LEPOTA POROKA

Cigareta ala mi se pusi
palim vatru ko ce da izdrzi,
a kad tamo pise
images

kafa + slatkiši + forum
ima li šta lepše?
aha ima zaboravila si koka kolu:per:
:klap:
:klap:
..imam josh 14 seminarskih radova da pregledam do 16h..
..a ja se predajem niskim strastima forumashenja.. ccc..
..sad cu da probam paralelno.. :roll:

mislim da te ja razumem najbolje od svih

(mene trenutno čeka čitanje jednog specijalističkog rada, ali ga sve kao odlažem za posle)

Zamisli situaciju u kojoj ti tip nešto priča i ti to moraš da slušaš, a on sve to što priča izlaže dosadno, nesažeto, jednoličnim tonom ......:neutral:.... onda kreneš da mu se smeškaš, pa :per: ..... i on čovek odjednom živne i celu priču krene da izlaže sadržajnije, koristi više epiteta, boja, a tebi uopšte nije stalo da mu se nabacuješ, samo to što slušaš hoćeš da ti bude lakše.

Eto prakticnog poroka :)

MOji poroci- slatkisi i sex, kad preteram..hmm, valjda i nisu poroci kad su u umerenoj kolicini...mislim..

jedno vreme sam stalno išla u kladionicu :mrgreen: tad sam se baš primila, uzimala liste, pratila rezultate na teletextu, a ne znam ništa o sportu, samo sam proučavala statistike :mrgreen:
posle me i to smorilo.
s vremena na vreme se baš primim na neke igirce (tetris i sokoban) i bukvalno ih igram po ceo dan :roll: to je najveće gubljenje vremena, al ebi ga:roll:

Eh, losa organizacija :aha:.
Sve stignem, ali u poslednji cas, a to toliko mrzim i prezirem da ne mogu da vam opisem.
Za mene to inace niko ne bi rekao na poslu npr. to znaju samo moji ukucani :rumenko:

Mislila sam da napisem da je moj porok gubljenje vremena (kao i tarabica), medjutim ja stvarno to vreme (kada ne radim ono sto treba nego radim ono sto volim) ne smatram izgubljenim. Stvarno znam da zaglavim na netu citajuci nesto sto me zanima i to zna da potraje satima, ali mene to obogacuje ;)

Mozda bi to onda trebalo definisati kao nedisciplinu :neutral:

(...a tako se divim ljudima koji vladaju sobom :aha: )

Ako je vama porok jogurt, onda ja ne smem ovde ni da pisem. :D

I ko je izmislio tu glupost sa porocima? Stvari ko stvari, neko histericno ide u crkvu a neko histericno mota dzoint. Niko me nece ubediti da je ovo drugo gore i porok, mosh misliti. :roll:

Back