NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.023
ako je musko nezno bas bas u seksu el je nezno jer to ona tako zeli ili je stvarno po prirodi nezno i tako voli?
radim neko istrazivanje
radim neko istrazivanje

pa to ti pricamMusko nezno u seksu? E,da moze da te cuje moj deda![]()
a ne ove muciteljske pokretea jel pod nezno podrazumevas usporene muchiteljske pokrete
ili bas ono sav lebdi jedva te dodiruje...![]()
![]()
Dobro vec i vrapci znaju da volis sirovo do grla ko zecevibas ocu da cujem el ima neko musko sto voli sve nezno i polako, pa samo mecanje ide onako polaaaaaako, polaaaaaaaaaako, polaaaaaaaaaaaako, i tako od pocetka do kraja...dodir leptira seks stil![]()
po mojoj proceni to je vanprirodno. izopaceno. bolesno![]()
ma nema takvih a i ako ima to je smoooooor..a ne ove muciteljske pokrete
nego sav lebdi i jedva dodiruje i kao razbio te od kurrca![]()
al ocu da se strucno utvrdi ko je ovde bolesanDobro vec i vrapci znaju da volis sirovo do grla ko zecevi![]()
el vidisma nema takvih a i ako ima to je smoooooor..![]()
![]()
Evo ja cu ti kazem dijagnozu..kad bi bio oral ili da je ona gore kao iz tvog opisa dobila bi frakturu lobanje kako bih je odvalio nogom u vuglaal ocu da se strucno utvrdi ko je ovde bolesan![]()
iz kog mog opisa?Evo ja cu ti kazem dijagnozu..kad bi bio oral ili da je ona gore kao iz tvog opisa dobila bi frakturu lobanje kako bih je odvalio nogom u vugla![]()
Zbog ove prve recenice opet cu nocas da tripujema jel pod nezno podrazumevas usporene muchiteljske pokrete
ili bas ono sav lebdi jedva te dodiruje...![]()
![]()
Iz opisa grubog sexa..da ga ne duva pooooolaaaaakoooooo..neeeeeeeeznoooooooo..duuuuuuugooooooo..dobila bi odma dijagnozuiz kog mog opisa?![]()
nezan je zato jer je kilavkoako je musko nezno bas bas u seksu el je nezno jer to ona tako zeli ili je stvarno po prirodi nezno i tako voli?
radim neko istrazivanje![]()
pa pricamo o muskoj grubosti. to ne znaci da je zensko grubo.Iz opisa grubog sexa..da ga ne duva pooooolaaaaakoooooo..neeeeeeeeznoooooooo..duuuuuuugooooooo..dobila bi odma dijagnozu![]()
samo reci : nežan kao cvrčak!bas ocu da cujem el ima neko musko sto voli sve nezno i polako, pa samo mecanje ide onako polaaaaaako, polaaaaaaaaaako, polaaaaaaaaaaaako, i tako od pocetka do kraja...dodir leptira seks stil![]()
po mojoj proceni to je vanprirodno. izopaceno. bolesno![]()
nemoj,to smo trebali na kraju da objavimonezan je zato jer je kilavko![]()
pa, sta cu kad sam velika, pa znam sve unaprednemoj,to smo trebali na kraju da objavimo![]()
pa pricamo o muskoj grubosti. to ne znaci da je zensko grubo.
izgleda da sam te pogresno razumela.aha znaci ocete da se izivljavamo nad vama al ipak da to znamo dozirati jer murija radi 0-24
![]()