Leptir sto

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Zanima me da li iko od vas ima ovaj deo namestaja u kuci - leptir sto i da li je stvarno funkcionalan onoliko koliko ga hvale? Koliko sam na netu mogao da vidim, njega jedino proizvodi firma Dekus u Beogradu i nigde vise nema da se kupi. Voleo bih da mi neko kaze, ko ga ima da li sluzi svrsi jer imamo dosta malu kucu, pa sada pokusavam da napravim trpezariju u koju bih, mozda stavio takav jedan sto i koji bi mogao da se sklopi kada je van upotrebe sto bi mi bilo fantasticno. Hvala vam unapred!

Moja mlađa sestra ima takav sto u stanu (jednoiposoban), i jako je dobar i funkcionalan, ima ovaj pravougaoni. Kad ga ne koristi, sklopi ga i stavi sa strane, pa jako malo mesta zauzima. Jedino nije od ove firme. Kad dođemo kod nje u goste, na njemu ručamo, tako da je čvrst.

Ima ga takoder,u Vitorog trg.Forma ideale-NOVI SAD-takoder ga imam,na vikendici-obaraju mu se obe strane-ostaje pult-te ispod njega su jos police,ima tockice-Dakle extra stvar!

Pa nema funkcionalnijeg stola za mali prostor od ovog ....

Evo ti još jednog predloga za mali prostor .... Imaš u metrou varijantu kao nekog šanka (širi i uži), koji ima dve mini barske stolice .... ja sam to imala u garsonjeri u kojoj sam živela i mogu ti reci, super mi je služio .... u nekim situacijama i nas cetvoro je sedelo i jelo za tim stolom/šankom. Taj sto mi je kao odvajao kuhinju i sobu ... a jako lepo izgleda ... i nije bio nešto skup.

Takva dva stola ima moj tast, i mogu da kažem da su odlično rešenje. Slične stolove, samo sa staklenom površinom, video sam u Ginku. Imaju salon u Sarajevskoj ulici u Beogradu (na početku ulice do Mostara).

Pozdrav! Zanima me da li iko od vas ima ovaj deo namestaja u kuci - leptir sto i da li je stvarno funkcionalan onoliko koliko ga hvale? Koliko sam na netu mogao da vidim, njega jedino proizvodi firma Dekus u Beogradu i nigde vise nema da se kupi. Voleo bih da mi neko kaze, ko ga ima da li sluzi svrsi jer imamo dosta malu kucu, pa sada pokusavam da napravim trpezariju u koju bih, mozda stavio takav jedan sto i koji bi mogao da se sklopi kada je van upotrebe sto bi mi bilo fantasticno. Hvala vam unapred!

Ako znas malo da radis sa rukama mozes to sam da napravis,po dimenziji koja bas tebi odgovara.

Back