta cemo jadne kad ne mozemo bez vasA,vama dovoljna i lutka
![]()
Ili da dokazu sebi da su dobri jebbaci![]()
J.bg, sad .. Nisam se susrela sa takvim primerkom.
Pogresnu osobu pitas. Ja uopste nemam kriterijum za bolesno jer sam imala dvojicu fetishista i to mi je cak normalan sex
eto i sad im kazi ko je bolesan a ko se pravi zdrav![]()
eto i sad im kazi ko je bolesan a ko se pravi zdrav![]()
bwahaha pa sta se primas i trazis podrsku ona nevina bwe normalno da se nije srela![]()
Pogresnu osobu pitas. Ja uopste nemam kriterijum za bolesno jer sam imala dvojicu fetishista i to mi je cak normalan sexZato sto sam to probala. Sa jednim mi je najnormalnije bilo da svrsi kad mu stopalom dodirujem....., sto nijedan ne-fetishista ne bi mogao da svrsi od toga. On se covek na vaginalni sex da se kuRturno izrazim uopste nije lozio (zato smo i raskinuli, ali to je off topic
) .
Sve po meni sto nije pedofilija, seks sa zivotinjama.. Ili nesto sto nije da kazem protivprirodni blud (pravnicki izra) je po meni normalno. Ali ne znaci da bih to i sama probala. Trojka sa zenom mi je normalna ali ne bih ni luda pustila drugu ribu u svoj krevet
![]()
pa to ti pricam![]()
Bilo bi lepo za pocetak da znate sta hocete..da ponekad uzmete stvar u svoje ruke..jer ne vidim kako onda od vas zavisi da smo sa vama imali dobar sex![]()