lepota u ljudskom obliciju

forum romanum

Domaćin
Poruka
3.055
jedno je biti skladno gradjen, imati pravilne crte lica, sve lepo oblikovano, a drugo je opsti utisak koji ostavlja celokupni izgled.

da li je
covekov izgled puno vise od skupa njegovih lepo (ne)oblikovanih segmenata,
da li je
covekova lepota upravo to "vezivo" koje povezuje sve elemente koji ga cine.
?

ljudska lepota privlaci nasu paznju a ta ista paznja pravi nam OSMEH u dusi i na licu.
zato se osecamo lepo i prijatno kada kao sagovornika imamo lepo stvorenje.

u delicu seknde primetmo da je neko lep, ni nemajuci vremena da ga "analiziramo" , taj fluid, odnosno nacin na koji se on odrzava na okupu, nacin na koji POSTOJI KAO CELINA, cini ga lepim:)

sta mislite dragi diskutanti?

Poslednja izmena:
ne znam vise bar za sad, gledam ljude nekim sestim chulom nego samo okom. valjda to rade u stvari i ostali
tako da mi je bitniji utisak neke gotive
ok valjda negde postoji i raspad i neraspad, ali to nema veze sa stilom
ok kod mene je haoticno sada prividno
mislim da se klanjam bas normalnih ljudi valjda mi je lakse kad su malko down. mozda volim te lepe. ali ako nisu simpaticni onda sam podozriva mada me nekad osvoje ali ne volim kako su me osvojili
a frajeri ne znam
vi sad normalne poruke : ))
u stvari ne znaci da ne valja ako nisu simpaticni... onda bih gledala da ih poshtujem i da klimnem glavom

Poslednja izmena:
tesko meni ako se vratim u spoljni svet : ))

- - - - - - - - - -

izbegavam njih oni izbegavaju mene... :IIIIII

- - - - - - - - - -

je l vi volite LEPE ljude

ili ih
MRZITE?

uglavnom mislim da ih mrzim... ako sam OK onda ih ne mrzim
oni daju vise razloga da ih mrzis

tu je negde i seksepil koji bismo najradije zaboravili... to je nesto drugo

lamentiram nad ovom temom vec par minuta i mislim se
ljudi,hteli priznati ili ne,najcheshce nesvesno...robuju predrasudama
pretencizno formirajuci mishljenje na prvi pogled

analiza nas samo zavodi, izvlaci iz nas laganice nase komplekse, predstave...odvija se polagano cela lista

- - - - - - - - - -

tesko meni ako se vratim u spoljni svet : ))

- - - - - - - - - -

izbegavam njih oni izbegavaju mene... :IIIIII

- - - - - - - - - -

je l vi volite LEPE ljude

ili ih
MRZITE?

uglavnom mislim da ih mrzim... ako sam OK onda ih ne mrzim
oni daju vise razloga da ih mrzis

zavisi u sto te opazena lepota takne ;) :)

nikad dobro od te lepote

dobro ovo je bila pesnichka sloboda :roll:
mislim da svako moze da bude lep i da to dobrim delom zavisi od unutrasnjeg stanja
mozda postoje i ti neki lepotani+ kao mala chuda prirode, kao neki harizmaticni ili ne znam kakvi... ali mogu i obicni da budu lepi
mada neko gleda strogo i deli na visu i nizu rasu
ako smetam sad izvinite :roll:

Poslednja izmena:
nikad dobro od te lepote

mislim da svako moze da bude lep i da to dobrim delom zavisi od unutrasnjeg stanja
mozda postoje i ti neki lepotani+ kao mala chuda prirode, kao neki harizmaticni ili ne znam kakvi... ali mogu i obicni da budu lepi

ma yock...deli na pozeljne i nezeljne :(

nikad dobro od te lepote

...ma gde smetaš... ja obožavam kada napišeš neki hit...:lol:

pa valjda i treba tako, sta sad

- - - - - - - - - -

e super volim da cujem da imam hit

- - - - - - - - - -

ma i ne volim, ocu da sam deo grupe

- - - - - - - - - -

ma imam da radim ovde nesto i sad vise ne znam sta tu treba da uradim da bude dobro... pa begam na forum : ))

ma ziveli lepotani i seksepilni a

Poslednja izmena:
jedno je biti skladno gradjen, imati pravilne crte lica, sve lepo oblikovano, a drugo je opsti utisak koji ostavlja celokupni izgled.

da li je
covekov izgled puno vise od skupa njegovih lepo (ne)oblikovanih segmenata,
da li je
covekova lepota upravo to "vezivo" koje povezuje sve elemente koji ga cine.
?

ljudska lepota privlaci nasu paznju a ta ista paznja pravi nam OSMEH u dusi i na licu.
zato se osecamo lepo i prijatno kada kao sagovornika imamo lepo stvorenje.

u delicu seknde primetmo da je neko lep, ni nemajuci vremena da ga "analiziramo" , taj fluid, odnosno nacin na koji se on odrzava na okupu, nacin na koji POSTOJI KAO CELINA, cini ga lepim:)

sta mislite dragi diskutanti?

Ima ljudi koji su lepi, ali samo kao slika/bilbord. Konstatujes lepotu i... nista :neutral:
A ima onih koji te "kupe" ne samo pojavom vec i energijom koju nose i salju. Prosto te obuzmu. Takvi ljudi ne mogu biti zli ni glupi. Ne moraju biti ni fizicki naraocito privlacni, ali sto ih duze gledas sve su ti lepsi :)

Razmišljam čitajući ovdje postove o lijepim osobama i zaključujem da ih definitivno više primjećujemo u odnosu na ne tako lijepe i drugačije. Međutim ima ljudi, kako žena tako i muškaraca koji nisu toliko lijepi koliko imaju onu neku harizmu, energiju koju želimo da upijemo jer je pozitivna i privlači nas taj neistraženi x faktor te osobe. Meni neki ljudi koje nazivaju lijepima uopšte nisu lijepi iz razloga što nemaju karakter ili su preveliki i uobraženi snobovi. Svakako da ljepota umnogome pomaže takvim osobama u životu kao i u njihovim karijerama i da mnogi/e žele njihovu blizinu.

radijantna pojava vascelo zrachi u kontinuitetu celinom bica svog
odishuci prijatnoshcu...relaksira nas i opija,sva chula...istodobno
svesno naravno...prevelika zanesenost vodi intoksikaciji
lepo je lepo...fakat
samo shto postoje brojne pratece karakteristike
koje prihvatamo/odbijamo...varira individualno

Back