leptiricu sarenicu...

:worth::worth:

eto i sad im kazi ko je bolesan a ko se pravi zdrav:)
Pogresnu osobu pitas. Ja uopste nemam kriterijum za bolesno jer sam imala dvojicu fetishista i to mi je cak normalan sex:) Zato sto sam to probala. Sa jednim mi je najnormalnije bilo da svrsi kad mu stopalom dodirujem....., sto nijedan ne-fetishista ne bi mogao da svrsi od toga. On se covek na vaginalni sex da se kuRturno izrazim uopste nije lozio (zato smo i raskinuli, ali to je off topic:lol:) .
Sve po meni sto nije pedofilija, seks sa zivotinjama.. Ili nesto sto nije da kazem protivprirodni blud (pravnicki izraz:mrgreen:) je po meni normalno. Ali ne znaci da bih to i sama probala. Trojka sa zenom mi je normalna ali ne bih ni luda pustila drugu ribu u svoj krevet ;)

Pogresnu osobu pitas. Ja uopste nemam kriterijum za bolesno jer sam imala dvojicu fetishista i to mi je cak normalan sex:) Zato sto sam to probala. Sa jednim mi je najnormalnije bilo da svrsi kad mu stopalom dodirujem....., sto nijedan ne-fetishista ne bi mogao da svrsi od toga. On se covek na vaginalni sex da se kuRturno izrazim uopste nije lozio (zato smo i raskinuli, ali to je off topic:lol:) .
Sve po meni sto nije pedofilija, seks sa zivotinjama.. Ili nesto sto nije da kazem protivprirodni blud (pravnicki izraz:mrgreen:) je po meni normalno. Ali ne znaci da bih to i sama probala. Trojka sa zenom mi je normalna ali ne bih ni luda pustila drugu ribu u svoj krevet ;)

pa to ti pricam;)

pa to ti pricam;)
:lol: Pa sad pile imam drugarice kojima je i doggy ponizavajuca poza jer se u njoj ne ljube sa deckom i to im je 'bolesno' .
Svakom svoje... :)
Kad sam bila sa ovim foot fetishistom zvale mi tri put dnevno da pitaju sta ima novo :lol:
Pa sam im uvela u recnik sexualnih pojmova izraze kao falaka :lol:
Interesantno im da cuju cak i da probaju, ali ili nisu dovoljno hrabre same da predloze mnoge stvari ili su ti muskarci kreteni koji experimentisu sa kombinacijama a sopstvene devojke nisu ludi da mu puste da im puse jer 'ce posle tim ustima da im ljube decu':neutral:

Back