NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ako je musko nezno bas bas u seksu el je nezno jer to ona tako zeli ili je stvarno po prirodi nezno i tako voli?
radim neko istrazivanje
radim neko istrazivanje

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Musko nezno u seksu? E,da moze da te cuje moj deda![]()
a jel pod nezno podrazumevas usporene muchiteljske pokrete
ili bas ono sav lebdi jedva te dodiruje...![]()
![]()
bas ocu da cujem el ima neko musko sto voli sve nezno i polako, pa samo mecanje ide onako polaaaaaako, polaaaaaaaaaako, polaaaaaaaaaaaako, i tako od pocetka do kraja...dodir leptira seks stil![]()
po mojoj proceni to je vanprirodno. izopaceno. bolesno![]()
a ne ove muciteljske pokrete
nego sav lebdi i jedva dodiruje i kao razbio te od kurrca![]()
Dobro vec i vrapci znaju da volis sirovo do grla ko zecevi![]()
ma nema takvih a i ako ima to je smoooooor..![]()
![]()
al ocu da se strucno utvrdi ko je ovde bolesan![]()
Evo ja cu ti kazem dijagnozu..kad bi bio oral ili da je ona gore kao iz tvog opisa dobila bi frakturu lobanje kako bih je odvalio nogom u vugla![]()
a jel pod nezno podrazumevas usporene muchiteljske pokrete
ili bas ono sav lebdi jedva te dodiruje...![]()
![]()
iz kog mog opisa?![]()
nezan je zato jer je kilavkoako je musko nezno bas bas u seksu el je nezno jer to ona tako zeli ili je stvarno po prirodi nezno i tako voli?
radim neko istrazivanje![]()
Iz opisa grubog sexa..da ga ne duva pooooolaaaaakoooooo..neeeeeeeeznoooooooo..duuuuuuugooooooo..dobila bi odma dijagnozu![]()
samo reci : nežan kao cvrčak!bas ocu da cujem el ima neko musko sto voli sve nezno i polako, pa samo mecanje ide onako polaaaaaako, polaaaaaaaaaako, polaaaaaaaaaaaako, i tako od pocetka do kraja...dodir leptira seks stil![]()
po mojoj proceni to je vanprirodno. izopaceno. bolesno![]()
nezan je zato jer je kilavko![]()
pa, sta cu kad sam velika, pa znam sve unaprednemoj,to smo trebali na kraju da objavimo![]()
pa pricamo o muskoj grubosti. to ne znaci da je zensko grubo.
aha znaci ocete da se izivljavamo nad vama al ipak da to znamo dozirati jer murija radi 0-24
![]()