Lepršava/zabavna komunikacija

Da li se primate samo na osobe sa kojima imate lepršavu i zabavno-flertujuću komunikaciju?

Sa kojom možete da flertujete i da vas taj odnos izaziva?

Rekla bih da je to kod muškaraca često. Slažete li se?
Pa nekom logikom, ako je komunikacija zabavna, znači, ume da me zabavi, ako ume da baci foru koja me nasmeje, dakle sličan ukus za humor imamo, da bi bio duhovit mora da ima inteligenciju, ako ima inteligenciju proceniće dobro šta me privlači, svi potrebni elementi da se primiš na nekoga.

Ви ж. причате о м. Као када м. лови муве у лету.

То што вас емотивно и интелектуално сада дрма због неког, не би било исто тако за 6 часова.

Емотивно сте непоуздане.. :kafa:
Jesu brate. Flertas, sve zabavno, opusteno i onda bam, samo napravi znacajan pogled i pita u sred lepe letnje veceri: a koje su tvoje namere prema meni?

Ви ж. причате о м. Као када м. лови муве у лету.

То што вас емотивно и интелектуално сада дрма због неког, не би било исто тако за 6 часова.

Емотивно сте непоуздане.. :kafa:
Aj ovako. Moj suprug i posle 30 i kusur god ume da me nasmeje :P naravno i da me razbesni al ovo nije tema o tome ;) i ja umem da budem luda, nekad mu se svidi, nekad i on besni. I vidiš, sve to skupa je veza ili brak. A počelo je zezanjem ,flertovanjem, ponekim glupostima i ko bi rekao da je i to bitno za neku dobru vezu :mrgreen:

pohvalne tendencije... ne znam što deluju kao suicidalne tendencije.:think::lol:
JJxv5dfiwWYCVEXaBz2cBN-1200-80.jpg

Back